Şimdi Ara

---VESTEL LCD YARDIM---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar kendi odama vestelin 42PF6905 modeli olan lcdsini almak istiyorum. sd yayın alıp xbox oynayacağım görüşlerinniz nelerdir bu tv ile alakalı ki pazartesi günü almaya gideceğim. yerine önerebileceğiniz tvler nelerdir bu fiyatlarda?

şimdiden teşekkürler

• arkdaşlar 15 kişi ilgilenmiş ama hiç cevap yok en ufak bir fikriniz varsa bile lütfen. arkadaşınızdan komşunuzdan doğruluğundan emin olmasınız bile benim için önemli olan fazla haber alabilmek.
  • Forumun geneli bu fiyat araliginda samsung 40c650 ye yoneliyor. ( abimdede var gayet memnun )
  • merhaba,

televizyon görüntü ve ses olarak gayet başarılı ancak benim için 2 adet büyük dezavantajı var.. foruma uzun zamandır giremiyordum umarım cevaplamak için geç kalmamışımdır.

1 - televizyon usb bellek formatı seçiyor (sadece fat32 çalıştırıyor, NTFS veya exFAT çalıştırmıyor)
    2 - hal bu 1. maddede de belli olduğu üzere 4 gb'den büyük dosyaları çalıştırmıyor ve .mkv formatı desteklemiyor.. ses decoderinde de bazı formatları çalıştırmıyor..

ben de açıkçası samsung c650den yanayım.. abimde var ve çok iyi bir televizyon..

saygılar..

Not : ben bu televizyonu kampanyadan toplu beyaz eşya olarak aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machucado -- 23 Eylül 2011; 15:33:21 >
  • tekken5 kullanıcısına yanıt
    Hocam yıllar sonra gelen bir mesaj olacak ama peder de bu tv den var, bu tv de telefon ile tv ye yansıtma tarzı bi özellik var mı? Telefonunun ekranını tv den izlemek istiyor ancak ben bir bir türlü yapamadım bilginiz var mı bu konuda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3F3F3RH4T

Hocam yıllar sonra gelen bir mesaj olacak ama peder de bu tv den var, bu tv de telefon ile tv ye yansıtma tarzı bi özellik var mı? Telefonunun ekranını tv den izlemek istiyor ancak ben bir bir türlü yapamadım bilginiz var mı bu konuda
    2011 Konusunu hortlatıp yine 2011 model lcd bir televizyondan "Ekran yansıtmasını" beklemek

Bu öyle bir beklentiki, Nokia 3310'um var bu telefona whatsap kurabilirmiyim gibi birşey bu

3F3F3RH4T kardeşim Ekran tansıtma denilen bu teknoloji üst segmentler hariç 2019 modellerde bile yok 2020 dede olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dallass kullanıcısına yanıt
    Hocam tv modelini googlelayınca bu başlığı bulabildim ve eğer konu sahibi kullanıcısı ise bilgisi vardır diyerekten bir umut yazdım yansıtma özelliğinin olamayacağını biliyorum ancak merak ettiğim şey bir şekilde telefonu tv ye aktarmanın bir yolunun olup olmadığı. Usb girişi var ancak ordan bağladığımda usb yi görmüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG LCD TV TAVSİYESİ
    16 yıl önce açıldı
    SONY LCD TV PANEL ARIZASI (YARDIM)
    13 yıl önce açıldı
    Vestel klima yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3F3F3RH4T

Hocam tv modelini googlelayınca bu başlığı bulabildim ve eğer konu sahibi kullanıcısı ise bilgisi vardır diyerekten bir umut yazdım yansıtma özelliğinin olamayacağını biliyorum ancak merak ettiğim şey bir şekilde telefonu tv ye aktarmanın bir yolunun olup olmadığı. Usb girişi var ancak ordan bağladığımda usb yi görmüyor
    Hadi gözün aydın
    Senin eski lcd tekrar hayat bulacak...

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/131611651

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.