Şimdi Ara

Vestel'e sorduk: Yeni nesil Venus V3 telefonlar ve vergi tartışması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAslFiyat performans ürünü yapmak isteseler plastik kasa yapmaları gerekirdi. Metal kasa olduğu için F/P den bahsetmeyin.
    Meizu Metal ?

meizu M3 den mi bahsediyorsun. 32 GB larının fiyatı nedir. fiyat bulamadım.

Bu modelden bahsediyorum.
    http://www.gsmarena.com/meizu_m1_metal-7674.php

32GB modelin fiyatı anlık kur ile $204.

Türkiye de fiyatı ne kadar. sanırım bu yurt dışı fiyatı. metal yazmış ama sanırım renk metal. kasa metal olmayabilir. meizu bir telefonu elime hiç almadım. o yüzden merakımdan soruyorum. ilgimi çok çekti.

Henüz Türkiye'ye gelmedi. Kasası metal.

Teşekkürler. Güzel bir telefon. Umarım Türkiye ye gelir ve fiyatı uygun olursa favori telefonlar arasına girebilir.

• #vestelalmaaldirma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların yapacağı taktik belli ..
    1300 den fiyat açacaklar iki hafta sonra büyük indirim varmış gibi 700-800 lira fiyat yazacaklar ... Tam Türk çakallığı yoksa 1300 e bunu kimse almaz , onlar da biliyor , biliyordur umarım.

• Yerli malı yurdun malı

HERKEZ VESTEL KULLANMALI

Geleceğin Samsung ve Apple'ı olmak için

• Ulan 10 yılımı verdim bu foruma içe düştüğü duruma bak

teknoloj ve vesteli cümle içinde kullanmak????
  • Bu telefonu bu fiyatlara satmak için asus zenfone 2 (4gb ram-1000 tl ) 2000 tl ye sattırması lazım ki millet belki alır.

• Neden bu kadar pahalı?
    Çünkü ülkede enayi çok

• öff böyle rezil birşey görmedim erdi bey sabrınızıa hayran kaldım.
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Yazdığımı savunmaya falan gerek duymuyorum, demagojik diyaloğunuza devam etmeye niyetim yok.
    Önceki mesajımda elemana saldırmanızdan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim (elemana "cahil" dediniz), bu mesajımda da cevabınızın üslup ve içeriğiyle beni yine yanıltmadığını belirtip polemikten çıkıyorum...
    Sevgiler (yada değil, nasıl alırsanız)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacarslan -- 18 Kasım 2015; 14:51:48 >
  • Yetkililer bilgisiz, bilgililer yetkisiz, ilgililer bilgisiz, bilgililer ilgisiz. Memleketimizin özeti bu söz aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gugurluer

Ben buradaki ve başka forumlarda ki tartışmaları hayretle izliyorum. Sürekli bunun yerine şu alınır, yok bu çöp şeklinde ki yaklaşımları kınıyorum.Bir habercilik yapılıyor ve kamuoyu bilgilendiriliyor.İthal ürünleri biz hala bu hevesle alırsak 5 sene önce 750 tl ye aldığımız İphone u 3 sene sonra 5000 tl ye almak kaçınılmaz olacak. Yerli üretime hep beraber destek vermeliyiz. Bir ülke başka türlü teknoloji geliştiremez. Casper ve Vestel e sürekli önyargı ile bakan ve yabancı markaları hevesle alan bir gençlik olduğu müddetçe biz malesef herşeyi daha pahalıya almaya devam edeceğiz. Birşeyler yapmaya çalışan yerli markaları desteklemeliyiz. Milliyetçilik ve vatan sevgisi bu şekilde olur, yoksa aldığınız lg yada apple ile arkadaşlara hava atarak değil.Teşekkürler.

şikayet ettim

• Nerde yerli düşmanı, amerika hayranı var toplanmış buraya. Dh bir iyilik yapıp komple banlasa şunları forum rahat nefes alır yeminle..

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Konuşma baştan aşağıya fiyasko. 3 kez daha nefret ettim Vestel' den!
    Erdi' de saolsun "Global kabul görmüş markaların telefonları ile mücadele edebilecek" demiş. Snapdragon 615 mi kaldı? Bugün insanlar Snapdragon 801 i beğenmezken lafı bile olmaz 615 in.

Erdi caktirmadan fena trollemis hic ama hic sevmemisimdir su vesteli demek ki nefretimin sebebi varms

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mağdur Adam M kullanıcısına yanıt
    bu sözünü çalıyorum_?
    ya da anonim galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

bu sözünü çalıyorum_?
    ya da anonim galiba

bana ait değil
  • Ya arkadaşlar neden bu kadar kötülüyorsunuz bu şirketi. Telefon yapmaya çalışan bir iki tane Türk firması var zaten. Yapıcı eleştiri yapsanız neyse de, "Çöp", "Vestel almayın" gibi eleştirilerin ne faydası var. Bu firma batsa bayram edecek adamlar var yahu.

