Bildirim
VESTEL SATELLITE 40PF5010 40' LED TV Yazılım lazım
Ingenuity Baby Base 2'si 1 Arada Booster Besleme ve Kendinden Saklama Tepsili Yer Oturağı, Kaşmir : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/Ingenuity-Booster-Feeding-Floor-Self-Storing/dp/B0CKNWFJQ7
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ado
http://www.vesteldriver.com/TV_ANASAYFA.html
http://www.vesteldriver.com/TV_MB82_CORE_UPDATE.html
şu mudur acaba benimkisi mb81 olarak başlıyor o yüzden emin olamıyorum
ayrıca ilginmiz için teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H34RTL3SS -- 15 Nisan 2016; 19:59:39 >
-
mb81 mantığı biraz farklıdır. özelden seri noyu yollayın ben size drive alanımdan yazılıma erişim izni vereyim. mail adresinizi yazmayı unutmayın lütfen -
quote:
mb81 mantığı biraz farklıdır. özelden seri noyu yollayın ben size drive alanımdan yazılıma erişim izni vereyim. mail adresinizi yazmayı unutmayın lütfen
merhaba hocam ...benim de mb81 x ile başlıyor..bana da yardımcı olabilir misiniz? bana da yazılım lazım.. tv'nin sesi gidip geliyor..yazılım atmam lazım... tv modeli Seg 39188F 39'' SATELLİTE LED TV ... TV SERİ NO : özelden yazıyım mı hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakabo53 -- 16 Nisan 2016; 13:08:59 > -
Yazın lütfen. yardımcı olurum -
yazdım hocam...yardımlarınız için sağolun varolun -
Siz de sa? olun -
yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim bir sürü dertten kurtardı beni
gerek tv yazılımı gerek satcoDX kullanımı olsun
çok yardımsever bir arkadaş teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: H34RTL3SS
yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim bir sürü dertten kurtardı beni
gerek tv yazılımı gerek satcoDX kullanımı olsun
çok yardımsever bir arkadaş teşekkürler
Rica ederim. Yine bir sey olursa elimden geleni yaparim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vestel satellite 40pf5010 tv ye sahibim bende yazılım güncelleme istesem yardımcı olabilirmisiniz acaba teşekkürler -
-
ado'ya mesaj at bana çok yardımcı olmuştu -
aynı tv bende de var,özellikle taşınır harddisk üzerinde film izlemek isteğimde film açılmıyor tv yi kapatıp açıyorum hatta bir kaç kez bu işlemi yapınca filmi açıyor,tv duvara monte vaziyette olduğu için seri noyu göremiyorum,(benimkisi mb81 model ) en güncel yazılımı nerden bulabilirim ? Konu sahibi arkadaşa hitafen şuan aynı tv yi kullanıyorsanız en son yazılımı özelden yada e-maiile atabilirmisiniz? -
aynı tv bana gönderileni atayım size en son mu bilmiyorum ama şu an sorun yaşamıyorum pek fazla denemedim usb ile izliyorum ara sıra hdd bağlamadım hiç
ben sorunu aynı diske filmle beraber ufak boyutlu bi klip atıyordum önce klibi sonra filmi açıyordum -
Bende de Seg 39188F model tv var, yazılım güncellemesi nasıl yaparım yardımcı olur musunuz -
quote:
mb81 mantığı biraz farklıdır. özelden seri noyu yollayın ben size drive alanımdan yazılıma erişim izni vereyim. mail adresinizi yazmayı unutmayın lütfen
Hocam merhabalar. Ben de mb81 yazılımı arıyorum. Hiç bir yerde bulamadım. Size seri numarasını atsam yardımcı olabilir misiniz acaba? Şimdiden teşekkürler. -
vestel satellite 40pf5010 tv ye sahibim bende yazılım güncelleme istesem yardımcı olabilirmisiniz acaba ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- axen tv fabrika ayarları şifresi
- televizyon açma kapama düğmesi çalışmıyor
- lg tv bu fonksiyon şu an uygun değil
- yurtdışından televizyon getirmek 2024
- tcl tv en iyi görüntü ayarları
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- micro led tv
- tv box nedir
- en iyi televizyon markası
- tcl televizyon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X