Şimdi Ara

Vestel'e sorduk: Yeni nesil Venus V3 telefonlar ve vergi tartışması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General mobile bu yüzden seviyorum adamlar her türlü eleştiriye açık ve normal cevaplar veriyorlar. Şunlara bak birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantSayın DH yetkilileri, Şunlardan ne kadar ücret alıyorsanız biz aramızda toplayıp verelim şunları reklam yapmayın Allah aşkına. İnanın ben izlemiyorum en cahil yakınım hatta okuma yazma bilmeyen kayın validem bile ne Vestel telefonu diyor. Video editinize, uploadiniza vaktinize yazık. Sizleri seviyoruz bu marka eksik olsun...
    Merhaba, Cahillikten olsa gerek izlemeden bilgi sahibi olmadan konuya dalmış yorum yapmışsınız. Bir izleyin bakalım neresi reklam bunun :) sonra gelin akıl verin. Sevgiler, Mesut Çevik

Şu insanlara saldıran, aşağılayıcı, hakaret edici, kendini beğenmiş amatör tavrından vazgeçmeyeceksen yorum yazma arkadaş!
    Ağız tadıyla yorum okuyordum sen adama seviyesizce bodoslama dalana kadar...

• Gülmeyin beyler ağlanacak durumdayız. Şu konuşan adam için demiyorum. O adam milleti bilgisiz, hiçbirşeyden anlamayan insanlar topluluğu olarak görüyor. Hala şu günün gençlerinin teknolojik bilgi birikiminin farkında değiller. Forumlardan da bi haberler. 70 yaşında adamın teknoloji biriminde ne işi var? Koy 30-40 yaşında birini. Daha üzücü olan ise hala bunları savunan var. Vestel Casper'dan da bir başka. Casper fiyat performans cihazlar çıkarıyor piyasaya. Mesela 500 liraya full hd 2gb ramli Windows tablet ve yanında kılıf & Bluetooth klavye ücretsiz olarak veriyor. Apple, samsung vs. büyük şirketler ek para ile satarken, casper hediye olarak klavyeli kılıf veriyor. Adamlar işi biliyor çünkü. Ama bu Vestel ayrı bir dünya. Daha önce ne satışı yaptında, bu rakamlara telefon satabiliyorsun? Sen 500-600 liralık kar yapacak durumda mısın? Git ilk başlarda 100 lira kar yap 600 liraya sat. Piyasaya yeni oyuncu olarak girip, 500-600 lira kar yapmak isteyen bir firma gerçekten çok ilginç. Üstelik rakip cihazların fiyatlarına da hiç bakmıyorlar galiba, yada aynı fiyat düzeyindeki cihazlara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turan Erdoğan bildiğimiz Aziz Yıldırım modeli. Yaptıkları kötü hiç bir şey yok
    Erdi Bey Lansmanlara falan katılıyorsunuz, bir zahmet şu sakalları kesip, takım vb. giyseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Gülmeyin beyler ağlanacak durumdayız. Şu konuşan adam için demiyorum. O adam milleti bilgisiz, hiçbirşeyden anlamayan insanlar topluluğu olarak görüyor. Hala şu günün gençlerinin teknolojik bilgi birikiminin farkında değiller. Forumlardan da bi haberler. 70 yaşında adamın teknoloji biriminde ne işi var? Koy 30-40 yaşında birini. Daha üzücü olan ise hala bunları savunan var. Vestel Casper'dan da bir başka. Casper fiyat performans cihazlar çıkarıyor piyasaya. Mesela 500 liraya full hd 2gb ramli Windows tablet ve yanında kılıf & Bluetooth klavye ücretsiz olarak veriyor. Apple, samsung vs. büyük şirketler ek para ile satarken, casper hediye olarak klavyeli kılıf veriyor. Adamlar işi biliyor çünkü. Ama bu Vestel ayrı bir dünya. Daha önce ne satışı yaptında, bu rakamlara telefon satabiliyorsun? Sen 500-600 liralık kar yapacak durumda mısın? Git ilk başlarda 100 lira kar yap 600 liraya sat. Piyasaya yeni oyuncu olarak girip, 500-600 lira kar yapmak isteyen bir firma gerçekten çok ilginç. Üstelik rakip cihazların fiyatlarına da hiç bakmıyorlar galiba, yada aynı fiyat düzeyindeki cihazlara.

Bu dediklerini Vestel Beyazeşyayı kaliteli olarak alıp kullanan güruha anlatamazsın hocam. Halkın, senin söylediğin yüzde 10'luk kesimi vardır ama heryer plazalarla dolu değil. Türkiye'nin yarısı taşrada yaşıyor.

• Adam maliyetine satıyoruz diyerek tüyü dikti. Pardon maliyetine satıyorsan hiç girme bu işe. Çünkü sen diğer ithal telefonlar gibi vergi de ödemiyorsun. "Hem kel hem fodul" olmak ne demek Vestel telefon çıkarınca anlıyorsunuz.

