Bu ürün şu sıralar kampanyada bu ürünü yada bu fiyatlarda başka bir ürünü almam konusunda teknik ve maliyetleri göz önünde bulundurarak yorumlarınızı bekliyorum.
Ekran çözünürlük : 1366x768 Kontrast oranı : 1200:1 Dinamik kontrast : 4.000:1 Parlaklık oranı : 500cd/m2 Tepki Süresi : 6,5 ms Ekran boyutu (cm) : 82 Geniş izleme açısı : 170° yatay-dikey S-VHS girişi : Evet Hem televizyon hem bilgisayar monitörü olma özelliği : Evet Bilgisayar girişi : Evet Bilgisayar olarak çalışırken TV`den ses alabilme : Evet Program hafızası : 100 Tam düz ekran : TFT-LCD Teletext : Fastext 10 sayfa Görüntü sistemi : PAL SEC BG/DK/K'/I/I'/L/L' Scart girişi : 2 adet (TV, AUX, VCR) Audio Video (AV) girişi : 1 Front AV Harici hoparlör çıkışı : Evet Kulaklık çıkışı : Evet Resim formatı : Auto/4:3/16:9/zoom/altyazı/user zoom Stereo : Evet Programlar arası otomatik ses seviyesi (AVL) : Evet Çocuk kilidi : Evet Kablolu yayınlara uyum : Evet Otomatik Kanal Arama(PLL) : Evet Otomatik kayıt ve Program Arama (A.P.S) : Evet OSD (Komutları ekranda görerek verme) : Evet Bir önceki programa tek tusla geçebilme (Program değiştirme) : Evet Zaman ayarlı kapanma (Sleep timer) : Evet Yayın bittiğinde otomatik kapanma : Evet İsim verme : Evet Etkileşimli yardım menüsü : Evet HD Uyumluluk- Yüksek netlik : Evet Stand-by güç tüketimi : 3 Watt`tan az Combfilter : Evet Voltaj aralığı : 100-260 V Ses çıkış gücü : 2x8 W (RMS) Yükseklik : Ayaklı: 616mm Ayaksız: 570mm Genişlik : Ayaklı: 835mm Ayaksız: 835mm Derinlik : Ayaklı: 250mm Ayaksız: 118mm Ağırlık : Ayaklı: 15.7 kg Ayaksız: 13.7 kg Virtual dloby surround : Evet YPbPr : Evet Subwoofer : Evet Yüksek tanımlı multimedya girişi (HDMI) : Evet HD ready : Evet Pc In (VGA) : Evet Uzakdan kumanda için pil : Evet Duvara monte aparatı : Evet
Kampanya fiyatı: 849TL
yokmu yorum yapacak.. ?
Fiyatı çok iyi ama ben ŞAHSEN Vestel'e para vermem. Vestel Asil Nadir'deyken Vestel'di...Babadağlı basmacıya geçtikten sonra kalitesi dibe vurdu.
BENDE DUSUNUYORUM 82 EKRAN LCD TV.BAKINIRKEN VESTELDE DIKKATIMI CEKTI.ANCAK AYNI FIYATA TOSHIBA VESTEL LG HEPSI AYNI FIYAT.
quote:
Orjinalden alıntı: WESTSİDE
BENDE DUSUNUYORUM 82 EKRAN LCD TV.BAKINIRKEN VESTELDE DIKKATIMI CEKTI.ANCAK AYNI FIYATA TOSHIBA VESTEL LG HEPSI AYNI FIYAT.
Aynı fiyata olduğunu belirttiğin Toshiba ve LG linklerini verebilirmisin.
vatan da kampanyası vardı. mesajını gec gordum. suan halen devam eddıyormu bılmıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme