Şimdi Ara

VESTEL (KEndinden uydu alıcılı) Yeni frekans kurulumu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
5
Favori
393.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    disecq i seçin merkezi sistemde tanımıyor yada disecq uydu olarak görüyor. İlk kurulum - uydu ayarları - disecq turksat deyip kaydedin. Sonra manuel aramadan frekansları girin merkezi sistemde disecq görüyor 2 vestel tv var tek çanağa bağladığımda normal ama merkezi sistemde disecq uydu yu seçip kaydedip manuel frekanstan şebeke aramayı açarak otomatik frekanslardan birini girin 11844 yada 11747 farketmez.

Bu şekilde olmadı mı olmamasının imkanı yok biyerde hatan vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riderzist R kullanıcısına yanıt
    Denemeyi bıraktım hocam, Tivibu'dan izliyorum. Bunu denerim yarın işten gelince. Olmazsa uyducu getireceğim zaten bir ara, saçma sapan iş. En üst kata çıkıp merkezi sistem bağlantı noktalarını da kontrol ettim her şey düzgün.
  • ghghghg G kullanıcısına yanıt
    Hiç uğraşmayın arkadaşlar doğrusu bu arkadaşın paylaştığıdır 700 küsür kanal buluyor.. şfrel olanlar harç hepsi çekiyor.
  • Arkadaşlar bu frekanslar değişti mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: teacheroffclass

Arkadaşlar bu frekanslar değişti mı acaba?
    arkadaşlar selamlar,
    tvdeki kanalları güncellemek için ilk kurulum aşamasını yaptıktan sonra burada yazanları uyguluyorum ancak bir türlü yeni listeyi ekleyemiyorum.
    direk veya disecq olması bişeyi değiştirmiyor.
    verilen frekanslarda hiç sinyal alamıyorum.
    yardım lütfen.
  • Arkadaşlar , kendinden uydu alıcılı seg tv var. İkidir elektrikler gittiğinde kanalların bir kısmı kayboluyor. Tekrar manuel kanal araması yaptırınca düzeliyor. Neden olabilir acaba ? Merkezi sistem var bu arada binada.

• Kanallari buldum ancak listedeki kanal isimleri güncel değil. Hala cine 5 var. Önyükleme soruyor sanirim o otomatik eski isimleri yüklüyor.

• Vestele TV8.5 frekansini ekleyebilen var mı.
    Tv 8.5 Spor , Türksat 4A 12346 Yatay/H 9600
    Manuel aratma yapınca listede çıkıyor ama TV8'i ekliyor kanal listesine TV8.5 eklenmiyor.
    Yoksa hepsini silip yeniden mi kanal arama yapmak lazım.
    Kafayı yiycem.
  • Trt dışında hiçbir kanaldan yayın izlenmiyor. İlk kurulum yaptım ama yine yok Türksat şebeke arama çalışmıyor. Çanak anten de sorun yok çünkü başka tv çalışıyor. Usb kanal yükleme falan yaptım ama değişen birşey yok....

• zbuzbu Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Gecenin bu saatinde rahat uyumama sebep olacaksın. Sadece sadece frekans değerleri değişmiş onu da turksattan bakabilir arkadaşlar..

Herkese kolay gelsin.
  • o değşkde tv den memnunmusunuz
  • guncellestirme yapayim dedim, Televizyon ekraninin ortasinda "guncellemeler araniyor.." yazisi cikti ve gitmiyor hala ariyor mu hocam niye boyle oldu var mi bilen? Kac dk suruyor yada yanlis bisey mi yaptim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan_rahatsiz

Vestele TV8.5 frekansini ekleyebilen var mı.
    Manuel aratma yapınca listede çıkıyor ama TV8'i ekliyor kanal listesine TV8.5 eklenmiyor.
    Kafayı yiycem.

Aynen hepsini bende yaptım denemedigim yol kalmadı 8.5 bulunuyor ama eklemiyor a2 yi denedim silip aradım direk ekledi ama tv8.5 eklenmiyor

• Yeni aldığım Vestel 22' tv nin uydu ayarlarını sonunda yapabildim. Burada yazan arkadaşlara teşekkürler. Yaşadığım apartmanda çoklu uydu varmış. İlk kurulumda o seçeneği seçip 12380 V (dikey) SR:27500 yaptım ve manuel olarak arattığımda bütün istediğim kanallar eksiksiz geldi.

Kanalları taratmadan önce bulunduğumuz yerdeki anten tipini doğru seçmemiz gerekiyor. Eğer kablo bağlantılarında da bir sıkıntı yoksa Türksatın ilan ettiği güncel frekans bilgilerini girdiğimizde kanallar kolayca yükleniyor.

İyi seyirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

quote:

Kafayı yiycem.

Aynen hepsini bende yaptım denemedigim yol kalmadı 8.5 bulunuyor ama eklemiyor a2 yi denedim silip aradım direk ekledi ama tv8.5 eklenmiyor

Ekleyebildiniz mi acaba. Bende ekleyemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

quote:

Kafayı yiycem.

Ekleyebildiniz mi acaba. Bende ekleyemiyorum.

ben ekledim hocam tv 8 olduğu için yerinde kaldı ama tv8,5 kanal listesinin en sonuna geldi 785. kanal oldu bende en son kanal.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkeraraz

Yeni aldığım Vestel 22' tv nin uydu ayarlarını sonunda yapabildim. Burada yazan arkadaşlara teşekkürler. Yaşadığım apartmanda çoklu uydu varmış. İlk kurulumda o seçeneği seçip 12380 V (dikey) SR:27500 yaptım ve manuel olarak arattığımda bütün istediğim kanallar eksiksiz geldi.

Kanalları taratmadan önce bulunduğumuz yerdeki anten tipini doğru seçmemiz gerekiyor. Eğer kablo bağlantılarında da bir sıkıntı yoksa Türksatın ilan ettiği güncel frekans bilgilerini girdiğimizde kanallar kolayca yükleniyor.

İyi seyirler

Allah razı olsun kardeşim senden:) sayende bozulan uydu ayarlarımı yaptım tüm kanallar geldi:) teşekkürler.

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    AYNI SORUN BENDE DE HOTBİRDDE VAR. ACABA HOTBİRD İÇİN HANGİ FREKANSI DİREK GİRER İSEK TÜM KANLLARI BULABİLİR??
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbuzbu

Apartmanda ortak çanak anten olduğu için, problemim ondan kaynaklıymış.

İlk kurulumda anten tipini "DİSEqC anahtarı"nı seçtim. Daha sonra "diseqc 1" de türksat uydusunu seçip uyduyu kaydettim.

Daha sonra Menü > Kurulum > Manuel ile Arama
    Frekans: 18444
    Polarizasyon: Dikey (V)
    Sembol: 0222
    Şebeke Arama: Etkin

Ve kanalları sıraladı... Buradan yardımcı olanlara da teşekkür ederim...

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: souledge

Avrupadan ( 12380 V | SR: 27500 | FEC: 3/4 )

Bende çok uğraştım .vestel için manuel aramada ancak bu değerler gecerli

bende de bu geçerli oldu, deneyin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.