Şimdi Ara

VESTEL SMART TV İNCELEMEM (42pf7017) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
18
Favori
237.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yok mu kimsede vestel firmware? yada vestelde tanıdığı olan yokmu sonuçta isteyen alabiliyormuş
    Benim yakınlarımda yok vestel bayi yoksa ben alırdım
  • Arkadaşlar benim 42pf7017 tv bugün açılmıyor önde ki led ışığı 1 sn ara ile yanıp sönüyor daha önce başına gelen varmı servisi aradım ama belkide basit bişeydir sorayım dedim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy

Arkadaşlar benim 42pf7017 tv bugün açılmıyor önde ki led ışığı 1 sn ara ile yanıp sönüyor daha önce başına gelen varmı servisi aradım ama belkide basit bişeydir sorayım dedim,

Fişi çıkar tak, usb den bağlı birşey varsa çıkar o şekilde dene açılacaktır. (Önceki versiyon yüklüyken bendede bazen olurdu ancak son versiyonu yükledikten sonra bu tür bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oltulu

quote:

Arkadaşlar benim 42pf7017 tv bugün açılmıyor önde ki led ışığı 1 sn ara ile yanıp sönüyor daha önce başına gelen varmı servisi aradım ama belkide basit bişeydir sorayım dedim,

Fişi çıkar tak, usb den bağlı birşey varsa çıkar o şekilde dene açılacaktır. (Önceki versiyon yüklüyken bendede bazen olurdu ancak son versiyonu yükledikten sonra bu tür bir sorunla karşılaşmadım

Daha önce bir kez olmuştu dediğiniz gibi düzelmişti ama bu sefer açılmıyor usb hdmi hepsini çıkardım yok :)
  • Bu durumda üst mesajlarda paylaşılan firmwareyi usb belleğe kopyalayıp yeniden firmware yüklemeyi dene başka bir çözüm aklıma gelmiyor
  • quote:

Bu durumda üst mesajlarda paylaşılan firmwareyi usb belleğe kopyalayıp yeniden firmware yüklemeyi dene başka bir çözüm aklıma gelmiyor

hocam o yazılımı ben denedım degısen bısey olmadı bıde gecen portalda bı smart allıence dıye sozlesme cıktı bende onayladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: telliibrahim

quote:

Orijinalden alıntı: acarfm

kanal mecıslerı zayıf agır geldı bana ama tnın hakkını yemeyın tv cok guzel goruntu kalıtesı tartısılmaz blurayfılmler sankı o anı yasıyosunuz orda sette ızlıyomusu hıssı verıyo modulde kullanıyorum uydy alıcısı kanal gecıslerı yavas onun dısında super dıyebılırm

dreambox gibi hızlı değil elbette ama eski sunny hd alıcımdan daha hızlı kanal geşişleri, o yüzden beni rahatsız etmiyor bi de ilk açılış hızı daha iyi. Bence asıl yavaş ve kullanışsız kısmı interneti

kanal geçişleri kaç saniye? 2 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

quote:

Orijinalden alıntı: telliibrahim

quote:

Orijinalden alıntı: acarfm

kanal mecıslerı zayıf agır geldı bana ama tnın hakkını yemeyın tv cok guzel goruntu kalıtesı tartısılmaz blurayfılmler sankı o anı yasıyosunuz orda sette ızlıyomusu hıssı verıyo modulde kullanıyorum uydy alıcısı kanal gecıslerı yavas onun dısında super dıyebılırm

dreambox gibi hızlı değil elbette ama eski sunny hd alıcımdan daha hızlı kanal geşişleri, o yüzden beni rahatsız etmiyor bi de ilk açılış hızı daha iyi. Bence asıl yavaş ve kullanışsız kısmı interneti

kanal geçişleri kaç saniye? 2 mi?

2 3 SN

• **************USB TRACE LOGGING START POINT***************

#*Luma is NOT availabe!!

ICE_RC INFO: ice_rc_Callback() -----ICE_Remote key pressed: 0x10e 0 times

FRC is not initialized yet, Pnx51xx_SetVideoWindowMode will not be called for this time.

FRC is not initialized yet, Pnx51xx_SetVideoWindowMode will not be called for this time.
    copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/toros_hwprofile.bin' file updated successfully.
    copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/toros_swprofile.bin' file updated successfully.
    copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/bti_a.dat' file updated successfully.
    copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/bti_v.dat' file updated successfully.
    copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/bti_p.dat' file updated successfully.
    ICE_LowPowerEnableMainICCheck() : False

*** UPDATE STARTED ***
    File Access Error while opening: /mnt/usb/sda/stdby_micro_usb_update.hex
    *** UPDATE FAILED ***

ICE_SoftwareVersion() sw ver : 0x0a0
    ICE_SoftwareMinorVersion() sw ver : 0x00d
    ICE_LowPowerModeQueryVersion() : 5
    Error: Pnx51xx Read 1114113
    >>>>> Flash Size 512MB

>>>>> EDID File Size 256
    EDID File Info: VES 42 FHD_LCD-TV

Özet olarak böyle bir çıktı dosyası oluştu usb de. Update yapamadım ve tv şuanda açılmıyor. Sürekli kırmızı ışığı yanıp sönüyor. Ne yapabilirim. Erkek erkek usb den bilgisayara bağlasam flash'a ulaşabilir miyim?

