Şimdi Ara

Vestel Eko NFK510 A++ kombi buzdolabı (Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Foruma Candoğan beye soru sormak amacıyla kayıt olmuştum ancak sorumun cevabı gecikince -sabırsız yapımdan olsa gerek :)- kendim bir araştırma yapıp alabileceğim bir buzdolabı belirledim..(kesinlikle Candoğan beye sitem olsun diye değil,nickimin açıklaması olarak yazıyorum yanlış anlaşılmasın lütfen..:) )

Sizlerden Vestel kombi A++ buzdolabı ile ilgili deneyimlerinizi/düşüncelerinizi öğrenmek isterim..
    https://www.vestel.com.tr/vestel-eko-nfk510-a++-buzdolabi

Benim aradığım buzluğu alt kısımda olan,az enerji tüketen ve sessiz bir buzdolabıydı..ve de fiyatı makul elbette..Vestel Eko NFK510 A++ uygun gibi gözüküyor siz ne dersiniz?(enerji tüketimi 0,848 kwh/24saat, bayiinin söylediğine göre oldukça sessizmiş, 3 yıl garantisi varmış,90 tl karşılığında 4 yıl daha ilave garanti alınabiliyormuş ve motor garantisi 10 yılmış..)

Paylaşımda bulunabilecek herkese şimdiden teşekkürler..:)
    Derin Mermerci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanbeyeSorumvar -- 11 Şubat 2014; 20:16:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• candogan beyden alıntı, önerdiği kombi tipi dolaplar
    Alttan donduruculu
    -Beko D9485NEXK, D9487NEXK (Arçelik muadillerini önermem çünkü kapı rafları çok kötü, Beko'yu tercih edin)
    -Liebherr CNes4656
    -Bosch/Siemens/Profilo KGN57PI32N, KG57NPI32N, BD3057I3PN (Buz kırma sesi olsa da kullanışlılık yönünden rakipsiz)
    -Grundig 4680
  • Teşekkür ederim..başka cevap veren kimsenin olmayışı ne kötü..:((

• Vestel sorusu can beye hakaret olur.
    Vestel ne ya. Te allam

• Bir soru sordum dileyen cevap verir,dileyen de vermez ancak sırf karşısındakini kötü hissettirmek için birşeyler karalamaz..Karalamamalı diye düşünüyorum..Yine de canınız sağolsun diyorum..

• CanbeyeSorumvar C kullanıcısına yanıt
    sanırım 10 yıl motor garantisi ekranı olan modellerde geçerli
    545 modelinde yanılmıyorsam yanlarda yuvarlak aydınlatma lambaları var dolabın içini çok ama çok aydınlık yapıyor mükemmel görüntüsü var inşallah alınca göreceksin iyiki bu modeli almışım diyeceksin
    inan sırf bu içinin aydınlığını görmek için bile dolabık kapağını açtığım olmuştur.

kahvaltılık bölümü çekmece rafına dikkat et benim aldığım iade ettiğim modelde mobilya çekmecesi ray sistemi kullanmışlardı kullanışlıydı ama ayarsızmıydı neydi bazen tutukluk yapıyordu
    bunun harici dolap mükemmeldi eğer hacim yeterliyse sorun yok

ama yine yazıyorum yerin müsaitse benim tavsiyem bza xxl 3403 modelinden yanadır 620 litreliğini almanızı tavsiye ederim
    ne hikmetse 620 litreliği daha ucuz daha kullanışlı hiç tereddüt etmeden acaba bu dolaba sığarmı ? soru işareti olmadan ne alsan içine atıyorsun bayramı var misafiri var
    kullanışlı ve çok çok sessiz daha kompressör sesini duymadım üzerinde damfoss kompressör var
    iade ettiğim bze xl 3303 modelinde acc kompressör vardı
    sizin daha önce baktığınız liebher marka alman malı dolaplarda acc marka kompressör kullanıyorlar
    benim kullandığım bza xxl 3403 modeli 620 litre cam raftan aydınlatmalı secop damfoss marka komp.kullanıyor 10 yıl garantilidir
    kompressörleri tabiri caizzse BMW Mercedes ayarında kalite kompressörlerdir.

herhalde model isimlerinde değişiklik olmuş yeni listede bu modellerin isimlerini bulamıyorum ama
    googlede var görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 24 Şubat 2014; 8:06:49 >

• orphanage O kullanıcısına yanıt
    haso demişki arkadaşı memoya
    baklava çok güzel bir şey
    memoda yedinmi diye sormuş hasoya
    hasoda yook yemedim ama bizim amcamın oğlu
    askerdeyken komutanı yerken görmüş
    yani uzun lafın kısası
    amca oğlu yememiş
    bizim hasoda yememiş
    bırak yemeyi görmemiş bile
    ama baklava hakkında yorum yapıyor

burada yorum yazanların birçoğu
    yorum yaptığı malı kullanmamış bırak kullanmayı görmemiş bile
    ama ahkam kesmekte üzerlerine yok
    bir ara benim adım Vestel satıcısına çıkmıştı
    ama ben kullandığım mal hakkında yorum yaparım
    sizler benim hiç arçelik bosch veya başka markaları kötülediğimi gördünüzmü
    ona kalacak olursa bosch marka buzdolaplarında buz kırma sesi var çatır çatır
    bilmediğim mal hakkında görmediğim mal hakkında yorum yapamam yukarıda allah var
    Allahtan korkarım hak yiyemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

haso demişki arkadaşı memoya
    baklava çok güzel bir şey
    memoda yedinmi diye sormuş hasoya
    hasoda yook yemedim ama bizim amcamın oğlu
    askerdeyken komutanı yerken görmüş
    yani uzun lafın kısası
    amca oğlu yememiş
    bizim hasoda yememiş
    bırak yemeyi görmemiş bile
    ama baklava hakkında yorum yapıyor

burada yorum yazanların birçoğu
    yorum yaptığı malı kullanmamış bırak kullanmayı görmemiş bile
    ama ahkam kesmekte üzerlerine yok
    bir ara benim adım Vestel satıcısına çıkmıştı
    ama ben kullandığım mal hakkında yorum yaparım
    sizler benim hiç arçelik bosch veya başka markaları kötülediğimi gördünüzmü
    ona kalacak olursa bosch marka buzdolaplarında buz kırma sesi var çatır çatır
    bilmediğim mal hakkında görmediğim mal hakkında yorum yapamam yukarıda allah var
    Allahtan korkarım hak yiyemem

Yani kendindenmi bahsettin.

Allahdan korkmam çünkü severim.
    Yani gocunmam.

• orphanage O kullanıcısına yanıt
    genelinize yazdım sadece üzerine alınma lütfen
    kusurabakma eksik yazmışım
  • Vestel NF545 modeli aldım yeni. Ancak evdeki diğer buzdolabı olan Sharp buzdolabına göre ses seviyesi daha fazla ve neredeyse hiç susmuyor. Sharpta ise çalışma sesi neredeyse hiç yok. Vestel yetkili servis vestel dolabın içindeki fandan kaynaklandığı söyledi. Alt raflara soğuk hava ulaşması için gerekli olduğunu iletti. Sharp marka buzdolabında bunun otomatik olduğunu söyledi. Yalnız Sharp buzdolabında da bir keresinde kapı alarmı sürekli ötmeye başladı ve akşam vaktiydi. Buzdolabının fişini çekmek zorunda kaldım. Bazende en alttaki sebzelik kısmının altında su birikiyor neden bilmiyorum. Ancak bu su sorunu için servis çağırmadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanselya -- 27 Nisan 2014; 12:18:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.