Şimdi Ara

vestel driverleri hakkkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler ben vestelden 3 ay önce ""VESTEL NB RHİNO 154SRG-T71-ZD5P"" modelinden aldım içinde vista home premium yüklü ve çalışmalarıma engel oluyordu bende xp yükledim fakat driverleri yok internettende bulamadım bana bu driverleri hakkında yardımcı olurmusnuz çok acil bütün projelerim yarıda kaldı lütfen bana yardımcı olun inanınki çok zor durmdayım haberleriniz bekliyorum yardımcı olursanz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihatnuroglu -- 7 Eylül 2007; 3:25:39 >

• arkadaşlar bir yardımcı olun yaa ne olur çok acil bir durum
  • dostum vestel driveri diye birşey yoktur...

senin aldığın pc nin markası vestel sadece içindeki donanımı yani anakart ram ekran kartı işlemci vs bunları vestel üretmiyor anlayacağın.

sen şimdi pc ye everest programını yükle ve takılı olan donanımlarının marka ve modellerini yaz buraya bizde sana driver lerini bulalım .

yada pc yi aldığında özelliklerinin yazdığı yani içinde hangi anakart var çipseti nedir , ekran kartı nedir , ses kartı nedir bir kağıt döküman varsa ordan da bakabilirsin.

kolay gelsin
  • baba saol da bu everest programını nasıl bulabilirz
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

http://www.inndir.com/program.php?id=24352

trial version

dediğim gibi ekle beni arkadaşım bekliyorum hadee

• dostum en yakın vestel servisine başvurman yeterlidir. eminim yardımcı olurlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42LA660S yeni model hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alone_boy07

dostum en yakın vestel servisine başvurman yeterlidir. eminim yardımcı olurlar.

belli bir para karşılığında tabiii arkadaşım. benim pc de vestel yan ürünü regal aynen geçiriyorlar her şeyde valla. donanımsal sorunlar dışında herşeyden para alıyorlar. bilginizee

sana pm attım arkadaşım hem sorunum var diyorsun hem cvp yazmıyorsun ne işsin anlamadım uyuyormusun nedir __?
  • dostum servisin para istemesi normaldir. çünkü pclerin drvierleri pc nin yanıda verilir.buradan sonraki hatalar kullanıcı kaynaklı hatalardır.
  • e tamam işte . senin dediğine göre ozaman kimse buraya yazmasın herkez teknik servise götürsün bir dünya para versin . bunumu demek istiyorsun. teknik servislerin nasıl çalıştıklarını benden iyi bilemezsin emin ol buna.

biz burada hem öğrenerek hemde para vermeyerek çözüm arayanlara yardımcı oluyoruz. hemde kendimiz de öğrenmeye devam ediyoruz. yanılıyorsam söyle __?
  • senden daha iyi bilmeyebilirim.
    tamm doğrudur para vermeyerek çözüm bulmak ama sadece kullanıcının hatasından dolayı oluşan bir sorun için servis niçin para istemesin ki. üstelik istenecek ücret çok büyük bir miktar değildir eminin.
  • e tamam işte . kullanıcı hatasını şirket tabiki ödemez. nette çözülemiyorsa en son çare format gibi teknik servise götürmektir. tabii bence
  • iyi de dostum ben farklı bişey söylemedeim ki. amacım yardımcı olmak.
  • kullanmış olduğunuz vestel in xp driverleri yoktur; donanım vista yı destekliyor....
  • iyi bir araştırmadan sonra eminim bulunabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

kullanmış olduğunuz vestel in xp driverleri yoktur; donanım vista yı destekliyor....

nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone_boy07 -- 7 Eylül 2007; 17:12:37 >
  • dostlar vallha bulmam gerekli bir şekilde ama bulamıyoruz belki bilen arkadaşlar çıkar burda vestel teknik servisinden üye vardı ben dün görmüştüm nicki WEBAKKURT onu bulabilirsek ii olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihatnuroglu -- 7 Eylül 2007; 20:34:50 >
  • kardeş driverlerin yuklu deilse sen nasıl internete girebiliyosun aynı sorun bendede oldu internete bile giremiyodum oadar yani..

en güzeli formattır bence..
  • kardeşim vistaya geri döndüm o yüzden nete girebliriyorum aynı sorun seninde başına geldi ise sen drverleri bulmuşsundur varsa bir paylaşı ver bi zahmet kardeşimsin driverler lazım şimdiden teşekkürler
  • bn sorunumu formatla çözdüm çünkü internetiim yoktu driver indiremedim cd sürücüler okunmadı formatı zor attım oda pcde windows xpnin kuyrulumu yukluydu o sayede yırttım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.