Valla 8kg olan Vesteli alacagim sanirim. Magazada 3080 lira dendi, ustune internetten fazla da taksit yapiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VESTEL KM 7611 ISI POMPALI KURUTMA MAKİNASI (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_kaanValla 8kg olan Vesteli alacagim sanirim. Magazada 3080 lira dendi, ustune internetten fazla da taksit yapiliyor.
11.11 de Grundig 2800e düştü ama kaçırdım son anda, ben cumayı bekliyorum bir ihtimal o fiyata yakalarsam alacağım :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: hbbeytur
Vestel 7611 ile ilgili son durum nedir? Hepsiburada da Grundig GDH 80 için güzel bir indirim var. Ama videolarda ve yorumlarda iyi yorum yazanlar bile çamaşırların çıkarttığı sese ek motorun kendi sesinin yüksek olduğundan bahsetmiş. Vestelde 7611'de eğer böyle bir sıkıntı yoksa Vestel ile yoluma devam etmeyi düşünüyorum.
Ayrıca şunu da sormak istiyorum. Çamaşır makinemiz 8 kg'lık. Vestel 7611 7 kg yeterli olur mu yoksa 8 kg sık modelini düşünmek gerekir?
7611 ile ilgili faydalı tek konu için teşekkür ederim.Şu sorunun bir kısmı cevaplanmış ama bir kısmı güme gitmiş gibi, ya da ben cevabı göremedim. Aslında önemli bir soru.
Şimdi 9KG makinemiz var ama kurutma makinesini de 9KG almak mı gerekir yoksa 7-8 KG gibi alt kapasiteler de olur mu acaba? Ya da her durumda yıkama ve kurutma makineleri çamaşırın ıslak hali değil kuru hali üzerinden bu hesabı yaptığından ikisinin de 9KG mi olması gerekir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: HaviyeBen fiyat kısmına takıldım açıkcası. Vestel Arçelik v.s. Türk malı ürünler diye özellikle bu sefer alayım diye bakınıyorum araştırıyorum. 2-5 ay geçmişe dönük fiyatlara bakıyorum dehşet fark var. Yabancı markaları anlıyorum hani kur farkı v.s ama bizimkilerin de bari nispeten az zam yapmamaları direk onlara oranlı gitmeleri biraz sinir etti. 1800-2200 lü fiyatlar konuşuluyor 1 sene geçmişe dönük. Şimdi 2600 oda kampanyalı hali. Anlamadım ki.
Bizim firmaların %99 unda , Ticari Ahlak yok sebebi bu.
%99 u pis fırsatçı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X