Şimdi Ara

VESTEL SMART TV İNCELEMEM (42pf7017) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
18
Favori
237.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim 7050 modeline tahminen 15 gün önce yeni yazılım geldi sazan gibi atlayıp hemen yükledim bin pişman oldum aradaki fark 1. sd kanallar çok bulanık önceki çok iyiydi.2.usb.ye kayıt ettiğim proğramları pc de izliyordum yeni yazılımda izleyemiyorum.eskiye dönme şansımda yok gibi..
  • dün yükledim 701b model benim tv nasıl yüklediğini anlamadım ne menu çıktı ne bişey 3-4 kere kapa aç denedim bi baktım v11.11 olmuş bi değişiklikte farketmedim açıkçası
  • Arkadaşlar 11.11 ile önceki versiyonda görünürde sadece kanal bilgilerinin olduğu şerit hafif gri yapılmış başka bir fark yok daha çok görünmeyen kısmında düzenleme yapılmış. Eski versiyonlardan birinde gizli menü web tarayıcı vardı web tarayıcı isteyenler bulabilirse o sürümü kurabilirler
  • arkadaşlar TV ye genel açma şifresi koyma ihtimalimiz varmı? şifre girmeden açılmasa tv.
    düzeltme:Vestel 32PF7050 32" LED TV http://www.vestel.com.tr/vestel-32pf7050-32-led-tv.aspx#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acar54 -- 16 Mart 2013; 19:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar54

arkadaşlar TV ye genel açma şifresi koyma ihtimalimiz varmı? şifre girmeden açılmasa tv.
    düzeltme:Vestel 32PF7050 32" LED TV http://www.vestel.com.tr/vestel-32pf7050-32-led-tv.aspx#

Öyle bir şansınız yok snaırım hocam. En fazla kullanıyorsanız uydu alıcınıza şifre koyabilirsiniz.
  • arkadaşlar bende 42pf7017 var.birkaç gün önce servisi çağırdım yazılımı güncelledik dediler.eski yazılım v 10.0.10 iken şimdi 10.0.11 olmuş .değişiklik yok.sadece altın renginde olan menü rengi hafif şeffaf hale gelmiş.başkada bişey göremedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: acar54

arkadaşlar TV ye genel açma şifresi koyma ihtimalimiz varmı? şifre girmeden açılmasa tv.

Öyle bir şansınız yok snaırım hocam. En fazla kullanıyorsanız uydu alıcınıza şifre koyabilirsiniz.

cevap için teşekkürler.....

• Bende de Terranova 42' 3d pf 8231 var.Onu nasıl güncelleyebilirim eylül ayının son haftasında almıştım da ????? (motion sisteminde pürüz var o düzelir mi acaba ?)
  • Arkadaşlar pf 7017 sürümüne ek özellik eklemek istiyorum.
    Elinde vestel pf 8060 yada web browserli başka modelin firmware olan varsa paylaşabilirmisiniz
    Belki 7017 ye web browser ekleyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oltulu

Arkadaşlar pf 7017 sürümüne ek özellik eklemek istiyorum.
    Elinde vestel pf 8060 yada web browserli başka modelin firmware olan varsa paylaşabilirmisiniz
    Belki 7017 ye web browser ekleyebiliriz

firmware ile ekstra özellik ve uygulama yükleyebileceğinizi zannetmiyorum. TV'yi garantiden çıkarma ihtimaliniz de var. Risk almayın bence.
  • quote:

firmware ile ekstra özellik ve uygulama yükleyebileceğinizi zannetmiyorum. TV'yi garantiden çıkarma ihtimaliniz de var. Risk almayın bence.

7017 firmwaresini inceledim bana mümkün gibi geldi :)

Eğer web browserli bir firmware bulabilirsem kendi televizyonumda deneyeceğim. Garantide sıkıntı olacağını sanmıyorum olsada sorun değil sonuçta yazılım bozulacak donanıma zarar vermez.

Tv de işletim sistemi olarak linux kullanılmış firmware incelenirse mantık çözülecektir.