Tamam ben de çok beğenmiyorum politikalarını ama V3 lere baktığım zaman gözle görülür bir gelişme söz konusu. Eski telefonları, telefon düşünülürken seçenekler arasına bile giremeyecek düzeydeydi. Bunlar tercihler arasında bulundurulup, uygun fiyata denk getirildiğinde alınabilecek düzeyde. Vestel telefon yaptıkça tecrübe kazanıyor daha iyi cihazlar yapıyor. Kaldı ki ben, yaptıkları çalışmaların karşılığını alabilecekleri kadar sattığını da sanmıyorum eski modellerin. Ama yine de bir şeyler yapmaya çalışıyor adamlar. 3-5 Seneye çok daha rekabetçi modeller yapacaklarını düşünüyorum.

Vestelin paragoz bir firma olmasından şikayetçi olanlar var. Diğer firmalar farklı bir şey mi yapıyor?Apple TR store açıldığında Iphone başlangıç model 2100 TL idi, şimdi 3100 TL. O günden bugüne Euro 3%, USD ise 25% yükselmiş. Iphone fiyatı ise 47% artmış, muhtemelen yılbaşında daha da artacak, dözvizin yükselmesi ile çok bir ilgisi yok yani. Hadi Apple yenilikçi birşeyler yaptı, malzemesi de çok iyi diyelim, Samsung,LG vs ne yaptı da fiyat yükselttiler ? Çünkü talep çok ama rekabet yok. Vestel gibi yerli firmalar rekabetçi konuma gelmeli ki makul fiyatlardan teknoloji alalım. Yoksa 2-3 sene sonra 5000 TL ye temel model Iphone satılırsa şaşırmayın.

Dünyadaki teknoloji firmaları remen Türkiye'deki talebi ve müşteri potansiyelini görüp, bizi sömürmeye geliyorlar. O firmalara bu kadar saldıran yokken Vestel'e bu kadar saldırılmasına üzülüyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimux -- 18 Kasım 2015; 15:56:14 >

• meizu metal veya umi iron pro alırım daha iyi olur
    200x3 desek 600 yapar yarı fiyata
    snapdragona paran yetmediyse X10 al mtk işlemci olsun ama sağlam gelsin
    2gb ram dediğin senin Doogee x5 pro lan 80 dolar yurt dışında, vestelin farkı işlemcisi kasa kalitesi belki
    2gm ramli cihazın bedelinden ne olacak da herşeyin bedeli var demiş adam
    iphone 6s plus 250dolar parça maliyetinde bile değil, o kalitede üretsen 750 lira üretim maliyeti olur, note 4 s6 da max 20 dolae daha maliyetlidir parça olarak; teknolojinin en sonunu koymuş
    ya bu milleti artık salak sanmayın lütfen...
    zenfone 2 lazer alırım lenovo p70 p90 huawei g7 p7 vs alırım
    bitmeeez
    alternatifleri daha ucuz daha kaliteli...

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Nerde yerli düşmanı, amerika hayranı var toplanmış buraya. Dh bir iyilik yapıp komple banlasa şunları forum rahat nefes alır yeminle..

Kafaya bak...

Asıl yerli düşmanı olan Vestel. Bu memleketin yerlisine yani halka ucuz uygun fiyatlı ürünler satacağına fiyatı abartarak üstelik minumum vergi yükü ile dünya devlerinin bile yapmadığını yaparak maksimum 700 tl'ye satılacak zayıf donanımlı bir ürüne 1300 tl fiyat biçiyor. Şimdi söyle bakalım asıl yerli düşmanı Vestel mi yoksa bu fiyat politikasına tepki gösteren bu insanlar mı?

550-600'e sat peynir ekmek gibi satılsın. FP cihazı olsun herkes senden bahsetsin. Bir sonraki ürünlerin için referans olsun insanlar sonraki ürünü merak etsinler. Bu fiyatlara ancak enayiler düşer. HTC fiyatta uçuyor ama ona HTC deyip bir nebze olsun bahane bulunuyor. Sana Vestel deyip te kim rağbet gösterecek? Biraz akıl yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Nerde yerli düşmanı, amerika hayranı var toplanmış buraya. Dh bir iyilik yapıp komple banlasa şunları forum rahat nefes alır yeminle..

Kafaya bak...

Asıl yerli düşmanı olan Vestel. Bu memleketin yerlisine yani halka ucuz uygun fiyatlı ürünler satacağına fiyatı abartarak üstelik minumum vergi yükü ile dünya devlerinin bile yapmadığını yaparak maksimum 700 tl'ye satılacak zayıf donanımlı bir ürüne 1300 tl fiyat biçiyor. Şimdi söyle bakalım asıl yerli düşmanı Vestel mi yoksa bu fiyat politikasına tepki gösteren bu insanlar mı?

550-600'e sat peynir ekmek gibi satılsın. FP cihazı olsun herkes senden bahsetsin. Bir sonraki ürünlerin için referans olsun insanlar sonraki ürünü merak etsinler. Bu fiyatlara ancak enayiler düşer. HTC fiyatta uçuyor ama ona HTC deyip bir nebze olsun bahane bulunuyor. Sana Vestel deyip te kim rağbet gösterecek? Biraz akıl yahu.

siz gerekeni yazmışsınız bu fiyata almak isteyenlere engel olmam olamam da zaten şahsi görüşüm bu fiyata alınmaz...

• Android ile iletisim icindelermis

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.