Şimdi Ara

Vestel Olympus 1200 CL Çamaşır Makinası Nasıldır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
24.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bana 1400TL'ye sattığı malı İngiltere'de 600TL'ye satan, yarım performanslı, düşük kaliteli ürünü pahalı olarak sırf servisi var diye evime sokmam. Sorana da alma derim.

şimdi bu mantıkla bhs grubuda ithal etmediği Türkiyede ürettiği ürünleri ucuza maledip BİZ Türklere neredeyse 2 mislinden fazla pahalıya satıyor diyebiliriz o zaman...değil mi asıl kazığı kim atıyor iyi düşünmek lazım sonuçta yerlideğil bu firmalarki yerli ürünlerin fiyatının bu bantlarda olmasının sebebide yabancı firmalardır....
  • Olay para kazanmak olduğu için her firma kendi ahlak kurallarına göre belli yöntem izliyor. Biz tüketicilere düşen gorev en uygun fiyata en düzgün ürünü bulmaktir. Zaten forumlar ve bilgi paylaşımları da bunun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lejyoner_2006

quote:

Ben bana 1400TL'ye sattığı malı İngiltere'de 600TL'ye satan, yarım performanslı, düşük kaliteli ürünü pahalı olarak sırf servisi var diye evime sokmam. Sorana da alma derim.

şimdi bu mantıkla bhs grubuda ithal etmediği Türkiyede ürettiği ürünleri ucuza maledip BİZ Türklere neredeyse 2 mislinden fazla pahalıya satıyor diyebiliriz o zaman...değil mi asıl kazığı kim atıyor iyi düşünmek lazım sonuçta yerlideğil bu firmalarki yerli ürünlerin fiyatının bu bantlarda olmasının sebebide yabancı firmalardır....

Öyle diyemeyiz, çünkü Bosch-Siemens grubunun burada üretilen ürünlerle muadil ürünlerin Avrupa'daki fiyatları yakın. Öyle Beko'daki gibi 2-3 kat fark yok. Ha, ülkemizdeki ürünlerin fiyatını da Arçelik ürünlerinin fiyatları belirlemektedir, çünkü pazar lideri odur. Sandığınız gibi ülkemizdeki fiyatları yabancı firmalar belirlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 21 Kasım 2010; 13:44:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Olay para kazanmak olduğu için her firma kendi ahlak kurallarına göre belli yöntem izliyor. Biz tüketicilere düşen gorev en uygun fiyata en düzgün ürünü bulmaktir. Zaten forumlar ve bilgi paylaşımları da bunun için.

Kesinlikle size katılıyorum.
  • Zaten bayii fiyatları ve spot fiyatları karşılaştırdığınızda, gerçek rakamları görebilirsiniz...

Bayinin 1400 TL istediği makinayı spotta 900 küsürlerde alabiliyorsunuz. Hatta spota bile gerek yok, HB bile sattı bu fiyatlardan.

Vestel yeni bir buzdolabı çıkartmış, gardrop tipi, 3 kapılı, üst taraf 2 kapı, amerikan tipi, yekpare soğutucu. Alt taraf çekmeceli, tek kapak. Samsung'un bir modelinin aynısını yapmışlar. Ama fiyatı Samsung'dan bile pahalı, 4.400 TL, anlamakta güçlük çekiyorum, vatandaş Kore'den gemiye yükleyip getiriyor, dünyanın navlununu ödüyor, biz burada yapınca daha pahalı oluyor.

Aynı benzer durum malesef otomotiv sektöründe de geçerli. Bize 30.000 TL ye satılan Türkiye üretimi bir araç, yurtdışına 8.000 Euro'dan satılıyor. Örnek vermek gerekirse, Türk Malı Clio III, ülkemizde 24.000 TL den satılıyor, gözümle gördüm, İtalya'da 9.500 Euro dan satılıyor.

• deepkurt kardeşim bende hb den aldım bu makineyi bugün kargocu arkadaşlar eve bırakıp gitti...
    şimdi napıcaz en yakın yetkili servisimi arıcaz bilgi verirsen sevinirim...
    Ben Ankaradayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon Kar -- 27 Kasım 2010; 14:19:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

deepkurt kardeşim bende hb den aldım bu makineyi bugün kargocu arkadaşlar eve bırakıp gitti...
    şimdi napıcaz en yakın yetkili servisimi arıcaz bilgi verirsen sevinirim...
    Ben Ankaradayım...

Ambalajını açmayım, kurulumu ücretsiz olarak servis yapacak.

Tavsiyem, internetten size en yakın servisin numarasını alın ve arayın, 1-2 gün içerisinde evinize gelip kurulumu yapıp gidecekler.

