Şimdi Ara

VESTEL SMART TV İNCELEMEM (42pf7017) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
18
Favori
237.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Vestel 32PF7050 smart tv var. Tv nin smart tv özelliğini kullanırken yani internet üzerinden video izlerken kendi kendine kapanıp açılıyor. Servis 2 kere geldi. Birinci de yeni yazılım yükledi ikinci sefer tv nin içinden internet bağlantısını değiştirdi. Fakat sorun devam ediyor. Başka bu sorunu yaşıyan varmı. Birde internete vestel wifi adaptörü ile bağlanıyorum. İnternetin hızı tv nin yanında bile 6 mbit iken tv ancak 2 mbit ile bağlanıyor. Bilgisi olan lütfen benide bilgilendirsin.
  • ben hiç sorun yaşamadım bu internet konusunda,evet modem yanında duruyor wifi ile ama az çekiyor ve hızı youtubede videosuna göre bazen takılıp yükleyemeyi bekliyor...

herşeyi geçin iki tane uygulama koymuşlar buna smart tv diye bizi kandırıyorlar başka bir değil.youtubeya giriyorum yazıları görmek için yanına gidiyorum tvnin ufacık ve yazması zor ayrıca bütün içerik çıkmıyor zaten,tvnin keyfine kalmış...

diğer uygulamalar ise berbat ve ötesi...yahu smart tv dedikleri buysa eğer hiç kisme almasın...nerde hani film arşivinden film izleme vs.sadece ttnetin müzik uygulaması güzel başkada işe yarar hiç birşey yok,ha bide lig tvnin içerik fena değil... 1 yıla yaklaştı tvyi alalı,en ufak bir yenilik görmedim,uygulamalar aynı,bir farklılık yok.. kısacası smart tv diye geçirdiler bize bi güzel...

bide demeeleri yokmu facebook twiter var diye.giren bilir,bir tane resim bile gözükmüyor,cep telefonundaki facebook bile 1000 kat iyi...bu tv ye smart tv yani akıllı tv demek için akıllısz biri olmak lazım...

sadece şık ve görüntü olarak güzel gösteriyor. o kadar para verdik smart tv diye ama bir haltı yok... kaldıki bu güncelleme işini servisler her önüne gelene söylüyor sanırım :D

• wifi dusmesı normal kablo baglayınca daha ıyı verı aktarıyor ama kapanma gıbı sorun yasamadım sadece guncellemıyor youtube acılmıyor.oda yazılımsalmıs. yaza yukletecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsen06

ben hiç sorun yaşamadım bu internet konusunda,evet modem yanında duruyor wifi ile ama az çekiyor ve hızı youtubede videosuna göre bazen takılıp yükleyemeyi bekliyor...

herşeyi geçin iki tane uygulama koymuşlar buna smart tv diye bizi kandırıyorlar başka bir değil.youtubeya giriyorum yazıları görmek için yanına gidiyorum tvnin ufacık ve yazması zor ayrıca bütün içerik çıkmıyor zaten,tvnin keyfine kalmış...

diğer uygulamalar ise berbat ve ötesi...yahu smart tv dedikleri buysa eğer hiç kisme almasın...nerde hani film arşivinden film izleme vs.sadece ttnetin müzik uygulaması güzel başkada işe yarar hiç birşey yok,ha bide lig tvnin içerik fena değil... 1 yıla yaklaştı tvyi alalı,en ufak bir yenilik görmedim,uygulamalar aynı,bir farklılık yok.. kısacası smart tv diye geçirdiler bize bi güzel...

bide demeeleri yokmu facebook twiter var diye.giren bilir,bir tane resim bile gözükmüyor,cep telefonundaki facebook bile 1000 kat iyi...bu tv ye smart tv yani akıllı tv demek için akıllısz biri olmak lazım...

sadece şık ve görüntü olarak güzel gösteriyor. o kadar para verdik smart tv diye ama bir haltı yok... kaldıki bu güncelleme işini servisler her önüne gelene söylüyor sanırım :D

evet gelısmelı bendefıyat farkı yok dıye almıstım bı b.. yok.

