Bildirim
VESTEL LED TV ÇERÇEVE İLE PANELİN ARASINDAKİ BOŞLUK SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Front Bezel ile Panel arasındaki boşluk o, normaldir. Rahatsızsanız iade edin. -
Bu sabah iade ettim. Boşluk var ama birazda ekran eğik gibi geldi ayrıca içine çok fazla toz kaçar diye düşündüm içim rahat etmediği için iade ettim. internetten aldığıma pişman oldum hocam, mağazadan görüp alıcam bundan sonra :D -
Hocam eğer BİLDİĞİN ve somut bazı şeyler değilse internetten almak bana da çok cazip gelmiyor. Görmek, dokunmak, kurcalamak, izlemek duymak incelemek en güzeli. Hayırlısı olsun, yenisine sağlık ve sorunsuz olsun dileklerimle -
Evet hocam haklısınız bundan sonra öyle artık :) -
Samsung/Sony dahil gördüğüm modellerin alayında bu sorun var. Laptop ekranları dahil. Çerçeveyi bir türlü tam ve kusursuz şekilde yapıştıramıyorlar panel etrafına. Toz girmesi kesin. Bence panel kusursuz ise (ölü pikselsiz mesela) çok mühim değil.quote:
Orijinalden alıntı: Ado
Front Bezel ile Panel arasındaki boşluk o, normaldir. Rahatsızsanız iade edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lg tv ışığı yanıyor ama açılmıyor
- samsung tv ekranda beyaz nokta neden olur
- televizyona su kaçtı ekran çalışmıyor
- tv yerden yüksekliği ne kadar olmalı
- televizyon ekranında siyah leke neden olur
- en iyi beyaz eşya markası
- huawei televizyon
- miracast nasıl açılır
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- apple tv ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X