Şimdi Ara

Vestel'e sorduk: Yeni nesil Venus V3 telefonlar ve vergi tartışması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bide şöyle bi acı var şu adam bizim hayal bile edemediğimiz paraları kazanıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sayfa yorum yazilmis, olumsuzda olsalar reklam basarili.

• Alanın aklına tüküreyim.
  • zuhahahh çiinde telefonları getırıp gururla yerli diye kakala bize
  • Firmaya ön yargı ile yaklaşmıyorum.Telefonun ederi 650-700 lira,nerede devlet teşviği,vergi muafiyeti? Tamam uygun fiyata koy düşük donanım olsa bile alırım.

Sermayeniz olur,AR-GE yapmaya başlar kendi raminizi hatta işlemcinizi yaparsınız ama bu kafayla bir cacık olmaz!
  • Başlık Şöyle olmalıydı:

Vestel'e sorduk: Boynun neden eğri?

Açıklama:

Nerem doğru ki dedi.
  • Sevgili Vestel 2 ay önce evlendim, evime her marka ürün girdi, ama senin eserin bile yok. Vestel almam, çevremede aldırmam. Sen vergi artırımı isteyeceğine kendin için teşvik isteseydin ya. Aha da biz cevabımızı sana öyle veririz.
  • Bizim şirketler herşeyden önce işini seven adamlarla çalışmıyor.. çünkü işini seven teknolojiye meraklı insan elindeki ne ise fiyat olarakta onu bekler,

Bilir çünkü ederini, mesela erdi bey ayrıntılı bir soru sorsa eminin mart ayında açıkta kalmış kedi gibi bakacak bu amca, çünkü onu sırf iş tecrübesi sebebiyle oraya getirmişler ha yaptıgı işlerin şuanda bahsettiğiyle alakası yoktur tabi ama müdürmü müdür işte..

Daha önceleride yazmıştım bizim şirketlerin vizyonu yok işini çok seven becerikli bilgili adamlar tarafından yönetilmiyor patron onlara şu kadar satacak bu kadar para getirecek diyor oda hile ile hurda ile o parayı bulmaya çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Sevgili Vestel 2 ay önce evlendim, evime her marka ürün girdi, ama senin eserin bile yok. Vestel almam, çevremede aldırmam. Sen vergi artırımı isteyeceğine kendin için teşvik isteseydin ya. Aha da biz cevabımızı sana öyle veririz.

Vestel zaten ürünlerinin çoğunu Avrupa ya ihraç ediyor. Çok da umurun da sanki senin Vestel almaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

Firmaya ön yargı ile yaklaşmıyorum.Telefonun ederi 650-700 lira,nerede devlet teşviği,vergi muafiyeti? Tamam uygun fiyata koy düşük donanım olsa bile alırım.

Sermayeniz olur,AR-GE yapmaya başlar kendi raminizi hatta işlemcinizi yaparsınız ama bu kafayla bir cacık olmaz!

Vestel' in AR-GE ile işi yok. O kazandığı parayı buraya gömdü. Kira geliri çok tatlı. Yerli malı ile işi de yok yani.

• Bir elektronik mühendisi olarak değil telefon almak, vestelden uçlu kalem bile almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl

quote:

Sevgili Vestel 2 ay önce evlendim, evime her marka ürün girdi, ama senin eserin bile yok. Vestel almam, çevremede aldırmam. Sen vergi artırımı isteyeceğine kendin için teşvik isteseydin ya. Aha da biz cevabımızı sana öyle veririz.

Vestel zaten ürünlerinin çoğunu Avrupa ya ihraç ediyor. Çok da umurun da sanki senin Vestel almaman.

Forumun %99 u benim gibi düşünüyor, Sadece kendi adıma konuşmuyorum. O kalan %1 de senin gibiler var, ama siz de Vesteli kurtamazsınız yeni nesil teknolojiyi takip ediyor, ve Vestelin yaptıkları orta da herkesin hafızasında bir yer etmiş durumda. Avrupa'nın standartları yüksektir, Rakipleri de fazladır. Yerliden kazanmaz ise, ve bu kafayla devam ederse maalesef batmaya mahkumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 18 Kasım 2015; 11:51:49 >

• quote:

quote:

quote:

Forumun %99 u benim gibi düşünüyor, Sadece kendi adıma konuşmuyorum. O kalan %1 de senin gibiler var, ama siz de Vesteli kurtamazsınız yeni nesil teknolojiyi takip ediyor, ve Vestelin yaptıkları orta da herkesin hafızasında bir yer etmiş durumda. Vestel bu kafayla giderse batmaya mahkum.

Tamam düzeltiyorum yazımı. Vestel zaten ürünlerinin çoğunu Avrupa ya ihraç ediyor. çok da umurun da sanki Türkiye içinde ürün satılmasına.

