Şimdi Ara

Vestel'e sorduk: Yeni nesil Venus V3 telefonlar ve vergi tartışması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlar DH'yi eleştirmiş Vestel'in reklamını yapıyorlar, her yerde Vestel falan diye (çoğu zaman ben de eleştiririm) ama şu video röportaj, Vestel'i tek başına billur malzemesi yapmış, daha ne istiyonuz ya

Buradaki her iki, üç yorumdan birinde kahkahayı basıyorum, en son merak ettim videoyu bi izliim dedim o daha komik geldi, trajikomik tabi biraz da, 80'lerden fırlamış biri yerlilikle alakası olmayan bir ürüne arada ingilizce terimler kullanıp teknolojinin son ne varsa hepsini koyduk diyo, bu ne la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu vestel kadar vizyonsuz teknolojiden uzak ve hükümet yalakası başka teknoloji şirketi yoktur heralde.

Forumdan az çok bu konulara hakim mesaj sayısı 1000 üzerinde aklı başında bir üyeyi geçirsek şu vestelin başına bu vizyonsuz vesteli adam eder ama bu kravatlı göbekli teknolojiden anlamayan dayılar gelmiş birde herşeyin bedeli var gibi cümleler kuruyor.

İnsan biraz utanır ama hem yurtdışından gelen ürünlere eksta vergi iste biz satamıyoruz diye ağla hemde gel buraya en iyisi bu de insan biraz utanır ama insan(!) utanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür bu adamlara bir şey kazandırmıyorum
  • Vestel'e sorduk: Yeni nesil Venus V3 telefonlar ve vergi tartışması

Kullandıkları kamera ikonu bile Asus'un telefonlarında kullandığı ikon. Vestel direk çalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: gugurluer

Ben buradaki ve başka forumlarda ki tartışmaları hayretle izliyorum. Sürekli bunun yerine şu alınır, yok bu çöp şeklinde ki yaklaşımları kınıyorum.Bir habercilik yapılıyor ve kamuoyu bilgilendiriliyor.İthal ürünleri biz hala bu hevesle alırsak 5 sene önce 750 tl ye aldığımız İphone u 3 sene sonra 5000 tl ye almak kaçınılmaz olacak. Yerli üretime hep beraber destek vermeliyiz. Bir ülke başka türlü teknoloji geliştiremez. Casper ve Vestel e sürekli önyargı ile bakan ve yabancı markaları hevesle alan bir gençlik olduğu müddetçe biz malesef herşeyi daha pahalıya almaya devam edeceğiz.
    Birşeyler yapmaya çalışan yerli markaları desteklemeliyiz. Milliyetçilik ve vatan sevgisi bu şekilde olur, yoksa aldığınız lg yada apple ile arkadaşlara hava atarak değil.
    Teşekkürler.

Tek bir soru, Vestel'in üst düzey yöneticisinden tut herhangi bir mağazasında müdür olan personeline kaç kişi Vestel marka telefon kullanıyordur ?

...

Ülkemin insanı yıllarca yerli malı yurdun malı diye hep yerli kullandı hep kaybetti. Hala da bu tarz kan emicilerin yurdum insanını dolandırmasına göz yuman sözde milliyetçilere şaşıyorum ! Arkadaş servisi servis değil, üründe kalite yok, yazılım sıkıntılı, güncelleme yok, kalitesiz pahalı kaba bir telefon. Gider daha ucuzuna daha köklü bir firmadan daha kaliteli bir ürünü neden almayayım ? Bende bu yurdun insanıyım ? Beni niye düşünen yok? Elin gevuru benim yerli firmamdan daha fazla düşünüyorsa beni tabi ki de ona yöneleceğim. Gerekirse daha fazla verir daha uzun ömürlü daha kalitelisini alırım tabi ki.

Arkadaşım bin küsür tl civarı vestel televizyon aldı 1,5 senedir kaç kez sorun çıkartıp mağdur oldu. Benim ikibin tlye (bak onu bile kampanya ile binbeşyüz tlye aldım) aldığım panasonic tv taş gibi duruyor... Emin ol vestel 3. Senesini görmeden pert olur ama ben en az 5-6 sene sorunsuz kullanırım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• herşeyi anladım da amca niye inadına yerli inadına türk derken sürekli ingilizce konuşuyor :) ne bu özenti :)

• Herşeyi anlarım ama biri bu telefonu piyasaya sürerken dememiş mi bu telefonu bu fiyata kimse almaz diye aklım almıyor hiç mi piyasayı takip eden ekonomi uzmanları filan yok lg ve asus bu fiyat aralığını zaten domine etmiş durumda sen aklını peynir ekmekle filan mı yedin de 1300 liraya piyasaya sürüyorsun devir değişti kimse gidip tansaştan pc almıyor artık gidiyor f/p ürünlerini araştırıyor hiçbir bilgisi olmayan adam bile sadece google kullanarak f/p ürün bulabilir

• Vestel bedava herhangi pahali bi r elektronik urun versin kullanirsam serefsizim

• 2 gün kardeşimin S6 sını kullandım kendi note 3 ümü satacaktım geri dönünce beğenemedim bu nasıl telefon hem ağır hem kocaman diye..