• Marsmellow çıkınca koyacaz, overlood edecezz.. üça ay mı desem iki ay mı desem.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAslFiyat performans ürünü yapmak isteseler plastik kasa yapmaları gerekirdi. Metal kasa olduğu için F/P den bahsetmeyin.
    Meizu Metal ?

meizu M3 den mi bahsediyorsun. 32 GB larının fiyatı nedir. fiyat bulamadım.

Bu modelden bahsediyorum.
    http://www.gsmarena.com/meizu_m1_metal-7674.php

32GB modelin fiyatı anlık kur ile $204.

Türkiye de fiyatı ne kadar. sanırım bu yurt dışı fiyatı. metal yazmış ama sanırım renk metal. kasa metal olmayabilir. meizu bir telefonu elime hiç almadım. o yüzden merakımdan soruyorum. ilgimi çok çekti.

• vestel'in gözümde flash tv'deki tabletçiler telefoncular kadar değeri kalmadı malesef. uçan, zıplayan, ateş edenini de yapsalar teknolojiden biraz anlayan kesimi şu vergi dalgasından sonra taraflarına çekemezler. ve vestel'e kötü bir haber; gelecek nesiller bu konularda erken yaşta teknolojiyle içli dışlı oldukları için daha tecrübeli, bilinçli yetişiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAslFiyat performans ürünü yapmak isteseler plastik kasa yapmaları gerekirdi. Metal kasa olduğu için F/P den bahsetmeyin.
    Meizu Metal ?
    meizu M3 den mi bahsediyorsun. 32 GB larının fiyatı nedir. fiyat bulamadım.
    Bu modelden bahsediyorum.http://www.gsmarena.com/meizu_m1_metal-7674.php 32GB modelin fiyatı anlık kur ile $204.
    Daha cevap gelmez

cevap gelir mi bilmem ama az önce direk kendisine sordum. yurt içindeki fiyatını sordum. sen biliyorsan ve nerede satılıyorsa söyle. çünkü telefon çok iyi. bana yurt dışı fiyat gösterip. işte buda metal kasa demekle olmuyor. ayrıca metal kasa olup olmadığı da belli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Adam maliyetine satıyoruz diyerek tüyü dikti. Pardon maliyetine satıyorsan hiç girme bu işe. Çünkü sen diğer ithal telefonlar gibi vergi de ödemiyorsun. "Hem kel hem fodul" olmak ne demek Vestel telefon çıkarınca anlıyorsunuz.

Maliyetine satip boyle bi telefon uretmislerse,durum gercekten vahim bu ulkede uretim yapmak baya maliyetli demek yada yalan soyluyor.

• Sanki milyonlarca satın alsak durulacaksınız ? şu tipe bak. para göz .
    biz satın alsak siz aynı özellikte telefonu seneye çıkarıp 2 katı fiyatına satmazsanız ben de adımı değiştiririm.
    türk işvereni değil mi. kendi kullanmaz kullanmıyorlar diye ağlar. evinde-elinde kendi şirketinin telefonu var sanki. tırrik.

• Vestel telefonlarına fiyat olarak 500 tl üst sınır koymalılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar iphone nun kasasını taklit edince kendilerini bir halt sandılar. Çinliler yıllardır iphone takliti yapıp 300-400 TL satıyorlar.

• Güleriz ağlanacak halimize adamlar inadına yerli diyor CEO araya devamlı İngilizce terimler sokuyor yok diamond cut'mış yok overload'muş. Telefonları da açıklamaları da tamamen cahil kesimin ilgisini çekmek için bu çöp firmanın
  • vestel zaten vergi olayı ile milletin antipatisini topladı, bu fiyat anlayışı ile piyasada kendilerine yer bulma ihtimalleri yok. arkadaş neden bir Türk firması da xiaominin, oneplus ın yükselişini iyi analiz edip sağlam bir yazılım ekibi oluşturup kaliteyi makul bir fiyatlandırma ile halkına sunmaz.

telefonun ederi 700 - 800 tl
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Hakaretten şikayet ettim.
  • sawgiray S kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten de Vestel'ın hiç bir reklamı yok. Sizde haksızlık etmişsiniz aramızda para toplayalım falan diye. Vestel'ı ben de zerre kadar sevmem ama burada ne Vestel kayırılmış ne reklam yapılmış.

• Konuşma baştan aşağıya fiyasko. 3 kez daha nefret ettim Vestel' den!
    Erdi' de saolsun "Global kabul görmüş markaların telefonları ile mücadele edebilecek" demiş. Snapdragon 615 mi kaldı? Bugün insanlar Snapdragon 801 i beğenmezken lafı bile olmaz 615 in.
  • Fiyati herhalde 1000 lira civari. Bunu alacagima lenovo p70 alirim. Hem daha iyi ozellikler hem de 800 lira

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.