• sonra gel bu ulkede muhendislik oku kepazelik bu ya resmen vestelalmaaldirma!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf yorumlara girip biraz rahatlamak için girdim G4 fiyatına yerli çöp satıyorlar bi de boş boş konuşuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantSayın DH yetkilileri, Şunlardan ne kadar ücret alıyorsanız biz aramızda toplayıp verelim şunları reklam yapmayın Allah aşkına. İnanın ben izlemiyorum en cahil yakınım hatta okuma yazma bilmeyen kayın validem bile ne Vestel telefonu diyor. Video editinize, uploadiniza vaktinize yazık. Sizleri seviyoruz bu marka eksik olsun...
    Merhaba, Cahillikten olsa gerek izlemeden bilgi sahibi olmadan konuya dalmış yorum yapmışsınız. Bir izleyin bakalım neresi reklam bunun :) sonra gelin akıl verin. Sevgiler, Mesut Çevik

Şu insanlara saldıran, aşağılayıcı, hakaret edici, kendini beğenmiş amatör tavrından vazgeçmeyeceksen yorum yazma arkadaş!
    Ağız tadıyla yorum okuyordum sen adama seviyesizce bodoslama dalana kadar...

Ah be keşke yorum yapmadan önce biraz okusanız da neye nasıl cevap verilmiş anlasanız.

Yok ama anlamadan bilmeden yazmak bizde artık alışkanlık olmuş değil mi :)

Önce neye cevap vermişim okuyun ondan sonra aşağılama var mı yok mu konuşalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ceo ya halki salak saniyor ya da internetin bulundugundan haberdar degil. Yok son teknolojiymis falan ulan sen note5 ozelliklerini koysan bir telefona 2sinin fiyati esitlenecek nerdeyse e bunun yerli olayi nerde her türlü yolmaya calisiyorlar halki

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Sayın DH yetkilileri,

Şunlardan ne kadar ücret alıyorsanız biz aramızda toplayıp verelim şunları reklam yapmayın Allah aşkına. İnanın ben izlemiyorum en cahil yakınım hatta okuma yazma bilmeyen kayın validem bile ne Vestel telefonu diyor. Video editinize, uploadiniza vaktinize yazık. Sizleri seviyoruz bu marka eksik olsun...

Merhaba,

Cahillikten olsa gerek izlemeden bilgi sahibi olmadan konuya dalmış yorum yapmışsınız.

Bir izleyin bakalım neresi reklam bunun :) sonra gelin akıl verin.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

İzlemediğim doğru ama Vestel olan çöp poşeti dahil herşeyden ben ve tanıdıklarım tiksiniyor. Reklam veya bedava dağıtım haberi her ne sebeple olursa olsun benim tarafta emekleriniz boşa olduğunu tekrar hatırlatırım.
    Cahil aklımla bile Vestel den uzak duracak akıldayım.
    Sevgi sizinle Vestel hepimizden uzak olsun...

O halde gelip Vestel'in konusuna yorum yazarak konunun popülerliğini arttırman ne kadar mantıklı?

Bugün DH, LG V10 un basin lansmanına gideceğini söylemişti mobilitede. Belki biraz veriyle gelmişlerdir ümidiyle ana sayfaya baktığımda sürekli olarak bu marka hakkında olan tanıtım videolarına olan öfkemden burada buldum kendimi.
    Başka sorunuz?

Merhaba,

Keşke sorsaydınız, kötü olmuş.

Mobilite'de bahsettiğimiz LG V10 lansmanı bugün (Çarşamba) akşam saatlerinde yapılacak ve ekip olarak biz de orada olacağız.

Teşekkürler.

Mobilitede yarin dediniz diye heveslenmistim ama fark etmez biz burdayiz ne zaman yayinlarsaniz izleriz sıkıntı yok. Sizleri seviyorum sadece V... markasi ile ilgili klavyeden nokta tuşuna bile basmanizinin benim icin önemi yok. Enerjinizi boşa harcamayın bize adam gibi markaları aktarmaniz icin size ihtiyacımız var...
    İyi lansmanlar keyifli günler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAslFiyat performans ürünü yapmak isteseler plastik kasa yapmaları gerekirdi. Metal kasa olduğu için F/P den bahsetmeyin.
    Meizu Metal ?

meizu M3 den mi bahsediyorsun. 32 GB larının fiyatı nedir. fiyat bulamadım.

Bu modelden bahsediyorum.
    http://www.gsmarena.com/meizu_m1_metal-7674.php

32GB modelin fiyatı anlık kur ile $204.

Türkiye de fiyatı ne kadar. sanırım bu yurt dışı fiyatı. metal yazmış ama sanırım renk metal. kasa metal olmayabilir. meizu bir telefonu elime hiç almadım. o yüzden merakımdan soruyorum. ilgimi çok çekti.

Henüz Türkiye'ye gelmedi. Kasası metal.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

1300TL'ye LG G3 alıyorsun.

1100TL'ye Sony M4 veya C4 alıyorsun.

Kim alır bunları, elden senetli taksitle 40 yaş üstü belli bir kesim.

yalnız bu telefon m4 aqua ve c4den teknik özellikler olarak önde.m4 de de 615 var bunda da ram kapasitesi de aynı bunda 32 gb rom var onda 8 gb bunda 1080p ekran var m4 aqua da 720 p ama önemli fark yazılımda onda xperia arayüzü var o arayüz vestelinkinden daha iyi o 1100 lira bu 1150 lira fazladan 24 gb roma 50 lira verilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.