Şimdi Ara

Vestel'e sorduk: Yeni nesil Venus V3 telefonlar ve vergi tartışması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daymınd cut falan diyolar. diğer markalar testereyle mi kesiyor. metal kasalarımızı elmas kesme tekniğiyle kesiyoruz dese neyse. o da gerçek değil suni elmastır zaten. daymınd kat mış. olayı kest, daymıntla kest ama.
    bir de diyorki neden ucuz çıktınız diye de eleştirilmişler. hangi ürün ucuzdu ben onu anlamadım ?

bir an deseydi ki " turan bey bu ne saçmalık hepinize lanet olsun" yüzüne karşı. ne rahatlardım.

• Sanal tuşlardan nefret ediyorum, koy fiziksel tuş ekranı büyük kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyin bir bedeli varmış

Bazı modellerinde niye ucuz çıktılar diye eleştirilmişler

Yeni V3'de teknolojinin son ne varsa koymuşlar

Daymınd cut mış, personaylınd aytım mış, fiçur muş, adamın kendisi yerli değil telefon yerli diye bağırıp duruyorlar

Android'le çok yakın ilişkileri varmış

Erdi Bey'in o an içinden geçenleri düşünebiliyorum, oda sinir olmuştur zaten röpartajı kısa kesmiş. Sonuçta basın ahlakı var arkadaşlar adamın çok üzerine gitse sorun olurdu Erdi Bey için, onuda anlamak gerek...

• Canım ülkemde sıkıntı bu; konuşan abimiz konuya pek hakim değil.

• Konuya bak fırtınalar kopmuş. Telefonun donanımına göre fiyatı yüksek. Videodaki şahısta "her şeyin bir bedeli" var diyerek buna dayanağı olmayan bir kılıf uydurmuş. Birbirinizi yemeyin boş yere.
  • Bu cevaba yaapcak yorum yok, bildiğinizi yapmaya devam edin
  • Kızmayın la amcaya o yaşta ne bulduysa koymuş işte...., telefona

• quote:

Orijinalden alıntı: gugurluer

Bu cevaba yaapcak yorum yok, bildiğinizi yapmaya devam edin

Yapacak yorumun yoksa milleti kınamaya da hakkın yok.

• Çok ilginç iphone 6 ve z serisi tasarım için baya vakit harcamışlar. Onlar çoktan yapıldı gel sende kendi tarzını yarat sonra bedel parası iste.

• sayın ceo ropörtajın bir bölümünde kamerayı v2 lerde düzeltmiştik, v3 de çok süper yaptık minvalinde bir şeyler söylüyor. Bu v2 ne ara çıktı da biz görmedik
    kendisine son bir sözüm de şu, lütfen geçen sene yayınlanan "steve jobs lost review" isimli belgeseli 2 saatini ayırarak izlesin. bu işlerin maliyet hesapları ile değil aşk ve vizyon ile olduğunu anlaması için belki son bir fırsat olur kendisine

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Sayın DH yetkilileri,

Şunlardan ne kadar ücret alıyorsanız biz aramızda toplayıp verelim şunları reklam yapmayın Allah aşkına. İnanın ben izlemiyorum en cahil yakınım hatta okuma yazma bilmeyen kayın validem bile ne Vestel telefonu diyor. Video editinize, uploadiniza vaktinize yazık. Sizleri seviyoruz bu marka eksik olsun...

Merhaba,

Cahillikten olsa gerek izlemeden bilgi sahibi olmadan konuya dalmış yorum yapmışsınız.

Bir izleyin bakalım neresi reklam bunun :) sonra gelin akıl verin.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

İzlemediğim doğru ama Vestel olan çöp poşeti dahil herşeyden ben ve tanıdıklarım tiksiniyor. Reklam veya bedava dağıtım haberi her ne sebeple olursa olsun benim tarafta emekleriniz boşa olduğunu tekrar hatırlatırım.
    Cahil aklımla bile Vestel den uzak duracak akıldayım.
    Sevgi sizinle Vestel hepimizden uzak olsun...

O halde gelip Vestel'in konusuna yorum yazarak konunun popülerliğini arttırman ne kadar mantıklı?

Bugün DH, LG V10 un basin lansmanına gideceğini söylemişti mobilitede. Belki biraz veriyle gelmişlerdir ümidiyle ana sayfaya baktığımda sürekli olarak bu marka hakkında olan tanıtım videolarına olan öfkemden burada buldum kendimi.
    Başka sorunuz?

