Şimdi Ara

Vestel Olympus 1200 CL Çamaşır Makinası Nasıldır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
24.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zaman derler bu markalar 2 iyi mal çıkarır tutuldumu ver gazı gitsin, almayın arkadaşlar bu firmaların mallaırını almayın, ister batsınlar ister çalışanlar işsiz kalsınlar, belki adam olmayı öğrenirler, çünkü servisindede çalışanlar bizim gibi sıradan vatandaşlar ama bize nasıl davrandıklarını biliyorsunuz,

biz adam olmayız, illa kazıklanacagız yada kazıklayacagız,

olan arada 2-3 dürüst vatandaşaımıza oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhl

Bu makineyi hepsiburada dan satın aldım, fakat çok pişmanım. Makine arızalı, ne yetkili servis nede vestel müşteri hizmetleri sahip çıkıyor.
    Çamaşır yıkamak için ilk defa çalıştırdığımda, program ayarlarını seçerken renkliler için yıkama süresi olarak 3 saat 20 dakikalık süre belirdi. Çamaşır makinesi kullanım kılavuzunda renkliler programı için program süresi 126-90(2 saat 6 dakika) dakika yazarken, benim çamaşır makinesinde renkliler programı için 3 saat 20 dakika çamaşır yıkama süresi vardı.
    Tabii bu arıza için servise başvurdum. Servis Arızaya ilişkin fotoğrafları çekti beni arayacakların söyleyerek gitti. Yetkili servis çamaşır makinesinin anakartının değişmesi gerektiğini, anakart temin edilince arayacaklarını söyledi. Ben yetkili servise çamaşır makinesini yeni aldığımı ve sıfır makine olduğunu ve bana arızalı ürününün satıldığını ve bunun Tüketiciyi Koruma Kanununa göre ayıplı mal olduğunu, iade etmek istediğimi bildirdim. Yetkili servis bunun için Vestel Danışma Merkezi 0 212 444 4123 numaralı telefonu aramam gerektiğini söyledi.
    Vestel'in şikayetimden 12 gün sonra arızalı çamaşır makinesine bulduğu bahane ne biliyormusunuz?
    çamaşır makinesinin içinden çıkan iki adet kullanım kılavuzu yanlışmış!!!
    Makine boşken fişe takıp renkliler için seçtiğiniz süre 3 saat 20 dakika çıkıyor. Ayrıca makine yumuşatıcı almıyor. Vestel'e göre makine ayıplı değil, içinden çıkan kullanım kılavuzu yanlış basılmış mış!!
    Bir çamaşır makinesi düşünün boşken düğmesini çeviriyorsunuz; beyazlar ön yıkamalı 2 saat 33 dakika yazıyor, renkliler 3 saat 20 dakika yazıyor.
    Sattıkları çamaşır makinesine sahip çıkmayan bir firma.
    Çileden çıkmak, boşuna canınızı sıkmak, vestel servisleri ve müşteri hizmetleri ile devamlı uğraşmak istiyorsanız alın derim.

Aynı sorunu bende yaşadım. Makineden memnunuz fakat renkli programı tutmuyor kullanım klavuzu ile. Vestel müşteri hizmetlerine mail attım, aradılar servise yönlendirdiler. Gelip fotoğraflarını çektiler servisten aradılar sorun kullanım klavuzu yanlış basılmış:)) O kadar güldüm ki inandırmazsınız dedim. Fabrikada direk eve yeni kullanım klavuzu göndereceklermiş ama 35 gün geçti hala haber yoktu. Servise gittim adam gibi anlattım. Beyaz programı 95 dereceye çıkıyor ama 40 derecelik renkliden daha az sürede yıkıyor, mantıklı mı dedim, hak verdiler ve fabrikaya tekrar bilgi verip döneceklerini söylediler. Bekliyorum 10 gün oldu..Tüketici Hakem Hayetine de başvurdum. 3 defa servis çağırmam aynı sorunu dile getirmem gerekiyormuş. Bu arada servis formu da yazdırmam gerekliymiş yasal haklarımı kullanmam için..Sizce ne yapmayalım? Daha önce bu ürünü kullanan arkadaşların başına böyle bir problem geldi mi?? Teşekkürler şimdiden...

