Şimdi Ara

VESTEL KM 7611 ISI POMPALI KURUTMA MAKİNASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
17.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Vestel'in sır gibi saklayıp müşterileri ile paylaşmaya çekindiği tambur hacmi verisine kendi çabamla ulaştım :)))

KM7611 kurutma makinesinin tamburu 100 lt. KM9711'e ulaşınca da paylaşırım.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    9 kg da benden gelsin. ben de onu sordum. 112 Litre. Sır değil hocam, müşteri hizmetlerini aradım söylediler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercedesv8 -- 4 Aralık 2019; 18:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bu arada Vestel'in sır gibi saklayıp müşterileri ile paylaşmaya çekindiği tambur hacmi verisine kendi çabamla ulaştım :)))

KM7611 kurutma makinesinin tamburu 100 lt. KM9711'e ulaşınca da paylaşırım.
    Epey küçükmüş ancak bu makineyi 1600-1700₺ Ye çevremde bir kaç kişi aldı Hoover dan falan malzeme kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum 2000₺ altı için almak düşünebilir.

9 kg sunun da 112 lt olması iyi sayılır Bosch un tüm kurutma makinelerinin tambur hacmi de öyle. Filtrede conta olsaymış daha iyi olabilirmiş bunu yapmaları bence zor değil.
  • emin616 kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar, naptınız aldınız mı ürünü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercedesv8

hocam selamlar, naptınız aldınız mı ürünü?
    Beko D 91 HP modelini aldım 3000 liraya + 4 yıl garanti ile 3250 TL mal oldu. Vestel alacaktım ama 9711 modeli karşılaştırma sitesinde puanı çok düşüktü o yüzden Bekoyu tercih ettim.

https://www.epey.com/kurutma-makinesi/karsilastir/135999-199997/beko-d-91-hp_vestel-km-9711/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin616 -- 11 Aralık 2019; 9:1:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    neyi çok düşüktü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercedesv8

neyi çok düşüktü?
    2 modeli karşılaştırma yaptım puanı çok düşük vermiş site. O yüzden Bekoyu tercih ettim. Ama kullanıcı yorumlarına bakıyorunda f/p ürünü.

Epeydeki puanlara pek takılmayın önemli olan kullanıcı deneyimi epey kağıt üstünde özelliklere göre puanlama yapar.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Epey.com da birçok ürünün özellikleri tam yazmıyor. Sözde karşılaştırma sitesi ama aslında insanları yanlış yönlendirebiliyorlar.
    Ancak sizin aldığınız makina da gayet iyi. güle güle kullanın
  • mercedesv8 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba 7611 modelin kırışık önleme durumu nasıldır?
    Bunun için nasıl bir program seçiliyor.
    Sanırım kırışıklık düğmesi var ayrıca.
  • hasanemmii kullanıcısına yanıt
    Gömleklerimin ütü süresi çok azaldı. Program sonrasında katlıyorum. ütü yapılacağı zaman çok az eforla hallediyorum.
    eskiden böyle değildi.
    Ayrıca yumuşatıcı kullanmama da gerek kalmıyor.
    eskiden kazık gibi çıkan havlular şimdi yumuşacık ve istediğim kurulukta.
    Teşekkürler.
    Arçelik 2773kt ile
    Vestel km 7611 arasında gidip geliyordum.

Vestel ısı pompalı olduğundan gönlüm ondan yana oldu.
  • hasanemmii kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın. ısı pompalı ürün seçmek en mantıklısı..
    Teşekkürler.
  • Arakdaşlar Vestel kurutma makinelerinde iç 2 filtrenin altında conta var mı? Birde kondenserin önünde faklı bir filtre var mı?

VESTEL KM 7611 ISI POMPALI KURUTMA MAKİNASI

İşte bu conta yok

Beko D91 HP model makimede conta yok bu yüzden kondensere çok hav kaçıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin616 -- 28 Mart 2020; 23:55:38 >

yok, ben kullanıcı olarak da buna gerek olmadığını düşünüyorum. bende kondansere geçmiş hav problemi yok.

bu konuya hiç kafanı takma
  • Gitti gidiyor da, mediamarkt mağazasına özel indirimler 2100 tl civarına geldi.

gittigidiyor
    Vestel KM 7611 Kurutma Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/beyaz-esya/kurutma-makinesi/vestel-km-7611_spp_419707?id=596229439

• Ben fiyat kısmına takıldım açıkcası. Vestel Arçelik v.s. Türk malı ürünler diye özellikle bu sefer alayım diye bakınıyorum araştırıyorum. 2-5 ay geçmişe dönük fiyatlara bakıyorum dehşet fark var. Yabancı markaları anlıyorum hani kur farkı v.s ama bizimkilerin de bari nispeten az zam yapmamaları direk onlara oranlı gitmeleri biraz sinir etti. 1800-2200 lü fiyatlar konuşuluyor 1 sene geçmişe dönük. Şimdi 2600 oda kampanyalı hali. Anlamadım ki.

• 9 kg olanları 3300 TL'den aşağıya yok. Bu fiyatlara bir rakibi var mıdır? Almalı mıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

9 kg olanları 3300 TL'den aşağıya yok. Bu fiyatlara bir rakibi var mıdır? Almalı mıyız?

bende bu makine ile grundig gdh 92 arasında kaldım, ikisi de aynı fiyatlarda gidiyor..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.