Şimdi Ara

Vestel Finlux Televizyon Hakkında Bilgi Verir Misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
4
Favori
58.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    n11.com dan aldım hocam. goldda daha ucuzdu ama n11 de 111 tl chip para hediyesi ve bir de 33 tl hediye çekim vardı daha cazip geldi. Hala var sanırım n11 de 1000 TL ye.
  • samsung panel mi kullanılmış acaba servis menusunden bakabilir misiniz ?
    saygılar.
  • Bende 70 ekran aldım.gayet güzel.bir sorunum var.ses ayarlamak,, istiyorum.ses50 ye ayarlıyorum.ok.bası yorum ama olmuyor.nasıl olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende finlux aldım. Gayet güzel ama sesi istediğim gıbı ayarlayapamıyorum.ses 50 yapı yorum.ok.yapı yorum.yok.sahipleniyor.eğer biliyorsan.hkarayoruk@gmail.com mesaj.iyi günler.

• elusive kullanıcısına yanıt
    iyi günler.arkadaş .sesi hafıza ya ayar yapmak istiyorum.nasıl oluyor?

• elusive kullanıcısına yanıt
    iyi günler.ses ayarını hafızaya aldırmak istiyorum ama nasıl oluyor? Ok. Basıyorum yok. @elusive

• finlux 40 inç olanı aldım.smart özelliğinde youtube uygulamasında videolar açılıyor.ama biraz gösterdikten sonra tv yi yeniden başlatıyor..youtube olayı sıkıntılı.kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.youtube sorunu sizdede varmı?
  • merhabalar bugün bu televizyonu goldan 1099tl ye aldım. Fakat aklımda bir soru var acaba ben tv yi kendim kursam montaj bedava ama ben 2 gündür tv izlemiyorum .Eğer kendim kurarsam tv garanti kapsamından çıkarmı. Lütfen biran önce cevap verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan81

merhabalar bugün bu televizyonu goldan 1099tl ye aldım. Fakat aklımda bir soru var acaba ben tv yi kendim kursam montaj bedava ama ben 2 gündür tv izlemiyorum .Eğer kendim kurarsam tv garanti kapsamından çıkarmı. Lütfen biran önce cevap verin

Bence servisi arayıp yaptirin

• Bende 127 ekran aldim fx4000f modeli 1300 tl bence gayet guzel bir tv

• http://www.n11.com/vestel-finlux-40fx7440f-fhd-smart-uydu-alicili-400hz-led-tv-P24734271

kargo ücretsiz 959 tl ve paraf para da var 111 tl sanırım.
  • 40FX7440F modelini aldim 1 ay önce. Internet baglantisini ancak kurabildim ve dünden beri kesfetmeye basladim smart özelligini.
    Internet arayüzünde cesitli televizyon ve haber kanallarinin application'lari var. Ancak sayilari cok az.
    En önemlisi de Google-arama yok.
    Bunun yaninda Facebook, Twitter ve Youtube var ama mesela Skype yok.

Bir de Kanal D uygulamasina girdim, bir dizi sectim izlemek icin. Tam ekran yapamadim, yani Tam ekran iconu aktif degildi, sadece play/pause ve <<,>> secenekleri aktifti.

Sizde durum nedir? Internet portalini güncelleyebiliyormuyuz veya yeni uygulamalar ekleyebiliyormuyuz, ekleyebiliyorsak nasil ekliyoruz?
    Eger uygulama ekleyemiyorsak, smart özelliginin ne anlami var? Nasil akilli olacak bu televizyonlar?

Deneyimlerinizi yazarsaniz cok memnun olurum. cevaplariniz icin simdiden tesekkürler.

• suat074 S kullanıcısına yanıt
    Evet benim TV aynisi ve ayni sorun benimkinde de var. Ne yapabiliriz?
  • vestel wifi aparatı yerine daha ucuz bir alternatif olarak tp-link wdn3200 cihazını kullanabilirsiniz. arada 20 tl fark var. daha ucuza bulabilirseniz herhangi bir rt5572 chipsetli cihaz da uyacaktır.

http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-wi-fi-adaptor/productDetails.aspx?productId=evveswifidongle&categoryId=60004529
  • zeynep_Uydunet Z kullanıcısına yanıt
    smart bölümü muhtemelen yazılım güncellemesiyle beraber güncelleniyordur fakat cihazın donanımı daha iyi bir smart tv için yetersiz. cihazın bence olumsuz diyebileceğin tek yanı smart tv özelliği. smart tv için alınmayacak bir cihaz. aynı şekilde telefunken vestel seg gibi diğer muadillerinde de smart özelliği yetersiz. tv'ye laptop bağlamak daha iyi bir çözüm bana göre. 30tl + 20 tl lik kablosuz klavye+mouse ile gayet kullanışlı oluyor.
  • zeynep_Uydunet Z kullanıcısına yanıt
    Tv'nin paneli nedir acaba? menü tuşuna basın sonrasında 4725 basın çıkıyor. 40_vesunes03 mü?
  • talat78 T kullanıcısına yanıt
    bendeki 40_vesunes05...
  • Finlux yazılım güncellemesi oluyor mu ki acaba mesela 50 fx 4000 f modeli için? Üzerinde V. 0.7.7 var

• arkadaşlar ben buna yeni yazılım attım ama kenarlarda siyah yerler fazla oldu acaba bunun fabrika ayarlarına nasıl döndürebiliriz
  • emre1998844 E kullanıcısına yanıt
    Kumandadan MENU tuşuna basın, ardından tuşlardan 4725'i tuşlayın, servis menüsü açılacaktır. DIAGNOSTIC menüsüne gelin, orada 4. seçenek olan Factory reset seçeneğini seçin.
    Yazılımı nereden edindiniz ve ek özellik olarak ne kattı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.