Şimdi Ara

Vestel DVD 2612 DivX yazılımı yüklenebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vestel DVD 2612 modeli var. Bu cihazı DivX oynatabilecek hale getiren bir firmware yazılımı var mıdır?

• hocam
    bu bir yazılım diil
    cihazın içinde divx codecini çözebilen yongalar olur, aynı bilgisayarımızdaki pc gibi. yani sıkıştırılmış videoyu çözecek yonga. divx playerlar o yüzden standart dvd player lardan çok farklı dizayna sahiptir... bu yeteneğin firmware ile kazandırılması mümkün diildir
  • Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Belki bir gün olur diye ümidimi kaybetmeyeceğim. Bir zamanlar uydu alıcıları yazılımla şifre çözer denildiğinde de kimse inanmamıştı....
  • İşlemcin divx flim açmaz.işlemcin divx flim desteklemesi gereklidir.Sakın cihazına divxli yazılım yükleme
    benden söylemesi cihazın hemen şaftı kayar.Bir dahada cihazı kullanamazsın.Garanti kapsamı olur ha.
    Nasıl bazı işlemciler dts decoderi olmadığı gibi dts açmadığından,divx flimleri oynaması içinde divx decoderi
    olması gerekir.Yazılım ise divx codeğine sahip olduğu için divx sinyallerini süzüp görüntü haline getirmeyi
    sağlar.Bana göre divx decoderi olmayan cihazlara divx yazılımı cihaza yüklenmemelidir.
  • Anladığım kadarıyla bu cihaza yazılım ile bunu yapmak mümkün görünmüyor. Peki donanımsal bir şey yapma imkanı olabilir mi? Genelde firmalar cihazların board kısmını üretirken genel bir board yapar ve modeller arasında üzerindeki parçalarda eksiklikler olur. Geri kalan kısımları çoğunlukla aynıdır.
  • Ben de bi zamanlar müzik setimin Audio Cd çalarının mp3 çalmasını hayal ediyordum ama hayal olarak kaldı sadece.
  • Bende Vestel servisine 2410-DTS modeli DivX oynatır hale getirebilir miyiz diye sormuştum. Servis müdürü kısa ve kesin cevap verdi.

-Hayır. Mümkün değil. DVD playerler yazılım güncellemeye veya codec eklemeye müsait değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.