Şimdi Ara

Vestel Finlux Televizyon Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
4
Favori
58.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• FINLUX SMART 40FX7440F 40" FULL HD LED TV

- 102 Ekran SLIM LED TV
    - SMART TV
    - Entegre HD Uydu Alıcısı
    - RMR 400 Hz
    - Mega Dynamic Contrast
    - FULLPIX
    - FULL HD
    - 1920 x 1080
    - 2 x HDMI
    - 2 x USB
    - MKV
    - CI+
    - PVR READY
    - DLNA
    - HD DVB-T/C/S2(MPEG4)
    - PC Bağlantı Girişi (VGA)
    - Scart Bağlantısı
    - Audio Video (AV) Girişi
    - Kulaklık Çıkışı

Özelliklerine Sahip Televizyonu 1100 Liraya Alacağım ...
    Finlux Markasını İlk Kez Duyduğum İçin Muallakta Kaldım ve Sizlerin Değerli Görüşlerini Almak İstedim..

Markanın Güvenilirliği, Kalitesi ve Yukarda Belirttiğim Tercihim Hakkında Bilgisi Olup, Paylaşırsa Minnettar Kalırım..

xxNot: Konuyu Yanlış Yere Açtıysam İlkin Forum Yetkililerinden Sonra da Kıymetdâr Üyelerden Özür Dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAR4NFIL -- 5 Ocak 2014; 20:25:32 >

• http://www.hizlial.com/finlux-40fx7440f-40-inc-102-cm-smart-full-hd-dahili-uydu-alicili-led-tv/10011037

tv 999 tl bu sitede düşünürsen eğer.

bende almayı planlıyorum ama tereddüttte kaldım. Annemlere seg marka aldım oda vestelin yan ürünü 39 inç çok memnununm o tvden. eğer buda öyleyse fiyatı güzel.. 400hz ve smart olması hoşuma gitti. ve entegre dlna
  • Kesinlikle Alın. ben;
    Finlux 32FD4041H 32 inç 82 cm UsbMovie HD Led TV Dükkanımda Güvenlik Kameralarım ve HD Uydu yayınları İçin Aldım.
    ve
    Finlux 50FX7440F 50 inç 127 cm 400Hz Dahili Uydu Alıcılı Smart Led Tv Evime Aldım.
    Vestel Garantisinde olması Kesinlike Büyük avantaj. Maddi durumunuzu Bilemem ama 1000 TL ye 102 Ekran alacağınıza 127 ekran Smart TV - 400Mhz - Dahili HD Uydu Alıcılı olan bu modeli kesinlikle alın derim. Fotografını ekliyorum. Bugün elime ulaştı. taktım. HD yayın alıyorum ve süper görüntüsü var.

• Vestel'in outlet satış sayfasında ihraç fazlası bir çok tv mevcut, bir örnek:
    http://forum.donanimhaber.com/m_87465100/tm.htm

Birde Finlux hakkında; şahsen Finlux 24FX3000F modelini kullanmaktayım, burda da ilgili incelemem bulunuyor:
    http://forum.donanimhaber.com/m_83757619/f_//tm.htm#83757619
  • Merhaba üründen memnun oldu?unuzu söylemi?siniz peki sizce bu ürün alynyrmy ?

Finlux 50FX7440F 1.500tl fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: elusive

Kesinlikle Alın. ben;
    Finlux 32FD4041H 32 inç 82 cm UsbMovie HD Led TV Dükkanımda Güvenlik Kameralarım ve HD Uydu yayınları İçin Aldım.
    ve
    Finlux 50FX7440F 50 inç 127 cm 400Hz Dahili Uydu Alıcılı Smart Led Tv Evime Aldım.
    Vestel Garantisinde olması Kesinlike Büyük avantaj. Maddi durumunuzu Bilemem ama 1000 TL ye 102 Ekran alacağınıza 127 ekran Smart TV - 400Mhz - Dahili HD Uydu Alıcılı olan bu modeli kesinlikle alın derim. Fotografını ekliyorum. Bugün elime ulaştı. taktım. HD yayın alıyorum ve süper görüntüsü var.

