Şimdi Ara

Arçelik smart tv'den ip tv izleme (android değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020 yılında aldığım arçelik tv var. İşletim sistemini bilmiyorum ama android değil. Uygulamalar kısmında ss ip tv diye bir uygulama var. İnternetten ip tv aboneliği satın alarak herhangi bir ekipman almadan izleyebilir miyim? İnternet baktım biraz android tv box falan almanız gerekiyor diyorlar.

• Tv'nizin marketinde "m3u player" var mı ?

Şu uygulamadan bahsediyorum ;

m3u-ip.tv
    M3U IPTV
    https://m3u-ip.tv

Bu uygulamayı tv'nize yükleyebiliyorsanız, aşağıdaki link'te, ilk mesajda anlatıldığı şekilde liste link'lerinden birini m3u iptv'ye ekleyip izleyebilirsiniz ;

https://forum.donanimhaber.com/turk-kanallari-legal-iptv-playlist-otomatik-guncelleme--148828775

Tv'lerde çalışan diğer uygulamalar hakkında deneyimim olmadığı için, yalnızca bunu önerdim.

Tabi tv'ye haricen bağlanan android tv box aygıt satın alırsanız, çok sayıda oynatıcı uygulamayı tv box aygıta kurarak, izlemeye geçersiniz.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Uygulama olarak bunlar var:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 23 Mayıs 2024; 16:57:27 >

• Bir önceki mesajımda m3u iptv'nin link'ini vermiştim. O link'te android cihazlar ve lg webos tv'ler için link var.

Arçelik tv'niz, lg webos yazılımlı ise, m3u iptv uygulamasını tv'nize yükledikten sonra, 2nci link'te ilk mesajdan "liste adresi"ni m3u iptv uygulamasına ekleyip izleyebilirsiniz.

Tv'niz webos yazılımlı değilse, android tv box aygıt satın almak gerekecektir. Şu sıra Xiaomi mi box 2nci nesil cihaz PTT avm'de 1709 TL'ye düştü. Neredeyse dip fiyat diyebilirim.

Bahsettiğim "m3u iptv" uygulamasının simgesinin resmini ekliyorum ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 23 Mayıs 2024; 17:17:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.