Şimdi Ara

Vestel led tv wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu tvler icin kablosuzu nasil yapiyoruz hangi adaptoru almamiz gerekiyor normal wifi adaptor olur mu ki onlarin driver kurulumu falan var sonucta? Tv için wifi aparati onerebilir misiniz 20 25 tl fiyat bandinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vestelin kendi Wifi Dongle diye geçen aşağıdaki linkteki ürünü var.

https://www.vestel.com.tr/wifi-usb-adapter

60 TL olarak gözüküyor.
  • Bu gün 3-4 vestel konularına yazdım cevap gelmedi... tesadüf bu konuyu gördüm iyi oldu... şimdi arkadaşlar bu işlerler ile uğraşanlar iyi bilir bu tarz aparatlar açık kaynaklıdır firmalar kendi aparatlarını satmak için millete gaz verir yalan söylerler ve pahalı satarlar... piyasada çok daha ucuza bi dünya wifi aparat var acaba hangisi uyumlu çalışır benim tv de luxor 40L600D vestelin smartını sevdim bu kadar beklemiyordum ondan alayım arada bi takılırım dedim...

• Hocam muhtemelen calisacaktir ama emin de degilim acikcasi.

• thequick T kullanıcısına yanıt
    Misal şunu alsam iş görürmü kihttp://urun.n11.com/usb-urunleri/tenda-w322u-v20-wifi-n-300mbps-usb-adaptor-P73610449 yahu sonuçta bunlar da yazılım vs bişey yok ki kablosuz sinyali alıp tv ye iletecek dahili olanların içinde zaten ufacık wirelles kart var mantık olarak çalışması lazım yani...

• tv benim değil tanıdığımızın ürün şu : Vestel 42FA7500

yalnız 60tl ona çok para :) ben masaüstüme wireless adaptör aldım ancak driveri falan var öyle çalıştı diye hatırlıyorum driver kurmadan da oluyorsa alalım bi wireless adaptör ben tp link 25 tlye almıştım bi kaç hafta önce :) yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Misal şunu alsam iş görürmü kihttp://urun.n11.com/usb-urunleri/tenda-w322u-v20-wifi-n-300mbps-usb-adaptor-P73610449 yahu sonuçta bunlar da yazılım vs bişey yok ki kablosuz sinyali alıp tv ye iletecek dahili olanların içinde zaten ufacık wirelles kart var mantık olarak çalışması lazım yani...

Hocam içinde chip var sadece evet. Ama chip e yazılım kurulu. Muhtemelen başka wifi adaptor ile çalışmayacaktır diye düşünüyorum ama emin de değilim. İlla almak istiyosanız yardımcı olayım. PM atarmısınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Led tv arıza
    8 yıl önce açıldı
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    Anneme mutfak için aldım ben bu tv yi... ben tv de smart 3d ile işi olan yada tv yi seçmemde öncelik olarak gördüğüm özellikler değillerdir... 50" smart plazma tv var onu bile o kadar çok az kullandım ki haa olmamasından sa olması elbette iyidir bazende işimiz düşmüyor yada kurcalamıyor değiliz elbette... bende cihazı yeni aldığım için bi bakayım dedim smartına fena değil hatta beklediğimden de iyi çıktı diyebilirim... onun için adaptör arayışına girdim piyasada 20-30tl ye bir dünya adaptör var hemde 300mbps lik vs vs... ancak kendi adaptörü 60tl çok gereksiz ve bence pahalı ayrıca bu işlerden az çok anlayan birisi olarak piyasa da bir kaç model adaptör kesin çalıştırır bunları söyleyim biraz riske ve uğraşa girerek denemek lazım sadece...
  • Hocam banada yardimci olsaydiniz ya keske ayni seyden mi bahsediyorsunuz yoksa

• Günaydın;
    ilgili donanım veezy 200 diye geçer sistemde. ürün üzerindeki anakartlarda bu donanıma uyumlu yazılım mevcut. ancak yukarıdaki yorumlarda da okuduğum gibi deneme yanılma usulü denk gelecek olanı bulabilirsiniz.

aşağıdaki link de işinize yarayacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_86872702/tm.htm
  • Arkadaslar Vestel Usb dongle larda kullanilan chipset yanlis bilmiyorsam RALINK'tir.
    Ralink chipsetli bir dongle alirsaniz isinizi gorecektir.
    Bu dongle in iki modeli vardi eskiden bi Vezzy 100 digeride Vezzy200. Vezzy100 artik servisler dahil hicbiyerde yok. Servisler ve bayiler sadece Vezzy200 satiyor onunda fiyati 60 Tl idi en son. Simdi ne kadar bilmiyorum.
    Piyasadan farkli markali dongle lari 30-40 Tl ye alabilirsiniz.
  • bir ara dual band destekli 300mbps wifi dongle 5TL fiyata satılmıştı... VESTEL düşmanları bile kapışmıştı... Ralink chip setli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Merhaba, Ben de Vestel 32FA7100 TV aldım ve wifi adaptör bakınıyordum. Aslında smart özelliğini sıkça kullanacak değilim ama en azından çalışsın istiyorum. Çünkü PC'yi hdmi üzerinden salondaki 42" TV'ye bağlıyorum. Ama kendi odamda da en azından 1-2 kez ligtv play'i denemek itiyorum.
    Teknosa 5 TL'den satmış yazın. Rastlasam alırdım çünkü TV alacağım kesindi. Enterasan ben de Tenda'nın bu modeline bakınıyordum. Alıp deneme fırsatınız oldu mu yada başka alternatif bulabildiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 18 Nisan 2016; 19:13:59 >

• antares079 kullanıcısına yanıt
    Buldum hocam baktım işin içinden çıkamadım eminde olamadım eskiden yeni tv aldığım yerde dreambox kullanırdım anladınız işde neyse o zamanlar malum cihaza net gerektiği için yan odadan delik açıp kablo kanalı çekmiştim... o işleri bırakınca tesisatı sökmüştüm yeni tv yi alınca kablosuza da çözüm bulamayınca aklıma eski düzen geldi modemden kablolu hattı geri çektim sıfır sıkıntı süperde oldu sıfır maliyet ile olayı en iyi derecede çözdüm ayrıca vestel in smartı hiçte fena değil ben beğendim arada kullanıyorum uzaktan telefon ile kumanda edilebilmesi app leri vs oldukça iyi hatta tizeni webos u bilememde samsung lg klasik smartlarından daha iyi diyebilirim

• Ustad merhaba. Ben tv icin bir wifi adaptoru aldim gittigidiyor sitesinden. Vezzy200 diye geciyor. Tv ye taktim oldu lakin vestelin kendi markasinin veezy200 oldugunu ogrendim. Dolayisi ile benim bu urun cakma mi acaba.

• Yani veezy mi vezzy mi

• sur0658 S kullanıcısına yanıt
    Vestel'in kullandığı orijinali veezy olanıdır.

İlk nesilde Veezy100 Daha sonraki yani şimdiki ürünlerde kullandıkları Veezy200 dür.

Yalnız altyapısı aynı temel üzerine kurlu olduktan sonra ismi Osman dahi olsa çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.