Hocam smart olayını kullandınız mı hiç? Kullanışlı mı?

• evet gayet kullanışlı. ayrıca internet üzerinden kendini güncelleyerek smart tv arayüzüne eklenti yapabiliyor. ayrıca bisskey girişi ile şifreli kanal açılabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Vestel televizyon önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elusive kullanıcısına yanıt
    50'' finlux tv yi nerden aldınız acaba ve ne kadar bende düşünüyorum birde memnunmusunuz ?
  • Arkadaşlar ben (Vestel yapımı) Nexon marka olanından aldım. 39 inch full hd, hd uydu alıcılı 769 TL (A101 de satılan) ve gayet memnunum. HD D-Smart kullanıyorum, pırıl pırıl görüntü var. Böyle fiyatlı ürünleri değerlendirmenizi tavsiye ederim. Sorunuz olursa yanıtlarım.
  • 3D var mı bunlarda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablosuz wifi özelliği varmı? yoksa smartı nasıl kullanıyorsunuz.usb aparatımı lazım.çok acil cevap gelirse yarın bende almayı düşünüyorum.4 tane kalmış ellerinde.kullanan arkadaş varsa bi kaç sorum olacak.yardımcı olursanız büyük iyilik yapmış olursunuz.
  • Bu modelin özelinde bilmiyorum ama wifi olmayan smart tv leri modemden ethernet kablosu ile internete bağlayabilirsiniz.

• http://www.gold.com.tr/finlux-40fx7440f-400hz-hd-uydu-smart-led-tv_u

mağazada açıp denerlermi yoksa illa servis gelipmi garantiyi onaylıyor.
  • moemden bağlanıyorsa bana uymaz modem başka odada çünkü.ama dlna felan diyor acaba aparatla felan kablosuz olur mu?
    hocam smart özellği için interneti nasıl bağladın kablosuz olarak bağlayabiliyormuyuz aparatla felan
  • yok kablolu baglantı ile baglantı kurabildim
    Selam arkadaşlar,

TV yi aldım.

Merak edenler için görüntü kalitesi gayet güzel. Renkler gerçekten çok canlı. HDMI/USB vs kullandım gayet güzel ve kullanışlı. Bu fiyata gayet iyi bir ürün diye düşünüyorum. F/p olarak mantıklı bence.

Smart olayına gelince bana pek kullanışlı gibi gelmedi. TV üzerindeki liklerden başka siteye girilemiyor. Tamam baya link koymuşlar ama yine de mantıksız. Belki güncelleme ile sorun çözülebilir ama ben henüz bilmiyorum nasıl yapılır. Eğer bilginiz varsa yardımınızı rica ederim.

@elusive hocam güncelleme ile yukarıdaki sorun çözülebiliyor mu? Yada nasıl bir eklenti yapılıyor? Ben güncelleme sorgulattım güncelleme yok diyor.
  • Süper tvler alinabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: realanddark

Selam arkadaşlar,

TV yi aldım.

Merak edenler için görüntü kalitesi gayet güzel. Renkler gerçekten çok canlı. HDMI/USB vs kullandım gayet güzel ve kullanışlı. Bu fiyata gayet iyi bir ürün diye düşünüyorum. F/p olarak mantıklı bence.

Smart olayına gelince bana pek kullanışlı gibi gelmedi. TV üzerindeki liklerden başka siteye girilemiyor. Tamam baya link koymuşlar ama yine de mantıksız. Belki güncelleme ile sorun çözülebilir ama ben henüz bilmiyorum nasıl yapılır. Eğer bilginiz varsa yardımınızı rica ederim.

@elusive hocam güncelleme ile yukarıdaki sorun çözülebiliyor mu? Yada nasıl bir eklenti yapılıyor? Ben güncelleme sorgulattım güncelleme yok diyor.

gold!dan mı aldınız ? stok bitmiş gerçi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.