Gelen servise 46 TL ödeyerek (değişmediyse ücret bu kadardı) garantisini 7 yıla çıkarttırabilirsiniz, ve bence çıkartın.

Hayırlı olsun...
  • 2 yıla kalmaz servisle akraba olursunuz

• %40 İndirim Bu ürünün size özel fiyatı sadece 809,94 TL (KDV Dahil) Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın

bana da indirim yaptı hb, sanırım herkese bu fiyattan satıyorlar.. hala mumnunmusunuz arkadaşlar? benim evde bosch var, gayet güzel, valide ye gerek şimdi makina, ben 8kg li bosch u 1000 tl civarına aldım, bu baya uygun gibi, ocak sonuna kadar fiyat benim için 810 tl, taksitte var, napsak alsak mı? vestel ürünü bugüne kadar hiç kullanmadık, şüphe çok.
  • evet benim de indirimli ürün listemd bu ürün var, fiyatı da 809 TL kargo dahil
    maksimuma da taksit ve %10 puan veriyor..

Ben alırken buradan bir arkadaşın indirimli ürün listesinden almıştım,
    almak isteyen var da kendi indirimli ürün listesinde bu ürün yok ise, ise benimle temas edebilir, ben de bu ortama borcumu geri ödemiş olurum : )
    garantiyi 50 TL gibi bir para, kurulumda servise ödeerek, 7 seneye çıkarabiliyorsunuz..
  • bugün siparişi verdim, yıllardır (yaklaşık 15 sene felan) philco kullandı annem, hala da kullanıyor ama artık değiştirme zamanı gelmişti.

bakalım, ürün hakkında çok yazılıp çizilmiş ama bizime vde de 3-4 parca vestel var gayet de iyi calısıyorlar.buzdolabı aldık 10 sene olmustur belki daha fazla no frost, hala da taş gibi çalışıyor. servisin geldiğini hatırlamıyorum bile.

elektronik işi biraz da şans işi arkadaşlar, muadilleri 2 kat fiyatlı, bence almaya ve kullanmaya değer bir fiyatı var bu aletin. saygılar.
  • bende almayı düşünüyorum ama 2 sene sonra kullanacağım bir sorun olurmu yani ozaman servisi çağırsam 7 yıl garanti ozaman mı başlayacak?
  • Ben de Hepsi burada word avantajı ve 100 TL hediye çeki avantajı ile aldım. Aslında Candoğan usta nın dediği doğru. Bu makine için Vestel bayilerinin istediği 1250 tl , ederinden fazla. 800-900 tl olması gereken fiyatı.
    İlk kullanış deneyimlerinden sonra ( ben hiç çamaşır makinesi kullanmadım, programlarını yapamayacağımdan korktuğum için) şunları söyleyebilirim.
    Öncelikle programlama olayı gayet basit ve kullanışlı...
    lcd ekranında yıkama süresini göstermesi hoş...
    deterjan gözü , programlama ve devir ayar anahtarı malzemesi çok kötü...çoxuk oyuncağı gibi hemen elinizde kalacak hissi veriyor...
    Su alırken şelale gibi ses duyuyorum. Önceki makinemde farketmemiştim bunu...
    sıkma sırasında da sesli olduğunu söyleyebilirim...
    Gelen servis ; 60 tl karşılığı +4 yıl veriyor...

Yalnız bu makineyi kullananlardan yardım istiyorum. Renkliler programını ayarladığımızda 3:20 saat gözükmekte...Bu çok fazla değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Ben de Hepsi burada word avantajı ve 100 TL hediye çeki avantajı ile aldım. Aslında Candoğan usta nın dediği doğru. Bu makine için Vestel bayilerinin istediği 1250 tl , ederinden fazla. 800-900 tl olması gereken fiyatı.
    İlk kullanış deneyimlerinden sonra ( ben hiç çamaşır makinesi kullanmadım, programlarını yapamayacağımdan korktuğum için) şunları söyleyebilirim.
    Öncelikle programlama olayı gayet basit ve kullanışlı...
    lcd ekranında yıkama süresini göstermesi hoş...
    deterjan gözü , programlama ve devir ayar anahtarı malzemesi çok kötü...çoxuk oyuncağı gibi hemen elinizde kalacak hissi veriyor...
    Su alırken şelale gibi ses duyuyorum. Önceki makinemde farketmemiştim bunu...
    sıkma sırasında da sesli olduğunu söyleyebilirim...
    Gelen servis ; 60 tl karşılığı +4 yıl veriyor...

Yalnız bu makineyi kullananlardan yardım istiyorum. Renkliler programını ayarladığımızda 3:20 saat gözükmekte...Bu çok fazla değil mi?