Edit; Televizyon hala çalışıyor. Usb bellek taktım. menüler arasında körlemesine geçiş yapıp müzik çaldırdım. Ancak görüntü alamıyorum. Menü tuşuna basıp 4725 ile sistem arayüzüne bağlandım. Diagnotics ten fabrika ayarlarına döndürdüm. (Tabi bunları hiç bir görüntü olmadan yapıyorum.) ama görüntüde bir düzelme yok. Yine usb den film açtım. ses var görüntü yok. öneriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutrega -- 1 Nisan 2013; 22:58:40 >

• arkadaşlar bir tanıdıgım bu tvden almış fakat görüntü formatını değiştiremiyorum diyor daha dogrusu nereden değiştirildigini bilmiyor
    16:09 formatına tv yi nasil ayarlarız açıklayan biri olursa seviniriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

arkadaşlar bir tanıdıgım bu tvden almış fakat görüntü formatını değiştiremiyorum diyor daha dogrusu nereden değiştirildigini bilmiyor

Kumanda üzerinde yanlış hatırlamıyorsam screen diye bir tuş vardı ona tekrar tekrar basarak değiştirebiliyorsunuz
  • quote:

quote:

arkadaşlar bir tanıdıgım bu tvden almış fakat görüntü formatını değiştiremiyorum diyor daha dogrusu nereden değiştirildigini bilmiyor

Kumanda üzerinde yanlış hatırlamıyorsam screen diye bir tuş vardı ona tekrar tekrar basarak değiştirebiliyorsunuz

bu numara yememiş :S
    ekran görüntüsü tv de 4:3 kenarlardan sıyahmış bunu 16:09 tam ekrana çekmek için uğraşıyoruz
  • Tvm voltaj dalgalanmasından arızalanmış arkadaşlar 6 gün oldu parça bekleniyor fabrikadan .
  • quote:

ekran görüntüsü tv de 4:3 kenarlardan sıyahmış bunu 16:09 tam ekrana çekmek için uğraşıyoruz

Ben şimdi denedim screen tuşu işe yarıyor bende
  • quote:

quote:

Ben şimdi denedim screen tuşu işe yarıyor bende

model farklı heralde hocam olmamış arkadasım tv de screen1 screen2 tuşları varmış kumandada
  • quote:

Tvm voltaj dalgalanmasından arızalanmış arkadaşlar 6 gün oldu parça bekleniyor fabrikadan .

gecmıs olsun benımkı 1 haftalıkken arıza yaptı 0 kutada yenısı gelmıstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Tvm voltaj dalgalanmasından arızalanmış arkadaşlar 6 gün oldu parça bekleniyor fabrikadan .

gecmıs olsun benımkı 1 haftalıkken arıza yaptı 0 kutada yenısı gelmıstı

parça değişmiş bugün geliyor bakalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aristocrat53

mail adresine gönderdim ama dediğim gibi bu benim tv ye göre gönderilmiş bir yazılımdı sorumluluk sızın

dedıklerınızı yaptım usb de sadece yazılım var rar dan cıkartılmıs sekılde amadegısen bısey yok okeye basınca tv acılmıyor 123 den herhangıbırıne basınca acılıyor.

Kardeş sağolasın...benim tvde 10.10 du internet bağlı olmasına rağmen güncelleme olmuyordu...dediğin dosyayı indirdim,usb belleğe winrarı açtım,tv kapalıyken taktım usbyi 20 25 saniye kırmıızı ışık yandı söndü sürekli ve hiç birşey yapmadım açıldı tv...sonra baktım versiyon 11.11 olmuş :D
    servis güncellemesi için servise yollamayın,hatta yollıcaksanız fiş isteyin...

BENİM TEK SORUM BU TV'NİN OTOMATİK BİSS ŞİFRE KIRMA ÖZELLİĞİ YOKMU ??? Maç olduğu zaman kanallara kendim girip biss yazıyorum netten bulup... otomaitik kırma özelliğini yapabilien varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsen06

quote:

quote:

mail adresine gönderdim ama dediğim gibi bu benim tv ye göre gönderilmiş bir yazılımdı sorumluluk sızın

dedıklerınızı yaptım usb de sadece yazılım var rar dan cıkartılmıs sekılde amadegısen bısey yok okeye basınca tv acılmıyor 123 den herhangıbırıne basınca acılıyor.

Kardeş sağolasın...benim tvde 10.10 du internet bağlı olmasına rağmen güncelleme olmuyordu...dediğin dosyayı indirdim,usb belleğe winrarı açtım,tv kapalıyken taktım usbyi 20 25 saniye kırmıızı ışık yandı söndü sürekli ve hiç birşey yapmadım açıldı tv...sonra baktım versiyon 11.11 olmuş :D

BENİM TEK SORUM BU TV'NİN OTOMATİK BİSS ŞİFRE KIRMA ÖZELLİĞİ YOKMU ??? Maç olduğu zaman kanallara kendim girip biss yazıyorum netten bulup... otomaitik kırma özelliğini yapabilien varmı ?

bu tv değilde öyle bir cihaz olduğunu daha duymadım.şifreyi bir sefer girdinmi tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitoz -- 5 Nisan 2013; 17:18:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsen06

quote:

quote:

Biss si. siz giriyonuz o Kiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.