• Merak edenlere söylüyorum 1 yıldır haftada 2 yada 3 kez kullanıyoruz kilim falan da yıkadık makina ilk günkü gibi çok şükür bi sıkıntısı yok memnunuz
  • Hocam ben beyaz eşyalarımı vestel'den aldım ve çok memnunum. Çamaşır makinem olympus 1200 ve sorun yok, ses olayı ise abartılacak birsey yok yeni makinelerin çoğu abartı ses çıkarmıyor zaten....
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikRepaa

quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Mesela arçelik yerden yere vuruluyor, bizde çok memnunuz. Servisi 2 sokak ötede. Çağırıyorum hemen geliyorlar. Kullandığım arçelik beko cihazlar şimdiye kadar hiç beni üzmedi. Eşim başka marka istemiyor.

Mesajınız baştan sona çelişki,

beni arçelik - beko hiç üzmedi diyorsunuz iki sokak ötedeki servisi var diye çagırıyorsunuz geliyorlar, ee servis uzak olsun hiç çagırmak gerekmesin daha iyi değil mi ???

kastınız bosch ise şöyle söyleyeyim, annemlere bosch bulaşık makinesi aldık. birinci ayında arızadan dolayı servisi 2 defa çağırdık. adanada 1 adet servisi var adamlarla kapışsam alternatifim yok. arıza aynı arıza. şunu birincide halletsene yok olmaz 2 defa gelmeleri lazım. forumda bir düşünce var bosch arıza yapmaz. al işte 1 ayda 2 arıza. arçelik süper bir marka değil fakat boschuda savunurken öyle bir savunuyorlarki ölümüne. hepsi sonuçta insan yapısı.

• Vestel retiminde operatör olarak emek vermiş tecrübeye sahip biriyim ve vestel gibi bir firmanın ürettiği ürünlerin kaliteli olduğunu belirten yazıları komik ir şekilde okuyorum ve sadece gülüyorum..

lakin aldığınız ürün problem çıkartmaz ayrı birşey oda sizin şansınızdır..

vestel avrupanın en modern fabrikalarını kurmuş olsa bile içinde çalıştırmış olduğu basit beceriksiz basiretsiz güvensiz dikkatsiz torpilli çalışanlarıyla daha çok müşterinin canını yakar.

yazdıklarımı karalama olarak görenlere cevabımdır:

benim amacım karalama değil bilakis alacağınız her ürün için sizlerin cebinden çıkacak paranızın sizin için ne kadar değerli olduğunu hatırlatmaktır..

beyaz eşyada hiçbir çıkarım olmaksızın yaptığım incelemelerde bosch ve profilo ürünlerini öneririm

saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Forumda paylaşımda bulunan biri olarak marka fanatikliği suçlamasını üzerime alıyorum ve çok acımasız bir suçlama olarak görüyorum. Sebebini ise beyaz eşya konusundaki eksik bilgilere ve yazılarımın anlaşılarak okunmamasına bağlıyorum açıkçası.

Ben bana 1400TL'ye sattığı malı İngiltere'de 600TL'ye satan, yarım performanslı, düşük kaliteli ürünü pahalı olarak sırf servisi var diye evime sokmam. Sorana da alma derim. Servis ve garanti var diye mal almak o malım bozulacağını ve kalitesiz olduğunu baştan kabullenmektan başka bir şey değildir. Evimde uzun yıllardır kullandığım ve çoğu ekonomik 10 yıllık ömrünü dolduran cihazlarım 1 kez olsun servis yüzü görmemiş ve deforme dahi olmamıştır. Ama çevrede dökülen marka ve modelleri çok görüyoruz.

Bile bile lades diyemem ben şahsen. 600TL edecek yarım performanslı buzdolabına 1500TL vermem sırf servisi yaygın diye.

Bazıları memnun makinesinden ama daha iyilerini biliyorlar mı? Mesela benim Siemens bulaşık makinem 11. senesine girdi. 16lt su tüketimli, rezistansı gizli, çelik filtreli, üst sepetinde su borusu yok ve halen ilk günkü gibi. Aynı yıllarda satılan Arçelik 4440 model bulaşık makinesi vardı örneğin ve benim Siemens'tan daha pahalıydı. 28lt su tüketimi, dışarıda açıkta bulunan rezistansı, metal filtresi, üst sepetindeki büyük su borusu, çarpık çurpuk sepet telleri olmasına rağmen, üstüne üstlük bir kaç kez tamir görmesi ve ön panodaki yazıları dahi silinmesine rağmen ben makinemden memnunum diyen tüketicileri çok gördüm. Siemens kullansa aynısını söyler miydi acaba? Yorum sizin.