Bu makineyi kullanmıyorum ama siemens kullanıyorum ve renkliler programı 30 derecede en fazla 45 dakika sürüyor, eger son durulama suyu bulanık değilse dahada kısa sürüyor (ön yıkamasız olarak)

• bu makinayı yılbaşından önce hb dan aldım , 809 tl - 100 tl hediye çeki ve wörld e % 10 puan avantajı ile 640 tl ye geldi . açıkçası bu fiyata daha iyisi piyasada yok , vestel bayisi 1400 tl istiyor , ben 640 aldım diyince adam bana inanmadı makinaya gelince , gayet sessiz ve iyi yıkıyor , ihtiyacı olanlara tavsiye ederim...
  • Bu makineyi hepsiburada dan satın aldım, fakat çok pişmanım. Makine arızalı, ne yetkili servis nede vestel müşteri hizmetleri sahip çıkıyor.
    Çamaşır yıkamak için ilk defa çalıştırdığımda, program ayarlarını seçerken renkliler için yıkama süresi olarak 3 saat 20 dakikalık süre belirdi. Çamaşır makinesi kullanım kılavuzunda renkliler programı için program süresi 126-90(2 saat 6 dakika) dakika yazarken, benim çamaşır makinesinde renkliler programı için 3 saat 20 dakika çamaşır yıkama süresi vardı.
    Tabii bu arıza için servise başvurdum. Servis Arızaya ilişkin fotoğrafları çekti beni arayacakların söyleyerek gitti. Yetkili servis çamaşır makinesinin anakartının değişmesi gerektiğini, anakart temin edilince arayacaklarını söyledi. Ben yetkili servise çamaşır makinesini yeni aldığımı ve sıfır makine olduğunu ve bana arızalı ürününün satıldığını ve bunun Tüketiciyi Koruma Kanununa göre ayıplı mal olduğunu, iade etmek istediğimi bildirdim. Yetkili servis bunun için Vestel Danışma Merkezi 0 212 444 4123 numaralı telefonu aramam gerektiğini söyledi.
    Vestel'in şikayetimden 12 gün sonra arızalı çamaşır makinesine bulduğu bahane ne biliyormusunuz?
    çamaşır makinesinin içinden çıkan iki adet kullanım kılavuzu yanlışmış!!!
    Makine boşken fişe takıp renkliler için seçtiğiniz süre 3 saat 20 dakika çıkıyor. Ayrıca makine yumuşatıcı almıyor. Vestel'e göre makine ayıplı değil, içinden çıkan kullanım kılavuzu yanlış basılmış mış!!
    Bir çamaşır makinesi düşünün boşken düğmesini çeviriyorsunuz; beyazlar ön yıkamalı 2 saat 33 dakika yazıyor, renkliler 3 saat 20 dakika yazıyor.
    Sattıkları çamaşır makinesine sahip çıkmayan bir firma.
    Çileden çıkmak, boşuna canınızı sıkmak, vestel servisleri ve müşteri hizmetleri ile devamlı uğraşmak istiyorsanız alın derim.

• bütün yorumları okudum ..ürün hakkındaki düşüncelerim olumsuz oldu..almayı düşünüyordum...ama vazgeçtim..hb fiyatı bende fırsatlarım bölümünde % 37 indirimli 911.25 tl olarak görünüyor
  • Merhaba(Vestel Olympus 1200 CL 1200 Devir Çamaşır Makinesi-8 Kg)Makinem 22-2-2011 Salı günü evime teslim edildi. Çarşamba günüde kurulumu yapıldı. Dün akşam ilk kez antibakteriyel programda çalıştırdım. Ancak korkunç gürültülü çalışıyor.Bu akşam servis geliyor eğer sesi giderebiliyorlarsa kalacak ancak halledemezlerse hemen iade edeceğim.Zira forumlarda okuduğum kadarıyla hayli moralim bozuldu.En iyi en son teknolojiyi aldığımı düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herosbanu

Merhaba(Vestel Olympus 1200 CL 1200 Devir Çamaşır Makinesi-8 Kg)Makinem 22-2-2011 Salı günü evime teslim edildi. Çarşamba günüde kurulumu yapıldı. Dün akşam ilk kez antibakteriyel programda çalıştırdım. Ancak korkunç gürültülü çalışıyor.Bu akşam servis geliyor eğer sesi giderebiliyorlarsa kalacak ancak halledemezlerse hemen iade edeceğim.Zira forumlarda okuduğum kadarıyla hayli moralim bozuldu.En iyi en son teknolojiyi aldığımı düşünüyordum.

Bence hiç yaptırmadan direkt iade edin.
  • Konu geçen senenin başında açılmış 1 yıldan beri bu makineyi kullananların cihazları acaba ne durumda :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.