Şimdi Ara

VESTEL SMART TV EKRAN KOYULASMASI ACİL YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BU 3. KONU ACISIM HALA SORUNA CEVAP BULUNAMADI İNŞALLAH BU SEFER BULUNACAK..

TV MODELİM=> VESTEL SMART 42PF7175 FUL HD TV

Tv ÖZELLİKLERİNİN OLDUGU SİTEYİ VEREYİM BİR BAKIN =>http://www.vestel.com.tr/vestel-smart-42pf7175-106-ekran-led-tv

ŞİMDİ ARKADAŞLAR SORUN ASLINDA COK BASİT BİLDİĞİNİZ TV İZLİYORUM GAYET AKICI GEL GELELİM SİYAH BİR ORTAMA GELİNİNCE MESELA AKSAM KIZ KULESİ

MANZARASI AKSAM DENİZ MANZARASI AKSAM[GECE] SOKAK MANZARASI GİBİ KARANLIK ORTAMLARDA TVDE ORTAMA GÖRE RENK OLARAK HANİ SİNYAL YOK

DENİRDE EKRANDA YAZI GELİR SONRA YAZI HAFİF KOYULASIR AYNI O ŞEKİL OLUYOR AKSAM KARANLIK MANZARALARDA EKRAN O ŞEKİLDE KOYULASIYOR GÖRÜNTÜ AZ

BELLİ OLUYOR NORMALDA GÖRÜNTÜ BELLİ AMA BUND SOKAK DİYELİM KARANLIK OLDUGUNDAN TV GÖRÜNTÜDE HAFİF KARARINCA PEK BİŞEY BELLİ OLMUYOR ORTAM

GEÇENE KADAR RENK BOYLE KANALIN SİMGESİYLE BERABER HAFİF KARARMA OLUYOR BU NERDEN KAYNAKLANIR TV DAHA YENİ ALALI 5-6 AY OLDU İLK GÜNDEN BERİ

BU SORUN VAR KURULUMDAN BU YANA YANİ SİZCE SORUN NE MUTLAKA TV AYARLARINDANDIR DİYORUM BEN AMA NETTE DOLASTIM PEK BİRŞEY BULAMADIM YOKSA

BU EKRAN KOYULASMASI DEDİĞİMİZ OLAY TUM LCD TVLERDE OLUYORMU BUNUNDA CEVABINI BELİYORUM????SİZCE SORUN NEDİR GÖRÜNTÜ MODU DİNAMİKTE VE

DOĞALDA DENEDİM SONUC YOK ENERJİ TASARRUFU KAPALI BASKA NEYDEN KAYNAKLANIR? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM EKRANIN PARLAKLIK VE KONTRAST RENK

KESKİNLİK AYARLARINDAN OLABİLİRMİ BU VESTEL TVLER İÇİN BİR AYAR BELİRTİRSENİZ DENERİM PARLAKLIK KONTRAST RENK VE KESKİNLİK AYARI VEREBİLİRSENİZ

TABİ VESTEL İÇİN AMA EVET YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM BU SORUN ARTIK BAYDI BENİ ÇÖZELİM ŞU SORUNU YARDIM!!!:..

TV RESMİDE ŞU

VESTEL SMART TV EKRAN KOYULASMASI ACİL YARDIM..

• Dinamik kontast ayarından kapalı modunu seçersen düzelecektir.
  • ah be kardeş,ben neler yaşıyorum
    aynı tv nin 32 inc olanı var.7175 led tv
    sorunların hepsi bana gelmiş.
    ben halledemedim.inşallah sen bir çözüm bulabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_96627676/f_/key_vestel%252Bsmart%252Bled%252Btv%252B7175%252Bsorunlar%25FD//tm.htm#96627676
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazir Rİza

ah be kardeş,ben neler yaşıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_96627676/f_/key_vestel%252Bsmart%252Bled%252Btv%252B7175%252Bsorunlar%25FD//tm.htm#96627676

SORUN COK BASİT HOCAM ARKA ISIĞI YÜKSEK YAP DİNAMİK KONTRASTI KAPALI YAP DİAMİK KONTRAST AYARINA GELİŞMİŞ AYARLARDAN GİRİYORUZ..

• quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

quote:

Orijinalden alıntı: Nazir Rİza

ah be kardeş,ben neler yaşıyorum

SORUN COK BASİT HOCAM ARKA ISIĞI YÜKSEK YAP DİNAMİK KONTRASTI KAPALI YAP DİAMİK KONTRAST AYARINA GELİŞMİŞ AYARLARDAN GİRİYORUZ..

selam,
    vestel led tv hatalı çıkmıştır.
    ayar işi falan değil.ince ayarları bilirim.hepsini yapmış hatta ürünün renk ses ince kaba ayarlarına yüklenmiştim.
    tv de önce ayarları yapmadan evvel onları kaydeder,sonra maksimum ayarlara getirir,izler dinler ,bir müddet böyle kullanırım ki bu ayarlarda bir sorun çıkarmı diye.
    bunda da ince ayar olsun görüntü iyileştirme olsun hepsini yapmıştım.
    ama ürün hatalı çıktı.bana denk geldi.olabilir.başka markalarda da olabilir.

yeni ürün bu gün teslim edilecekti gelecek salıya kaldı...

• Nazir Rİza kullanıcısına yanıt
    GEÇMİŞ OLSUN HOCAM YA DEĞİŞMESELERDİ DAHA KOTU OLURDU BAZI MARKALAR KULLANICI HATASI DEYİP MİLLETE ODETİYORLAR YERLİ MALI İŞTE DAHA İYİ BİRAZDA ÜRÜN KALİTESİ ARTTIRSALAR DAHA İYİ OLACAK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

GEÇMİŞ OLSUN HOCAM YA DEĞİŞMESELERDİ DAHA KOTU OLURDU BAZI MARKALAR KULLANICI HATASI DEYİP MİLLETE ODETİYORLAR YERLİ MALI İŞTE DAHA İYİ BİRAZDA ÜRÜN KALİTESİ ARTTIRSALAR DAHA İYİ OLACAK.

selam.3 ay olmuş vay be...
    neyse...ürünn üretim hatası olduğunu kabul ederek değişim kararı verildikten sonra yeni tv de herhangi bir sıkıntı yoktu.hala yok.
    ürün kalitesini arttırma konusunda bende sana katılıyorum.
    yahu adamlar kaliteli malı yurt içi fiyatın üçte biri fiyata dışarıya satıyorlar.aynı mal içeride 3 kat fazla.kalitesiz olanlara da bizler içeride çuvalla para veriyoruz.
    biraz kaliteyi de artırsalar iyi olacak.
    vestel telefon üretmeye başlayınca rekabet kuruluna yerli malını koruma için yabancı malların yurtiçine girişlerinin fiyatlarına artış yaptırmak maksadıyla ve kendi mallarını içeride satabilmek için müracaat etmiş.aklıma bunu yapacağına ithal mallarının kalitesinde mal yapsın da o zaman tüketiciyi haksız çıkarsın.
    neyse ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Tv Sinyal Yok Lütfen Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.