• Vestel smart 32PF7050 tekrar giriş yapamadım, o yüzden yeniden üye oldum. Cevaplar için teşekkürler. Tekrar servis çağırdım. Bakalım bu sefer çözülecekmi?
  • Bu televizyonlarda satcodx desteği var.
    Televizyondan aldığım satcodx dosyasını düzenleyip yeniden atabilirmiyim diye bakarken,
    Bir program yazmış bulundum :)

Bu işi yapan başkalarının yazdığı belki daha iyi alternatif programlar vardır.
    Benim ihtiyacımı görür diyenler kullanabilir.
    Televizyonun 32 inc olanında denedim çalışıyor.
    Tek dosya kurulum falan yok. .Net Framework 3.5 gerekiyor. (Windows 7 ise zaten kurulu geliyor.)

http://sourceforge.net/projects/novasatcodx/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metas -- 11 Nisan 2013; 11:16:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metas

Bu televizyonlarda satcodx desteği var.
    Televizyondan aldığım satcodx dosyasını düzenleyip yeniden atabilirmiyim diye bakarken,

Tek dosya kurulum falan yok. .Net Framework 3.5 gerekiyor. (Windows 7 ise zaten kurulu geliyor.)

tşklr bak bu çok iyi oldu işte.her türlü düzenlemeyi yapabilirim artık..tıpkı dreambox daki gibi.ah gözünü sevdiğimin dreambox ı..........

• quote:

Orijinalden alıntı: nutrega

**************USB TRACE LOGGING START POINT***************

#*Luma is NOT availabe!!

ICE_RC INFO: ice_rc_Callback() -----ICE_Remote key pressed: 0x10e 0 times

FRC is not initialized yet, Pnx51xx_SetVideoWindowMode will not be called for this time.

FRC is not initialized yet, Pnx51xx_SetVideoWindowMode will not be called for this time.
    copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/toros_hwprofile.bin' file updated successfully.
    copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/toros_swprofile.bin' file updated successfully.
    copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/bti_a.dat' file updated successfully.
    copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/bti_v.dat' file updated successfully.
    copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/bti_p.dat' file updated successfully.
    ICE_LowPowerEnableMainICCheck() : False

*** UPDATE STARTED ***
    File Access Error while opening: /mnt/usb/sda/stdby_micro_usb_update.hex
    *** UPDATE FAILED ***

ICE_SoftwareVersion() sw ver : 0x0a0
    ICE_SoftwareMinorVersion() sw ver : 0x00d
    ICE_LowPowerModeQueryVersion() : 5
    Error: Pnx51xx Read 1114113
    >>>>> Flash Size 512MB

>>>>> EDID File Size 256
    EDID File Info: VES 42 FHD_LCD-TV

Özet olarak böyle bir çıktı dosyası oluştu usb de. Update yapamadım ve tv şuanda açılmıyor. Sürekli kırmızı ışığı yanıp sönüyor. Ne yapabilirim. Erkek erkek usb den bilgisayara bağlasam flash'a ulaşabilir miyim?

Edit; Televizyon hala çalışıyor. Usb bellek taktım. menüler arasında körlemesine geçiş yapıp müzik çaldırdım. Ancak görüntü alamıyorum. Menü tuşuna basıp 4725 ile sistem arayüzüne bağlandım. Diagnotics ten fabrika ayarlarına döndürdüm. (Tabi bunları hiç bir görüntü olmadan yapıyorum.) ama görüntüde bir düzelme yok. Yine usb den film açtım. ses var görüntü yok. öneriniz nedir?

Her modelde var mı bilmiyorum ama reset eeprom diye bir seçenk olması lazım o menüde. Oradan da eepromu sıfırlamayı deneyin.

Arızanın yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama. İnvertör arızası olmasın tv de?

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: nutrega

**************USB TRACE LOGGING START POINT***************

#*Luma is NOT availabe!!

