Şimdi Ara

Vestel slim towers 11 Ev sinema Hoperlörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
11.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vestelin yeni ürünü şubatta çıktı şu anda bayilerde tanıtım açlı olarak satılmakta dolayısıyla indirimli.
    Vestel slim 11 Ev sinema Hoperlörünü alan var mı inceleyen varsa lütfen yazalım. ben aldım henüz alime geçmedi kurulum birkaç güne kadar dediler bekliyorum ancak bu arada merak ediyorum. tüm hopelörlerden ses alamama gibi bir problemi olan var mı. yani slim 10 adaki çekinceleri okudum bilgisi olanı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meskure -- 17 Şubat 2010; 21:41:33 >

• diğer vestel başlığından devam edebilirsiniz ayrı konu açmaya gerek yok

not: sorunuza cvp verildi verilecektir
  • özellikleri

5.1 aktif hoperlör sistemi
    toplam 500w(80Wx5+100W) ses çıkış gücü
    5.1 analog ses girişi
    2 analog audio girişi

demiş arkadaşlar değerlendirebilen var mı karşılaştırma yapabilen varsa bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meskure -- 11 Şubat 2010; 20:10:14 >
  • Optic? coax? hdmi???

Neden hala bu özellikler yok bir türlü anlamıyorum, neyiz biz yani hak etmiyor muyuz bu özellikleri? Vestel neden sürekli bunu yapıyor???
  • sonunda geldi yanında yine vestel lcd 42" tv aldım ancak arkadaşlar teknik servis kuramadı ses sistemini dvd olması gerek dediler yani tv ye bağlandığında arkada kalan bir ses var arkadaşlar. yani tv önde sistem arkada enteresan bir ses çıkıyor dolayısı ile sistemi henüz kulanamıyorum dvd de aldıktan sonra dener size ses sistemini anlatırım 2.gün oldu daha öğrendikçe paylaşırım.

tasarımını beğendim çok şık duruyor alışıla gelmiş bir tasarım değil!!! bence !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meskure -- 17 Şubat 2010; 21:43:09 >
  • hangi girişleri mevcut optik? coaxial? yok demeyin görünümü şık ancak işlev ses kalitesi daha önemli subu gerçekten ilginç olmuş bu arada
  • berbat bir durum ne optik var ne coaxial nede hdmi. yahu bu zamanda hala vestel aynı kalitesiz sistemler üretiyor çokmu zor bir iş anlayamadım. 500watt güç yapçağına biraz özellik koy bari.
  • şimdi resmini gördüm burda da güzel yapmışlar aleti ama o giriş, çıkışlar yüzünden pek iş yapacağını düşünmüyorum..
  • Selam..

Ürün hakkında başka görüşleriniz ?

Bende bu ürünle Vestel Soundbox Surround sistemi arasında kararsız kalıyorum kablosuz olması bi avantaj gibi gözüküyor ama kullanan arkadaşlardan bilgi ve düşüncelerinide öğrenmek isterim..yada başka tavsiyeler..
  • Yaw vestel den ürün alınmaz bırakın şu vestel i. Üretiminde çalışan bir tanıdık vardı ancak bu kadar kalitesiz olur diyordu. Bu işi adam gibi yapanlardan alın kafanız rahat etsin.
  • Tmm bırakalım Vestel i de :)

Gerçekten de kablo karmaşıklığını ortadan kaldıracak, ses kalitesini bilmiyorum dinlemedim hiç ama bir Bose kadar kaliteli olmayacak tabi...

fakat fiat olarakta çok uygun gözüküyor Vestel Soundbox Surround sistem + dvd 400,00tl bu fiatlara başka nası bi ses sistemi kurabiliriz ki ?
  • Bu hoparlörü alan kullanan var mı? 60 metrekare alanda performans alabilir miyiz? İşyeri için araştırıyorum, hata yapma lüksüm yok. Yardımcı olanlara teşekkürler.
  • EVET ARKADAŞLAR BU SİSTEM İÇİN YARDIMCI OLACAK BİRİLERİ YOKMU.AYNI ÖZLELLİKLERDE BİRDE REGAL VAR HANGİSİ DERSİNİZ.YADA BU FİYATTA HANGİ SİSTEM DAHA GÜZEL PERFORMANS VERİR.
    http://www.chip.com.tr/konu/regal-den-ev-sinema-sistemi_18895.html
  • ben ürünü aldım ses kalitesi güzel özellik yok diyenler ürün fiyatına bakınca piyasada bu görünümde 500w rms gücüne sahip hiç bir ürünü alamazsınız. özellik için alacaksın 100tl bi dvd player olay bitecek.
    regal de aynı ürün varmış az önce gördüm resmini en fazla 40tl falan ucuz ama görünüş olarak düşünürsek ye vestel daha mantıklı.
  • özellik olarak regal daha iyi gibi görünüyor.coeax ve optik çıkış filanda var.ses gücü nasıl tatmin ediyormu seni.son sesine kadar açtığında cızıltı filan varmı baslarda.müstakil yerde oturuyorum evin bahçesinde dinleyeceğim.son ses açarım.ürün hakkında artıları eksileri söylermisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloce-14

özellik olarak regal daha iyi gibi görünüyor.coeax ve optik çıkış filanda var.ses gücü nasıl tatmin ediyormu seni.son sesine kadar açtığında cızıltı filan varmı baslarda.müstakil yerde oturuyorum evin bahçesinde dinleyeceğim.son ses açarım.ürün hakkında artıları eksileri söylermisin.

son sesini açtığında yanında durmak istemezsin (kapalı alan için) cızırtı duymadım sadece dvd player da müzik dinlerken bir kere açtım. benim ses sisteminden beklentim yüksek sesten ziyade tüm sesleri alabilmek.
    Açıkçası az önce detaylı inceledim regal i ve seçim yapamadım. Regal in sitesinde coeax ve optik çıkış a dair bi bilgi yok sen nerden aldın o bilgiyi?
    not: sistemi kapatıp açtığında ses ayarları sıfırlanıyor kumandasınıda yanında tutmalısın ki berbat bi olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakre -- 24 Mart 2010; 21:29:34 >

• bu sistemin uydu hoparlorlerinin 18w olma gibi bir şansı varmıdır arkadaşlar ?

yani 80watt çıkış gücü yazıpda 18w olurmu ?
  • arkadaşlar bende aldım bu üründen ama daha kurdurmadım inşallah iyi dir istediğim performansı alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal536

arkadaşlar bende aldım bu üründen ama daha kurdurmadım inşallah iyi dir istediğim performansı alırım

Arkadaşlar alana kadar hepimiz araştırıyoruz da kullandıktan sonraki görüşleriniz çok daha önemli. Ayrıntılı değerlendirmeniz olursa seviniriz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.