Bildirim
VESTEL (KEndinden uydu alıcılı) Yeni frekans kurulumu (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3 gün oldu 8 serisi 3D smart dahili uydu alıcılı tv alalı ''MENÜ - KURULUM- MANUEL KANAL ARAMA - ŞEBEKE ARAMA YIDA AÇIN açın ve 11747 yatay (H) 2222 değerini girdim (ALTAKİ ŞEBEKE MODU AÇIK OLMALI ) 900 kanal buldu radyo kanalları dahil ve birçok HD kanalıda... ilk kurulumu yaptığımda tv listesi yükledi ama son 4a uydu frekansları tv de güncel olmadığı için hiç bir kanalda sinyal yoktu yukarıda yazan ları uygularsanız OLUR -
-
Vesteel satellite uydu kurulum
İlk kurulum apartman veya musatakil ayarini yapip okeyleyin
Manüel ayardan
Frekans ayarlarini yenileyen
11747
Y
27500
Etkin (şebeke)
Umarim işinize yarar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sinyal alamıyorum.tüm yazılanları yaptım.Kabloda sıkıntı olma ihtimali yok çünkü diğer tv im çalışıyor sorunsuz.Uydu alıcısı ayarları bilen varsa yardım etsin 3 gündür işten sonra bunla ilgileniyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: AykutBaşkan
sinyal alamıyorum.tüm yazılanları yaptım.Kabloda sıkıntı olma ihtimali yok çünkü diğer tv im çalışıyor sorunsuz.Uydu alıcısı ayarları bilen varsa yardım etsin 3 gündür işten sonra bunla ilgileniyorum.
https://store.donanimhaber.com/50/97/e1/5097E1835C2FBFBFB3DEA2A0EB93AA53.jpg
Resim tiklayin TKGS Kurulum tiklayin tum kanallar otomatik frekanslar yuklenecek ve yeni frekanslar geld8ginde mesaj bildiricek ve stand by konumunda kanallar guncellenecek...
Avrupadan ( 12380 V | SR: 27500 | FEC: 3/4 )
Bende çok uğraştım .vestel için manuel aramada ancak bu değerler gecerli
selamlar;
televizyonum seg 48snb6240 resimdeki menü ile aynı menü yalnız aldığım günden beri tkgs kurulumu yapamıyorum güncelleme aranıyor diyor öylece kalıyor dakikalarca tkgs kurulumunu yapmış birisinden yardım bekliyorum zahmet olmazsa. -
merkezi sistem ve vestel dahili uydu alıcılı tv'm var trt hd spor trt hd ler ve hariç bütün kanallar çekiyor niye bu anlamıyorum böyle olan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: erginaltintasss
merkezi sistem ve vestel dahili uydu alıcılı tv'm var trt hd spor trt hd ler ve hariç bütün kanallar çekiyor niye bu anlamıyorum böyle olan varmı
Diğer komşularda çekiyor mu?
Bende 42PF7175 var hepsi çekiyor.
Anteni kontrol ettirmekte fayda var. -
Benimde çıkmıyordu. Manual arama yaptirirken bbc hdnin frekansıni aratinca 12245 yatay (h) 27500 ve sebeke arama etkin ile kanallar çıktı.
Beyler disecq i seçin merkezi sistemde tanımıyor yada disecq uydu olarak görüyor. İlk kurulum - uydu ayarları - disecq turksat deyip kaydedin. Sonra manuel aramadan frekansları girin merkezi sistemde disecq görüyor 2 vestel tv var tek çanağa bağladığımda normal ama merkezi sistemde disecq uydu yu seçip kaydedip manuel frekanstan şebeke aramayı açarak otomatik frekanslardan birini girin 11844 yada 11747 farketmez. İyi seyirler
quote:
Orijinalden alıntı: riderzist
Beyler disecq i seçin merkezi sistemde tanımıyor yada disecq uydu olarak görüyor. İlk kurulum - uydu ayarları - disecq turksat deyip kaydedin. Sonra manuel aramadan frekansları girin merkezi sistemde disecq görüyor 2 vestel tv var tek çanağa bağladığımda normal ama merkezi sistemde disecq uydu yu seçip kaydedip manuel frekanstan şebeke aramayı açarak otomatik frekanslardan birini girin 11844 yada 11747 farketmez. İyi seyirler
Hocam kral adamsın sadece en son frekans kısmını 12380 v 27500 yaptım sorun cozuldu. Merkezi sistemlerde normal uydu olarak seçmeyecekmişiz :)
Arkadaşlar iyi geceler, şu an bende Vestel Samrt 40FA7100 serisi tv var. 2 gündür uğraşıyorum ayarları için, yapamadım. En son anten kablosunda sorun olduğunu tespit ettim. Bu arada Vestel için müşteri hizmetleri en güzel hizmeti veriyor. 5 dakikada tamamladım kurulumu, en güncel bilgileri veriyor. şu an bana verilen koordinatlar,
Ben apartmanda oturuyorum, anten tüm katlara dağıtıyor, ayar olarak;
ilk ayarlara döndürelim,
menü}kurulum}manuel arama}uydu;
frekans=12380
Polarizasyon=dikey
sembol oran=27500
şebeke arama=evet
ok tuşuna basın, altta sinyal olması lazım, kanalları otomatik buluyor.
olmazsa birde frekansı 11746 ve polarizasyonu yatay olarak değiştirip adımları tekrarlayın
bu bilgileri bugün itibarı ile güncel olarak veriyorum umarım işinizi görür.
[benim gibi ilk başlayanlar için geçerli, bilenler buna gülebilir:)]
-
quote:
Orijinalden alıntı: dbest
Vesteel satellite uydu kurulum
İlk kurulum apartman veya musatakil ayarini yapip okeyleyin
Manüel ayardan
Frekans ayarlarini yenileyen
11747
Y
27500
Etkin (şebeke)
Umarim işinize yarar
hocam, yazdığın bilgi 2 sene sonra işe yaradı. 3 saattir uğraşıyordum, bu değerlerle buldu kanalları.
sağolasın. -
Çok yeşekkür ederim işe yaradı
Dijital Güç Platfomunun kanalları çıkmıyor: Powerturk HD, Powertv HD vs. Turksat sitesine baktım, şifreli falan da değil? -
39" Seg Tv'de 1 aydır sinyal alamıyorum. Müstakil evde tek çanaklı sistemde sıkıntı yoktu. Apartmana taşındım lanet olsun ki yapamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard
39" Seg Tv'de 1 aydır sinyal alamıyorum. Müstakil evde tek çanaklı sistemde sıkıntı yoktu. Apartmana taşındım lanet olsun ki yapamıyorum.
Eğer menü vestelinki gibiyse uydu ayarlarını değiştirmeniz lazım. Ben de yapamamıştım, meğer müstakil tek çanak- apartman disecq multiswitch vb. seçenekleri falan varmış. Kurulum başlangıcında soruyor zaten hangi tip diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: barsoy
quote:
Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard
Eğer menü vestelinki gibiyse uydu ayarlarını değiştirmeniz lazım. Ben de yapamamıştım, meğer müstakil tek çanak- apartman disecq multiswitch vb. seçenekleri falan varmış. Kurulum başlangıcında soruyor zaten hangi tip diye.
Diseq yapiyorum yine de olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X