Ben yazdığım 4000 küsür yazının sonuna kadar arkasındayım. Her iddamı her zaman kanıtlarım, zamanında buradaki marka fanatiklerine kanıtladım da. Çünkü bilmediğim, ehli olmadığım konularda yazı yazmam. İnsanları yanlış yönlendirmeyi sevmem. Kimsenin başına silah da dayamıyorum şunu alacaksın diye. Beni isteyen dinler istemeyen dinlemez bu kadar basit.

Böyle basit suçlamalı yazıları onca emeğime ve paylaşımıma hakaret olarak görüyorum açıkçası!

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

Vestel retiminde operatör olarak emek vermiş tecrübeye sahip biriyim ve vestel gibi bir firmanın ürettiği ürünlerin kaliteli olduğunu belirten yazıları komik ir şekilde okuyorum ve sadece gülüyorum..

vestel avrupanın en modern fabrikalarını kurmuş olsa bile içinde çalıştırmış olduğu basit beceriksiz basiretsiz güvensiz dikkatsiz torpilli çalışanlarıyla daha çok müşterinin canını yakar.

benim amacım karalama değil bilakis alacağınız her ürün için sizlerin cebinden çıkacak paranızın sizin için ne kadar değerli olduğunu hatırlatmaktır..

beyaz eşyada hiçbir çıkarım olmaksızın yaptığım incelemelerde bosch ve profilo ürünlerini öneririm

saygılarımla...

Çalışanlarının bile böyle açıklama yaptığı firmadan ne beklenir ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

Vestel retiminde operatör olarak emek vermiş tecrübeye sahip biriyim ve vestel gibi bir firmanın ürettiği ürünlerin kaliteli olduğunu belirten yazıları komik ir şekilde okuyorum ve sadece gülüyorum..

saygılarımla...

Çalışanlarının bile böyle açıklama yaptığı firmadan ne beklenir ki

• 4 Yıl Önce Leon Aracımı Alırkende SEAT hakkında Bilen Bilmeyen Herkes Bişeyler Üfürmüş Kesinlikle Almamam gerektigi Söylenmişti.. Ama şimdi diyorumki Allahtan Sizi Dinlememişim..

Kusura Bakmayın Ama "Üzerine Alınmak İsteyende İstedigi gibi Alınabilir Bu Lafımı" Ne kadar Lüzumsuz ve gereksiz yorumlarla dolu bir forum burası yahu.. Herkes Bi markaya Dikmiş Gözü digerleri Amaannn Öcüüüü Sakın Yaklaşılmasın...

Yazık Yahu Senelerdir sessizce okur bilgi almak için köşemde beklerim bilmedigim konularda kesinlikle ne yorum yaparım nede çamur atarım.. Ama bu konu beni çileden çıkarttı yahu hanginiz hangi markadan ne kadar alıyosunuz arkadaş....

Şu şöyleymiş bu böyle.... Ahkam keseceginize deneyimlerinizi anlatın Objektif bi şekilde zaten isteyen o tecrübeden ne çıkartmak isterse onu çıkartır ama yoookkk illla beniöm dedigim olacak... iyide 10000 üyeli bi sitede herkesin dedigi nasıl olabilirki... vay arkadaş herkes haklı ne iş yahu...

Bence Donanım Haber sadece askerlik anılarını aktarsın adıda tezkere haber olarak degiştirilsin en azından dogru bilgiye ulaşırız.. saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: salthus

4 Yıl Önce Leon Aracımı Alırkende SEAT hakkında Bilen Bilmeyen Herkes Bişeyler Üfürmüş Kesinlikle Almamam gerektigi Söylenmişti.. Ama şimdi diyorumki Allahtan Sizi Dinlememişim..

Kusura Bakmayın Ama "Üzerine Alınmak İsteyende İstedigi gibi Alınabilir Bu Lafımı" Ne kadar Lüzumsuz ve gereksiz yorumlarla dolu bir forum burası yahu.. Herkes Bi markaya Dikmiş Gözü digerleri Amaannn Öcüüüü Sakın Yaklaşılmasın...

Yazık Yahu Senelerdir sessizce okur bilgi almak için köşemde beklerim bilmedigim konularda kesinlikle ne yorum yaparım nede çamur atarım.. Ama bu konu beni çileden çıkarttı yahu hanginiz hangi markadan ne kadar alıyosunuz arkadaş....

