Şimdi Ara

Vestel Finlux Televizyon Hakkında Bilgi Verir Misiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
58.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    vesteldriver dan indirdim menü kırmızı oldu smart uygulaması değişti falan değişti formatı attım ama gene aynı oldu
  • emre1998844 E kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Galiba o yöntem önceki yazılımı değil, o yazılımı sıfırladı. En iyisi bölgemizden bir yetkili servise flash bellekle gidip yazılımı istemek.
    Servislerin kullandığı bir sistem daha var, oradan erişebilirler galiba "master sürüm"e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    sağolasın yardımın için peki bu ledte üstte ve yanlarında siyah yer var acaba bu normal mi emin olamadım sanki diğer sürümde böyle değildi
    Demek istediğinizi tam anlayamadım, birkaç tane fotoğraf ekledim menülerden umarım yardımcı olur. Bu arada tam olarak hangi yazılımı yüklediniz siteden ve siyahlıklar haricinde bir sorun var mı?
     Vestel Finlux Televizyon Hakkında Bilgi Verir Misiniz? Vestel Finlux Televizyon Hakkında Bilgi Verir Misiniz? Vestel Finlux Televizyon Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

• bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    V.3.6.2H (MO) YAZIYOR HERHANGİ Bİ SORUN YOK ODA BELKİ SORUNDA DEĞİLDİR KIRMIZI İLE ÇİZDİM KARDEŞİM@bilgehankalkan
     Vestel Finlux Televizyon Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1998844 -- 8 Mart 2015; 17:46:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Anladım hocam. Galiba o yöntem önceki yazılımı değil, o yazılımı sıfırladı. En iyisi bölgemizden bir yetkili servise flash bellekle gidip yazılımı istemek.
    Servislerin kullandığı bir sistem daha var, oradan erişebilirler galiba "master sürüm"e.

Selamlar hocam finlux dahili uydu alıcılı bu 50'' üründe biss key menüsü varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B3N3T0 -- 16 Mart 2015; 7:42:43 >
  • B3N3T0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim, şimdi müsait olabildim.
    Benim kullandığım ve fotoğraflarını gönderdiğim ürün 40", 50" olan modeli kullanmıyorum. Tahminimce dahili uydu alıcılı bir modelse menüler dahil büyük çoğunlukla arayüz aynıdır o yüzden o modelde de Biss Key ayarlanabilmesi mümkündür diye düşünüyorum.
  • Nisan 2014 de 40 inc almıştım sorunsuz gayet güzel, yorumumu yukarıda yazdım. Şimdi bir de 32 inc aldım bakalım. finlux markası konusunda tereddüt eden arkadaşlara önerim, gayet iyi bir marka. Yani en azından verdiğiniz fiyata göre aldığınız kalite gayet iyi. Servisle hiç işim olmadı sadece ilk aldığımda kurulum yaptırmıştım, şimdi aldığım ücretli olduğu için kendim yapacağım. Umarım hiç bir sıkıntıyla karşılaşmam.
    Merhaba hocam yazılım finlux fx7440 modelini nasıl bula bilirim @emre1998844

• Finluxtv fx40 7440 uyumlu yazılım (B95)

• VESTEL FINLUX 49FU610 125CM ULTRAHD 4K UYDULU SMART 800HZ LED TV DÜN ARKADAŞA BUNUN SİPARİŞİNİ VERDİK 2.059TL MALUM DOLAR ÇIKTIKÇA ARTIK YANLARINA YAKLAŞILMAZ
    https://urun.n11.com/led-tv/vestel-finlux-49fu610-125cm-ultrahd-4k-uydulu-smart-800hz-led-tv-P251580671?cid=800202&utm_source=rtg_rtbhouse&utm_medium=cpc&utm_campaign=rtb_genel
  • FINLUX 49FU610 49'' 4K SMART LED TV BUNU ALDIM İYİ BİR TV 2.59 TL
    Finlux 49FU610 Ultra HD (4K) TV Özellikleri

Ekran: LED

Ekran Tipi: Düz (Flat)

Ekran Boyutu: 49 İnç

Ekran Boyutu (cm): 123 cm

Çözünürlük Standardı: Ultra HD (4K)

Ekran Çözünürlüğü: 3840x2160

Yenileme Hızı (Yazılım): FMX 800

Yenileme Hızı (Gerçek): 50 Hz

Dinamik Kontrast: Mega Dynamic Contrast

Desteklenen Çözünürlükler (HDMI): 3840x2160p @ 60 Hz

HDR: Yok

Ekran & Görüntü Özellikleri: FullPIX

Ses Çıkış Gücü (RMS): 20 W

Hoparlör Sistemi: 2.0

Ses & Video Çözücüler: H.265/HEVC (4K/60p) UyduDolby DigitalDolby Digital Plus4K/60p HDMI

Ses Özellikleri: German + Nicam Stereo

Subwoofer: Yok

Analog Alıcı: Var

Karasal Alıcı (DVB-T): Var

Kablo TV (DVB-C): Var

HD Uydu Alıcı (DVB-S2): Var

Dahili Wi-Fi: Var

Ethernet / LAN Kablo Girişi: Var

USB 2.0 Girişleri: 2 Adet

HDMI 1.3/1.4/2.0 Girişleri: 2 Adet

PC Girişi (VGA): Var

SKART Girişi: 1 Adet

Ses / Kulaklık Çıkışı: Var

Common Interface (CI+): Var

Analog/Kablolu Anten Girişi: 1 Adet

Uydu Anteni Girişi: 1 Adet

3D: Yok

Smart TV: Var

Uygulama Yükleyebilme: Yok

Dahili Kamera: Yok

Akıllı Etkileşim (Dahili): Yok

Yayın Kaydetme (PVR): Yok

Program Rehberi (EPG): Var

HbbTV: Var

Video Oynatma Formatları: H.263 Sorrenson H.265/HEVC H264/MPEG-4 (AVC) MPEG1/2 MPEG4 VP8 VP9 XVID

Müzik Çalma Formatları: AACAC3E-AC3FLACHE-AACMPEG1/2WMAWMA 10 PRO

Diğer Multimedya Özellikleri: USB ile Resim/Müzik/Video OynatmaTürksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS)

Enerji Tüketim Sınıfı: A+

Güç Tüketimi Özellikleri: Otomatik Kapanma

Ön Çerçeve Rengi: Siyah

Stand (Ayak) Tipi: Kare

TV Genişliği (Ayaklı): 1112 mm

TV Yüksekliği (Ayaklı): 709 mm

TV Derinliği (Ayaklı): 280 mm

TV Genişliği (Ayaksız): 1112 mm

TV Yüksekliği (Ayaksız): 657 mm

TV Derinliği (Ayaksız): 69 (92) mm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.