2 gün önce Dahili HD uydu alıcılı Vestel Regal Smart TV aldım. Uydu alıcısı TV'nin içinde, yani herhangi bir cihaz takılmıyor üzerine. Ancak uydu kurulumunda sinyal seviyesi ve sinyal kalitesi sıfır gözüküyor ve haliyle hiçbir kanalı izleyemiyorum. Daireye yeni taşındım ve kabloları mı yanlış taktım bilmiyorum.
Bu kablo daireme binadan gelen kablo. LNB kablosu diye biliyorum.
Bu da dairede vardı. 2 uçlu LNB kablosu sanırım.
Bu, duvarda yer alan SAT, TV ve R soketlerinin olduğu priz.
TV'nin arkasındaki girişler. LNB girişine binadan gelen LNB'yi taktığımda sinyal gelmiyor.
Bunları nerelere nasıl takmam gerektiğini sgöyleyebilecek varsa minnettar olurum. Bunun için servis çağırmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
TV özellikleri: Vestel Regal 32R6020H Dinamik Kontrast: High Dynamic Contrast Smart TV: Var Dahili HD Uydu Alıcısı: Var Dahili Wifi: Yok Enerji Sınıfı: Class A Bluetooth: Var Ekran Boyutu (cm): 82 (32") Çözünürlük: 1366x768 Panel Tipi: LED Ses Çıkış Gücü: 2 x 6 W Ses Kalitesi: German + Nicam Stereo RF Girişi (Karasal/Kablo): Var RF Girişi (Uydu): Var HDMI: 2 USB Bağlantı: 2 PC Girişi (VGA): Var Uydu Alıcısı: Var Dijital Tuner: DVB- T/C/S2 Analog Tuner: Var CI+: Var
Sorunu hallettim, 2 ucu F konektörü bağlayınca duvardaki SAT'a oldu.