Şu şöyleymiş bu böyle.... Ahkam keseceginize deneyimlerinizi anlatın Objektif bi şekilde zaten isteyen o tecrübeden ne çıkartmak isterse onu çıkartır ama yoookkk illla beniöm dedigim olacak... iyide 10000 üyeli bi sitede herkesin dedigi nasıl olabilirki... vay arkadaş herkes haklı ne iş yahu...

Bence Donanım Haber sadece askerlik anılarını aktarsın adıda tezkere haber olarak degiştirilsin en azından dogru bilgiye ulaşırız.. saygılar..

Aman dostum Naptın ari kovanina comak sokuyorsun ama sonuna kadar haklısın Aradaki sordugunu bende cok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: salthus

4 Yıl Önce Leon Aracımı Alırkende SEAT hakkında Bilen Bilmeyen Herkes Bişeyler Üfürmüş Kesinlikle Almamam gerektigi Söylenmişti.. Ama şimdi diyorumki Allahtan Sizi Dinlememişim..

Bendede var seat cordoba.Yok geç satılır vs demişlerdi.2 sene oldu cayır cayır biniyorum valla.10 numara da parça kalitesi var..bi araştırıp bakmak lazım almadan tabii de bizim seata söylenen şuna benziyor..Arkadaş bosch al ama siemens sakın alma....La ikisininde parçaları aynı ne mantık var bu işte değilmi..

• Seat Leon benim hayallerimdeki mükemmel bir araba. Ancak Vestel ile bağlantısını kuramadım.

Açıkçası benim gözümde Seat Leon'u alan bir adam çamaşır makinesinde gider Miele, Alman Bosch veya AEG vb. alır. Ya da tam tersi Vestel kullanan biri burada Hyundai Accent'i savunup VW Jetta'dan daha iyidir diye absürt yorumlar yapardı :D (çamaşır makinesinde Vestel'in 5 para etmez mallarını savunmak böyele bir şey çünkü :D)Baya bir zıtlık var ortada :D
  • quote:

Seat Leon benim hayallerimdeki mükemmel bir araba. Ancak Vestel ile bağlantısını kuramadım.

Açıkçası benim gözümde Seat Leon'u alan bir adam çamaşır makinesinde gider Miele, Alman Bosch veya AEG vb. alır. Ya da tam tersi Vestel kullanan biri burada Hyundai Accent'i savunup VW Jetta'dan daha iyidir diye absürt yorumlar yapardı :D (çamaşır makinesinde Vestel'in 5 para etmez mallarını savunmak böyele bir şey çünkü :D)Baya bir zıtlık var ortada :D

• Vestel Olympus 1200 CL iki sene önce açılmış bir konu acaba geçen bu iki sene içinde o makine ne hale geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

Vestel Olympus 1200 CL iki sene önce açılmış bir konu acaba geçen bu iki sene içinde o makine ne hale geldi

yılbaşında 2 sene doluyor , makine şu anda ilk günkü gibi hiç bir sorun yok , hem o tarihte vestel bayisinde 1400 tl ye , internet sitelerinde 900-1100 tl arasında satılan makineyi , özel indirimler beleşten gelen hediye çeki ve world puanları hesaba kattığımda 640 tl ye aldım extra 70 tl vererek 7 yıl garanti yaptırdım daha ne olsun, kısaca memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

Vestel Olympus 1200 CL iki sene önce açılmış bir konu acaba geçen bu iki sene içinde o makine ne hale geldi

yılbaşında 2 sene doluyor , makine şu anda ilk günkü gibi hiç bir sorun yok , hem o tarihte vestel bayisinde 1400 tl ye , internet sitelerinde 900-1100 tl arasında satılan makineyi , özel indirimler beleşten gelen hediye çeki ve world puanları hesaba kattığımda 640 tl ye aldım extra 70 tl vererek 7 yıl garanti yaptırdım daha ne olsun, kısaca memnunum

hemserım bendekıde 1 seneyi geçti hala bır sorun yok cok sukur.cok akıllı bır makıne.:):):):)

• Vestel de 10 yıl motor garantisi veriyormuş, galiba inverter motor teknolojisine geçiş yaptılar. Reklamlarda gördüm ama hangi model onu bilmiyorum.
  • Ben de hepsiburada.com dan özel indirimlerle iki sene önce almıştım. Sorunsuz olarak çalışıyor. Bir de kullanması çok kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAMAN_NR

Vestel de 10 yıl motor garantisi veriyormuş, galiba inverter motor teknolojisine geçiş yaptılar. Reklamlarda gördüm ama hangi model onu bilmiyorum.

standart motor.şimdi markalar arasında moda oldu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.