Sanırım 2 gün bu venüsü kullansam durumu eşitlerim daha kötüsü de varmış buna da şükür diye..

Komik bişey diyeyim telefonun arkası aynı çekmeyen karıncalanmış televizyon gibi..Sanırım vestel tecrübesini konuşturmuş videoyu izlerken gözüm bozuluyor gibi hissettirdi..

Lafın özü olmamış be canım..

Gerçi şunu diyebilirler 1 yılda en azından kalınlığı koruduk !!! 8,3 mm ohaa bee millet 5,5 mm derdinde...

• Adam konuşurken sanki Pinokyo konuşuyormuş gibi hissettim :)
    Vestel'e sorduk: Yeni nesil Venus V3 telefonlar ve vergi tartışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 18 Kasım 2015; 3:58:58 >
  • Bazıları ülkeyi kendinden ibaret sayıyor,merak etme adamların ürettiği telefon zaten sana hitap etmiyor, sen telefonlarını alasın diye de bir çabaları da yok, milyar dolarlık şirket kafasına göre tlf üretmez, bu ülkede en sıradan akıllı telefona geçmeyi bile düşünmeyen milyonlarca eski telefon kullanıcısı var, fiyat açısından psikolojik üst sınır bariyeri var, yerli üretim güven algısı var, çöp olsun teknik servisi ucuz olsun bariyeri var, bu ülkede 50 milyon kullanıcıdan 1 milyonu çöp tlf alsın, bu bile üreticiyi uçurur, kimse kafasına göre tlf üretmez, alıcı varsa çöp de üretir, saman da, sonuçta senin telefonun da onunki de aynı işlevi görüyor, seninki yemek yapmıyor ya Vs, uzar gider,

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Sayın DH yetkilileri,

Şunlardan ne kadar ücret alıyorsanız biz aramızda toplayıp verelim şunları reklam yapmayın Allah aşkına. İnanın ben izlemiyorum en cahil yakınım hatta okuma yazma bilmeyen kayın validem bile ne Vestel telefonu diyor. Video editinize, uploadiniza vaktinize yazık. Sizleri seviyoruz bu marka eksik olsun...

Merhaba,

Cahillikten olsa gerek izlemeden bilgi sahibi olmadan konuya dalmış yorum yapmışsınız.

Bir izleyin bakalım neresi reklam bunun :) sonra gelin akıl verin.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

İzlemediğim doğru ama Vestel olan çöp poşeti dahil herşeyden ben ve tanıdıklarım tiksiniyor. Reklam veya bedava dağıtım haberi her ne sebeple olursa olsun benim tarafta emekleriniz boşa olduğunu tekrar hatırlatırım.
    Cahil aklımla bile Vestel den uzak duracak akıldayım.
    Sevgi sizinle Vestel hepimizden uzak olsun...

O halde gelip Vestel'in konusuna yorum yazarak konunun popülerliğini arttırman ne kadar mantıklı?

Bugün DH, LG V10 un basin lansmanına gideceğini söylemişti mobilitede. Belki biraz veriyle gelmişlerdir ümidiyle ana sayfaya baktığımda sürekli olarak bu marka hakkında olan tanıtım videolarına olan öfkemden burada buldum kendimi.
    Başka sorunuz?

Merhaba,

Keşke sorsaydınız, kötü olmuş.

Mobilite'de bahsettiğimiz LG V10 lansmanı bugün (Çarşamba) akşam saatlerinde yapılacak ve ekip olarak biz de orada olacağız.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

erdi bey diyeydiniz ya " la ben bu işin erbabıyım en son teknoloji diyon dalga mı geçiyon kimi kandırıyon sen ?"
    adamın mobil teknoloji hakkında gram bilgisi olduğunu düşünmüyorum.

"android ile iletişim içindeyiz" reis android kim la ??

Erdi abi ne yapsın? Öyle demesi mesleğinin etiği gereği imkansız bence.

Yoksa Erdi abi de biliyor bu işin böyle olmayacağını ama o en azından işini yapmış oluyor. Kendine düşeni yapmış oluyor yani.
  • Gecen mediamarket e gittim vestellere baktim 800 lira istenen alete oyle bir plastik koymuslarki samsungun eski plastigi daha saglam.
    Bide heryere v koymuslar vestel yazmislar.
    Son lafla kendi kalalerinr yine gol atmislar.
    Arkadas boyle antipati kazanmak icin niye ozel bir capa harciyolar acaba?

• alcak gonulluluk sifir cok itici bi amca herseyin bir bedeli varmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 18 Kasım 2015; 8:04:23 >
  • http://i.teknokulis.com/2015/11/17/415375233282.jpg

• Al - ma - yın ...
  • ceoya bak bu ceoysa bende obamayim

• hani overrated derler ya işte o kelimenin tam karşılığı bu videoda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAslFiyat performans ürünü yapmak isteseler plastik kasa yapmaları gerekirdi. Metal kasa olduğu için F/P den bahsetmeyin.
    Meizu Metal ?

meizu M3 den mi bahsediyorsun. 32 GB larının fiyatı nedir. fiyat bulamadım.

Bu modelden bahsediyorum.
    http://www.gsmarena.com/meizu_m1_metal-7674.php

32GB modelin fiyatı anlık kur ile $204.

Daha cevap gelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.