Yanlış hatırlıyorsun. Çarşamba gideceklerini söylediler.

Ne kadar ücret alıyorsanız verelim, reklam yapmayın vs söylemler oldukça itici. Adamların işi bu.

• Yerli merli degil ya hepsi ticaret laflari yoksa bu sacma urunlerle nasil kandiracaklar bu ulke insanlarini. Su benim yazi ne kadar turkceyse vestel telefonlar da o kadar yerli. YERSEN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unflattering -- 17 Kasım 2015; 23:15:40 >
  • Şu adamı artık gündeme getirmeyin yahu. Çok sağlam sövesim var da banlanırım diye yazamıyorum.

• İstedikleri fiyata telefon üretip istedikleri gibi satabilirler hiç önemli değil son kararı tüketici veriyor. Ama vergi meselesi bambaşka birşeydi. Daha öncede yazmıştım, yerli üretim ve bunun tüketimi arttırılmak isteniyorsa bunu vatandaşın sırtına yükleyerek yapmak adil değil. Devletin burada yapması gereken yerli üretime teşvik uygulaması ve maliyetleri düşürmesi, gerek hammadde temini gerek ihracata alınan vergi uygulması açısında devlet burda taşın altına elini sokacak vatandaşı taşın altına atmayacak. Sonuçtada videodan anlaşıldığı üzere vestel bu konuda vatandaşın üzerine binemeyeceklerini anlamış, bakalım devlet bu konuda ne yapacak yeterli desteği verecekmi. Ayrıca eğer bu vergi çıksaydı bundan en az karlı çıkan vestel olurdu vatandaş tepki olarak gidip diğer yerli üretimleri alırdı. Belki şuan pek pazarda yerli firma yok ama o vergiyle birlikte sayısı çoğalırdı. Vestelde, vestel vergisi diye imajını zedelerdi.

• Vestel'se at çöpe...

• vestel kendisine bir iyilik yapsın ve telefon işinden tamamiyle çekilsin seksenlerdeki yarım kafa neyse bugünküde aynı o. telefona baktıkça bizden niye zekalı işler çıkmıyor diye üzülüyorum. hepsini geç bunlar yüzünden millet artık bizden bir cacık çıkmaz düşüncesini iliklerine kadar benimsedi. Gerçekten devletinde bu tarz firmalara engel olması lazım. yapamıyorsan insanların ümidini köreltme kardeşim.

• Sıhhiye'de telefon almak isteyen adama telefon satmaya çalışan adamdan farkı olan, telefondan anlayan bi adam yok mu konuşacak ya? en son özellikleri koyduk nedir ya? Bütün röportaj boyunca adamın verdiği cevaplar aynı havada.

Ha bi de unutmadan, niye ucuz çıktınız diye mi eleştirildiniz? C'mon jack you must be kidding with my little Jo

• ilk çıktığı zamanda kendi kendime çok dedim bu ismi çok aradılar diye çok feminal geliyor bayanlara özel gibi ,mesela resimdeki gibi
    yerli malını kullanmaya teşvik edici fiyatlarla sürün piyasaya, sürümden kazanı verin .
  • Eğer elin Çinlisi senin bu donanımla yaptığın Telefonu(hatta daha iyisini) 150-200 dolardan satıyorsa kimse kusura bakmasın ama BEN BUNA YERLİ demem... YERLİ DEDİYSENİZ İLK ÖNCE BİZİ DÜŞÜNECEKSİNİZ Kİ BİZDE SİZİ DÜŞÜNELİM...

Burada herkes Samsunga bir sürü şey söylüyor. ANCAK ADAMLAR HER ZAMAN KENDİ ÜLKELERİ İÇİN EN İYİ TELEFONLAR ÜRETTİ. LG DE TELEFONLARIN KUTU İÇERİSİNE EKSTRA BİRŞEYLER KATMIŞTİ. YADA ÜLKELERİ İÇİN ÖZEL KAMPANYALAR YAPIYORLARDI.

İŞTE BEN BUNA YERLİ ŞİRKET DERİM!!!!

• amca çok güzel komikli şakalar yapıyor güldürdü gece gece....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLWeX -- 18 Kasım 2015; 0:37:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.