Şimdi Ara

Vestel'e sorduk: Yeni nesil Venus V3 telefonlar ve vergi tartışması (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantSayın DH yetkilileri, Şunlardan ne kadar ücret alıyorsanız biz aramızda toplayıp verelim şunları reklam yapmayın Allah aşkına. İnanın ben izlemiyorum en cahil yakınım hatta okuma yazma bilmeyen kayın validem bile ne Vestel telefonu diyor. Video editinize, uploadiniza vaktinize yazık. Sizleri seviyoruz bu marka eksik olsun...
    Merhaba, Cahillikten olsa gerek izlemeden bilgi sahibi olmadan konuya dalmış yorum yapmışsınız. Bir izleyin bakalım neresi reklam bunun :) sonra gelin akıl verin. Sevgiler, Mesut Çevik

Şu insanlara saldıran, aşağılayıcı, hakaret edici, kendini beğenmiş amatör tavrından vazgeçmeyeceksen yorum yazma arkadaş!
    Ağız tadıyla yorum okuyordum sen adama seviyesizce bodoslama dalana kadar...

Ah be keşke yorum yapmadan önce biraz okusanız da neye nasıl cevap verilmiş anlasanız.

Yok ama anlamadan bilmeden yazmak bizde artık alışkanlık olmuş değil mi :)

Önce neye cevap vermişim okuyun ondan sonra aşağılama var mı yok mu konuşalım.

Eksi sozluge ismini soyismini yazip sukela ya basarak hakkinda yazilmis en begenilen entryleri bir okusana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam resmen keriz bizim vatandaş dedi yahu en son ne varsa koyduk her şeyin bir bedeli var nedemek? yuh

• Teknolojinin T sinden dahi anlamayan bir adamla kalkip cihaz ve teknoloji uzerine sohbet ediyorsunuz,bravo donanimhaber ekibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAslFiyat performans ürünü yapmak isteseler plastik kasa yapmaları gerekirdi. Metal kasa olduğu için F/P den bahsetmeyin.
    Meizu Metal ?

meizu M3 den mi bahsediyorsun. 32 GB larının fiyatı nedir. fiyat bulamadım.

Meizu mx4 te ayni sekilde fp urunu metal cerceve ben 1050 tlden almistim ama bu forumda 900e alanlar gordum(enpara vs) her turlu o cihazi gomer

• Her izleyişimde gülüyorum şuna "teknolojinin son ne varsa hepsini koyduk "
  • ulan ne itici firma ...bunlardan cekecegimiz var.adamlar her yeni model cikardiklarinda vergide vergi deyip duruyorlar...lutfen vestelcigim sen telefon cikartma....cikartmaki milletin siniri ziplamasin.madem seninde urettigin veya ithal ettigin bu tur cihazlara guvenin yok satamayacagini biliyorsun birak bildigin isi yap....beyaz esya isinden sapma.cep telefonunu yerli yapıyorsunda beyaz eşyaların ithalmı onda niye böyle bir talebin yok...çünkü onda işler yolunda satışlar iyi

yerli urunler icin devletten ek tesvik ne bileyim vergi muafiyeti gibi seyler isteyebilir ama ek vergi istemek milletin iradesine secme ozgurlugune mudaheledir.dunyanin hangi ulkesinde boyle sacma birsey var..korkarim ki devlette 7 hazirandan sonra (milleti secim nedeniyle urkutmemek icin) rafa kaldirdigi bu vergiyi cikaracak

Sanirsin vergiyle yerli urun korunacak millete cok ucuza hizmet verecekler...yeni cikardiklari demode cihazin 1299 tl lik fiyatindanda belli yerlide ucuzluk istedikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 18 Kasım 2015; 22:07:08 >

• 200-250 lira bile olsa vestel almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vesteli nadir zamanında severdim.
    şimdikiler sözlüğe bakın antipati nedemek sonra aynaya.

• Açıklıyorum; ucuz çıktıklarında niye ucuz çıktınız diyen benim...

• Yazdığım eleştiri nedeniyle özelden gelen mesajla öğrendim ki mesajım silinmiş. Demekki neymiş dh de çok açık sözlü olmamak gerekliymis. Yoksa verirler ayari. Şimdi diğer arkadaşlar gibi bende özet geçeyim eleştirimi.