Firmware Yükleme: Firmwareden çıkarabildiğim kadarıyla tv kapalıyken flash belleği takıp kumandadan yada tv üzerinden açtığınızda önce usb ye bakıyor ve ****.sh dosyasını çalıştırıyor ordaki kodlar bitince tv otomotik yeniden başlıyor. (Bende son sürüm yüklü olduğundan test edemedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oltulu -- 25 Mart 2013; 17:52:54 >

• Gerçi aslında mantık doğru, resmi dağıtıcının vermiş olduğu firmware lünux sistemi üzerinde çalıştırılabilir. Denemeye değer mi bilemiyorum? Bana yine de riskli gibi geldi
  • quote:

quote:

Eğer web browserli bir firmware bulabilirsem kendi televizyonumda deneyeceğim. Garantide sıkıntı olacağını sanmıyorum olsada sorun değil sonuçta yazılım bozulacak donanıma zarar vermez.

Tv de işletim sistemi olarak linux kullanılmış firmware incelenirse mantık çözülecektir.

Firmware Yükleme: Firmwareden çıkarabildiğim kadarıyla tv kapalıyken flash belleği takıp kumandadan yada tv üzerinden açtığınızda önce usb ye bakıyor ve ****.sh dosyasını çalıştırıyor ordaki kodlar bitince tv otomotik yeniden başlıyor. (Bende son sürüm yüklü olduğundan test edemedim)

DENEYINCE MUTLAKA IZLENIM PAYLASIN

• quote:

Orijinalden alıntı: bayramtr

Bende de Terranova 42' 3d pf 8231 var.Onu nasıl güncelleyebilirim eylül ayının son haftasında almıştım da ????? (motion sisteminde pürüz var o düzelir mi acaba ?)

AYARLARDAN YAPIN AMA ETHERNETLE BAGLAYIN ÖNCE.. OLMAZSA 444 4 123 U ARAYIP SERVISE HABER VERIN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

DENEYINCE MUTLAKA IZLENIM PAYLASIN

Kesinlikle, sonucu ben de çok fazla merak ettim.

• quote:

quote:

Bende de Terranova 42' 3d pf 8231 var.Onu nasıl güncelleyebilirim eylül ayının son haftasında almıştım da ????? (motion sisteminde pürüz var o düzelir mi acaba ?)

AYARLARDAN YAPIN AMA ETHERNETLE BAGLAYIN ÖNCE.. OLMAZSA 444 4 123 U ARAYIP SERVISE HABER VERIN..

İnternete bağlı televizyon orası tamam.Güncelleme için ne yapayım servis menüsüne felan mı gireyim ??
  • quote:

quote:

quote:

İnternete bağlı televizyon orası tamam.Güncelleme için ne yapayım servis menüsüne felan mı gireyim ??

sen bu işte acemısın galıba. önce menu tusuna basın sonra ayarlar menusune tıklayın dıger ayarlara gırınce yazılım guncelleme (yukseltme) var ok deyın en alt satıra in tamam deyın arasın 2 3 kez deneyın. sen son yazılım surumunu not edın dıger ayarlar bolumunde yazar degısme varsa guncellenmıstır.olmadı servıse haber verın tum bunları yaparken wıfı adaptorunu cıkartın kablolu baglantı yapın ınternet olduguna emın olun.yesıl simge çıkar zaten

• quote:

motıon sıstemı duzelme pek olmaz göruntu ayarlarından sahne algılamayı yuksek hdmı gercek sıyah modu acık yapın
  • quote:

quote:

motıon sıstemı duzelme pek olmaz göruntu ayarlarından sahne algılamayı yuksek hdmı gercek sıyah modu acık yapın

Ben menüden 'ayarlara' ordan da 'diğer ayarlara' girdiğimde sadece uygulama sürümü diye bi bölüm var onda da işlem yapamıyorum sadece v.0 ... bi kod var.O yüzden yapamadım.

Motion sistemi konusunda ise dfilm algılama diye geçiyo bende ve düşükte orta ve yüksek ayarda da denedim fakat daha da kötü oluyo hareket eden nesnelerin etrafında bulanıklaşma oluyo dikkat edilmezse hiç farkedilmiyo bile ama ben rahatsız oluyorum biraz.

Biraz ps3 oynadığım zaman da motion sistemi tekliyo altyazıların bazıları reklamlarda titreyerek geçiyo mesela bunu da çözemedim ps3ten kaynaklandığını da hiç sanmıyorum.Sence ps3 olumsuz etki yapar mı tvye ???

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.