Şimdi Ara

Vestel'e sorduk: Yeni nesil Venus V3 telefonlar ve vergi tartışması (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yerli malı felan diyoruz tam diyoruz bu sefer sahipleneceğiz vatan millet sakarya !
    adamların yaptığına bak ya şu açıklamalara ne kadar üzüldüm anlatamam gerçekten çok bilgisizce kararım yine değişmedi yine almam ve aldırmam önce bu kafayı atmak gerekiyor ya buraya bir sürü insan çıktı neler neler saydılar anlat anlat bitiremediler eksiğine kadar söyleyenini gördüm ama böylesini ilk defa gördüm
  • kimseye enayi keriz vs laf etmem ama bu cihaza 1300 lira veren ağır enayidir biraz teknolojiden anlayan zaten almaz olan yine fakire olacak yapacak bişey yok
    #vestelalmaaldirma
  • #VestelAlmaAldirma

www.vestelalinmaz.net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adama bak güya Vestel'in yani bir "teknoloji" şirketinin CEO'su ama daha konuşmayı bile bilmiyor. Kullandığı üsluba bak sanki halde domates satıyor. Zaten şu vergi olayından sonra uyuz olmuştum bunlara şimdi videoyu izleyince nefret ettim iyice.
    O telefonun fiyatı kısa sürede 1000 tl altına iner Vestel de yine tükürdüğünü yalar
  • 4 cigolay andoridçi telefon yapmış adamlar üstelik teklonojik ne varsa koymuşlar hemen almalıyım
  • Śu Vestel'e Hugo Barra gelsin ya gereksiz gereksiz insanları koymuşlar.

"Ne varsa koyduk,son teknoloji bu" sanki babanneme urun satıyor.

#VestelAlmaAldırma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraHisar_03

Elbette meşhur narkalarla yarışacak seviye değil.
    Fiyat da ona keza yuksek.
    Ama sonuçta yerli üretim.
    Yerden yere de vurmamak lazım.

yerli birleştirme ürettiği bir parça var mı senin bildiğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Orijinalden alıntı: KaraHisar_03

Elbette meşhur markalarla yarışacak seviye değil.
    Fiyat da ona keza yuksek.
    Ama sonuçta yerli üretim.
    Yerden yere de vurmamak lazım.

yerli birleştirme ürettiği bir parça var mı senin bildiğin

En azından birleştirmiş sunmuş. Daha iyisini yapabilen varsa çıksın meydana.
  • Merak ediyorum lütfen bilen birisi varsa bana söylesin acaba bu arkadaşlardan birisi bu forumda yazılanları takip ediyor mu? Acaba ürünümüz hakkında ne düşünüyor vatandaşımız diye soruyorlar mı? Eğer ki takip ediliyorsa tek bir soru soracağım vestel v3 model telefonun üretim maliyeti, telefon başına düşen arge bedeli, reklamı zartı zurtu vergisi toplam ne kadar? Biraz şerefiniz varsa açıkça söylersiniz, biraz şerefiniz varsa biz alelade kendi vatandaşımızı kazıklamaya çalışıyoruz dersiniz

• Vestel'den hiçbir zaman iyi bir şey beklemiyorum. Bir arkadaşın mesajında belirttiği gibi bu iş biraz da vizyon ve ruh işi. Vestel sadece şu pazardan bende bir şeyler kazanayım gibi bir imaj oluşturuyor bende.
  • 1300tl mi ? Bu kafayla yerli üretim mi artar ? Eskidendi o 100liralık mala 500fiyat çekmeler, artık çoğu tüketici bilinçli, araştırma ruhuna sahip. Türk milletini salak yerine koyup ederi 500lük mala 1300dersen kimse sana destek olmaz. Hala tüketiciyi cahil, bilinçsiz zannediyorlar, sonrada yerli üretim bu yeağğğ, destek olun bize diye ağlıyorlar. Yav he he bu kafayla kimse size destek olmaz. Sen önce tüketicinin yanında ol, bencillik yapma sonra destek bekle.
  • Telefon/fiyat kısmı ciddiye alınacak türden degil ama,
    Android ile "yakın" ilişkisini merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

Android ile iletisim icindelermis

quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Telefon/fiyat kısmı ciddiye alınacak türden degil ama,
    Android ile "yakın" ilişkisini merak ettim

Herhalde robotu ile iletişim halindeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 19 Kasım 2015; 4:08:46 >
  • Vergi muhabbetinden sonra beleşe verseler almam. Bu yüzden özelliklerini falan hiç okumadım, v'sini gördüğümde siliyorum kafamdan. Önce gitsinler tüketici dostu firma nasil oluruz diye uğraşsınlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Calligiato

Vergi muhabbetinden sonra beleşe verseler almam. Bu yüzden özelliklerini falan hiç okumadım, v'sini gördüğümde siliyorum kafamdan. Önce gitsinler tüketici dostu firma nasil oluruz diye uğraşsınlar...

Aynen öyle ama dikkat şimdi ozelden düzeysiz mesaj attın yazip silerler mesajini...

• Adam konuya hakim sanırım ama v3ü iphone6 ile falan karıştırdı,bu aşamada appleın marka algısı ile yarışabilmelerinin imkanı yok.O dediği magnezyum alaşım gereksiz maliyet normal mukavemetli metal kasada yeterdi ve tasarım fena değil ama iyide değil,gm gibi fiyat odaklı ama sağlam ürünlerde çıkarmaları gerekiyor,

• Yerli Üretim Diyip Ağladılar Ve Butun ACISINI KULLANICAN CIKARTILAR 1 KURUS ALAMASIN VESTEL.

• Bu fiyata yerli malıymış cart curt. Parasını sokağa atmak isteyen alsın
  • Vestel'den hiç bişey sadece telefon değil televizyonda bile rakipleriyle aynı fiyata satıp rakiplerine kıyasla çok daha az özellik sunması

• Teknolojide son ne varsa koyuk???
    snap 615, 2 gb ram, gorilla 3 ????

DAYI BUNLAR 3 YIL ÖNCENİN TEKNOLOJİSİ? SEN ÇOK YAŞLANMIŞSIN O İŞİ BIRAK.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.