Şimdi Ara

VESTEL SMART TV 42pf7175 EKRAN HAFİF KARARMA SORUNU...??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
16.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR VESTEL SMART TV 42PF7275 TVM VAR İLK ALDIGIM GUNDEN BERİ EKRANDA KARANLIK ORTAMLARDA GEÇİLİNCE BİR GÖRÜNTÜ ORTAMA GÖRE KARARIYOR NASIL ANLATSAM YANİ ORTAMA UYGUN RENGE DÖNÜYOR YANİ KARANLIK BİR YER GÖSTERİYOR MESELA KANALIN SİMGESİYLE BERABER EKRAND HAFİF KARARMA OLUYOR BUDA FİLMLERDE BİLİYORSUNUZ KARANLIK ORTAM COK İZLEMEYİ ENGELLİYOR BUNUN SORUNU NEDİR ALALI 5-6 AY OLDU ENERJİ TASARRUFU KAPALI AMA SONUC GENE AYNI YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM..TVMİN LİNKİNİDE VEREYİM SOYLE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

VESTEL TV =>

http://www.vestel.com.tr/vestel-smart-42pf7175-106-ekran-led-tv

BİRDE ARKADAŞLAR TVDE GÜRÜLTÜ AZALTMA NE İŞE YARIYOR ONU SORAYIM?

• Yapay Zekanın Yanıtı

VESTEL SMART TV 42pf7175 Ekran Hafif Kararma Sorunu

Bazı VESTEL SMART TV 42pf7175 kullanıcıları, ekranın yarısının hafifçe karardığı bir sorunla karşılaşmaktadır. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.

Muhtemel Nedenler:

• Arızalı Arka Işık: Arızalı arka ışıklar, ekranın bir kısmının kararmasına neden olabilir.
    • Bağlantı Sorunları: Gevşek veya hasarlı kablolar, ekranın yarısını karartarak sinyal iletiminde sorunlara yol açabilir.
    • Anakart Arızası: Anakarttaki bir arıza, ekranın güç almasına engel olabilir ve bu da kararmalara neden olabilir.
    • Panel Hasarı: Fiziksel hasar veya aşırı ısı, ekran panelinde hasara neden olarak kararmaya yol açabilir.

Çözüm Önerileri:

• Kabloları Kontrol Et: Tüm kabloların sıkıca bağlı ve hasarsız olduğundan emin ol.
    • Yeniden Başlat: Televizyonu kapatıp açarak yazılım sorunlarını giderebilirsin.
    • Arka Işık Testi Yap: Televizyonun servis menüsünde arka ışık testini çalıştır. Bu, arızalı arka ışıkların tespit edilmesine yardımcı olabilir.
    • Anakartı Kontrol Et: Anakartta herhangi bir hasar veya yanık olup olmadığını kontrol et.
    • Profesyonel Yardım Al: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, yetkili bir teknisyene veya VESTEL destek servisine başvurmalısın.

Önemli Not: Televizyonunu onarmaya çalışmadan önce mutlaka fişini çek ve uygun güvenlik önlemlerini al.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • vestel smart led tv sorunlarından şirkette bunalmış durumda.
    ben de 31 07 2014 tarihinde vestelden 7175 led tv alayım dedim.
    klmam vestel,72 ekran tüplü tv vestel,dvd player-recorder vestelden.
    led tv yi de vestelden alalım dedik ama dvd playerde olan perişanlık led tv de de beni buldu.
    dvd player iparamparça etmiştim.
    bunu alalı daha 30 gün oldu.

youtube de her gün videoları yüklüyorum.
    daha çözüm bulunamadı.

http://www.youtube.com/channel/UC04Ore1Xhb7K-VDArsAHxsA

keşke 30 gün boyunca vestel led tv sorunları diyerek youtube de aratsa idin FAKAT alalı 5-6 ay olmuş.
    galiba geç kaldık.
    keşke almasa idik

• Lg gibi markalar varken niye vestel aldinizki tamam turk mali ama yapamiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

Lg gibi markalar varken niye vestel aldinizki tamam turk mali ama yapamiyorlar.

çooook haklısınız.
    fakat kredi kartımın limiti yetmediğinden açık hesaptan senetli aldım.
    bu yüzden olsa gerek.
    yapamıyorlar bunu beceremeyecekler.olan alanlara oluyor.
    yahu firmanın bir ar-gesi ne iş yapar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazir Rİza

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

Lg gibi markalar varken niye vestel aldinizki tamam turk mali ama yapamiyorlar.

çooook haklısınız.
    fakat kredi kartımın limiti yetmediğinden açık hesaptan senetli aldım.
    bu yüzden olsa gerek.
    yapamıyorlar bunu beceremeyecekler.olan alanlara oluyor.
    yahu firmanın bir ar-gesi ne iş yapar?

Görüntü moduyla işin yok menü ekran doğal, dinamik farketmez arka ışık otomatik değil orta yap ordan gelişmiş ayarlar dinamik kontrast düşük yada kapalı yap bitti bu kadar ASLINDA SORUN COK BASTİMİŞ BEYLER SORUN HALLOLDU.. SUAN HİÇBİR SORUN YOK TV HARİKA CALISIYOR ALMAK İSTEYENE TAVSİYE EDERİM.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL TV GÖLGELENME SORUNU
    3 yıl önce açıldı
    Samsung LCD TV Sinyal Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Philips tv ekran kararma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.