"çöp"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 18 Kasım 2015; 19:47:11 >
  • Telefonun SAR değeri oldukça yüksek geldi bana.Her şekilde çöp SAR: 1.37 W/kg (10g)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

2 gb ram, 1.5 ghz işlemci, 2400 mAh pil 1299 tl ha ? zuahahaha

ulan burdaki vestel şakşakçıları zenfone 2; 4 gb ram, 3000 mAh pil, 2.3ghz işlemci ile 1299 liraya çıkınca omo bo çok poholo demişlerdi hahaha

abi yerli üretim olsun olsun da adamlar ithal telefona %25 ötv ödeyip daha iyisini 1299 liraya satıyorsa senin bazı vergileri ödemeden daha düşük telefonu çok çok daha ucuz fiyata satman lazım.

#VestelAlmaAldırma

Bazı vergiler derken neyi ödemiyor. Parçalar ithal geliyor onlarda ithalat vergisine dahil. Burda üretilmesi bir çok parça için zaten imkansız kimi kandırıyorlar yüzde yüz yerli diye .

Desinlerki yerli birleştirme yerli toplama demeyin yerli üretim neyi üretiyorsun baskı devreyi mi ekranı mı işlemciyi mi ram mi dış kasa mı kamera mı neyi.

Şimdi kalkar apple da çinde yaptırıyor vs derler. Siz hiç amerika da apple yerli üretimiz bizi alın diye reklam yaptığını duydunuz mu gördünüz mü derler adama.

Apple kaliteli mal yapıyorum ayağına fiyatı yükseltip satıyor biz de yine yerli yapıyorum ayağına fiyatı yükseltip teknolojiden geri kalarak satış yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 18 Kasım 2015; 21:44:02 >

• Vestel'in itici marka algısını geçtim, bir de o fiyata bu telefonu satmaya kalkıyor. Ben buna sadece #yerlikazık derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en komik olanı savunmaya çalışanlar
    yok yerliymiş ,ileride her şeyini kendisi üretirmiş vs.
    hele işi milliyetçiliğe dökenler tam komedi
    gerçi aynı şahıslar genelde malum partiyi delicesine savunurken de görüyoruz

vestel bu kafayla bırak yerli telefon üretmeyi ,yerli soba bile üretemez (gerçi onların öyle bir niyetleri yok ama bazıları onları uçurmayı seviyor ,nedense)
  • İnandırıcı değil maalesef.
  • Koskoca vestelsin.
    150 tane ülkeye ihracat yapıyorsun.
    Ver şu telefonu 500 liraya fakir fukara çin malı plastik general mobile alacağına vestel alsın işte..
  • Vestel alınca Türkiye ekonomisine destek mi vermiş olacağız?

Adamlar gelmiş ek vergi çıkarttırmaya çalışıyor, kendilerine imtiyaz isteselerdi daha iyiydi. Belki yerli malı için kdv indirimi felan!!

En başta bencillik yapıp bize geçirmeye çalışıyorlar 75 milyona durduk yere teknoloji vergisi getirmeye çalıştılar bunların telefonuna mı itibar edelim?
  • 7 haziran seçiminden sonra milleti kızdırmamak için ertelenen vergi bu sefer çıkacak gibi....iphone fiyatını 4000 tl yaparlar artık..hatta bu tur cihazlar ferraride bugattide oldugu gibi herkese satılmasın...sadece ultra zenginler alabilsin devlette rahat etsin millette...gerçi bu fiyatlarla bile zengin telefonu vertuyla yarışır oldular o da ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 18 Kasım 2015; 23:08:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRoot

Koskoca vestelsin.
    150 tane ülkeye ihracat yapıyorsun.
    Ver şu telefonu 500 liraya fakir fukara çin malı plastik general mobile alacağına vestel alsın işte..

Aynen dogru soyluyorsun. Elin ulkesi kendi cikardigi mali kendi vatandasina ucuza satar. Biz de o da yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbette meşhur narkalarla yarışacak seviye değil.
    Fiyat da ona keza yuksek.
    Ama sonuçta yerli üretim.
    Yerden yere de vurmamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.