ICE_RC INFO: ice_rc_Callback() -----ICE_Remote key pressed: 0x10e 0 times

copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/toros_hwprofile.bin' file updated successfully.
    copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/toros_swprofile.bin' file updated successfully.
    copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/bti_a.dat' file updated successfully.
    copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/bti_v.dat' file updated successfully.
    copyFileFromUsbToFlash: '/mnt/usb/sda/bti_p.dat' file updated successfully.
    ICE_LowPowerEnableMainICCheck() : False

*** UPDATE STARTED ***
    File Access Error while opening: /mnt/usb/sda/stdby_micro_usb_update.hex
    *** UPDATE FAILED ***

ICE_SoftwareVersion() sw ver : 0x0a0
    ICE_SoftwareMinorVersion() sw ver : 0x00d
    ICE_LowPowerModeQueryVersion() : 5
    Error: Pnx51xx Read 1114113
    >>>>> Flash Size 512MB

>>>>> EDID File Size 256
    EDID File Info: VES 42 FHD_LCD-TV

Özet olarak böyle bir çıktı dosyası oluştu usb de. Update yapamadım ve tv şuanda açılmıyor. Sürekli kırmızı ışığı yanıp sönüyor. Ne yapabilirim. Erkek erkek usb den bilgisayara bağlasam flash'a ulaşabilir miyim?

Edit; Televizyon hala çalışıyor. Usb bellek taktım. menüler arasında körlemesine geçiş yapıp müzik çaldırdım. Ancak görüntü alamıyorum. Menü tuşuna basıp 4725 ile sistem arayüzüne bağlandım. Diagnotics ten fabrika ayarlarına döndürdüm. (Tabi bunları hiç bir görüntü olmadan yapıyorum.) ama görüntüde bir düzelme yok. Yine usb den film açtım. ses var görüntü yok. öneriniz nedir?

Her modelde var mı bilmiyorum ama reset eeprom diye bir seçenk olması lazım o menüde. Oradan da eepromu sıfırlamayı deneyin.

Arızanın yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama. İnvertör arızası olmasın tv de?

yazılımsal fabrika ayarlarına döndurdum degısen yok.guncellemıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: metas

Bu televizyonlarda satcodx desteği var.

Kardeş çok teşekkür ederim.Uzun zamandır aradığım bir kanal düzenleme programı idi.Şu an xp de birkaç kanal taşıyınca hata veriyor.yarın win 7 de deneyeceğim.

• Vestel smart tv de dlna bağlantısını yapabilen varmı? Bilgisayar'a tv ile gelen Nero'yu kurdum fakat tv ye bağlanamıyor. 47 tl lik ücretli sürümü yüklememi istiyor. Telefonada android marketten smart remort (akıllı kumanda) uygulamasını yükledim. Fakat 1-2 defa tv yi buluyor sonra bir türlü bulup bağlanamıyor. Bilgisi olan varmı?
  • akıllıkumanda calısıyorda nero calısmıyor.
  • nero media home4 essentials.neronun sayfasında ücretsiz indir kur gayet güzel çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitoz -- 12 Nisan 2013; 16:39:02 >
  • Vestel`in IPS Led panel 40-42 inç televizyonu var mı? Bu model Ips değil sanırım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nero nun sadece 15 gün deneme sürümü ücretsiz.
  • bir sorum var bu tv de ekran formatını 16/9 yapınca daha az alan full yapınca çok daha geniş görüntü oluyor. full modu nedir 16:9 orana sahip değil midir? bilen arkadaş var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalı 16.9 dur uyduda problem olabılır
  • full olunca ekran çok geniş alanı gösteriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel 40PF7014 de saat ayarı....!!!

Bilgisi olan arkadaşlardan yardım.. Lütfen...
    Bu TV de tüm özelliklerini denedim nerdeyse... Genelde her şey olumlu ve kullanışlı...
    Bir problemim tv zaman ayarı ile ilgili.. Dolayısı ile USB 'ye ileri tarihli kayıt yapamıyorum.. Saati ayarlıyorum.. Kendi kendine değişiyor..??
    V.2.1.4 yazılım yüklü.. Yenisi (güncelleme yaptım) de şu an yok....

Konu ile ilgilenen arkadaşlara şimdiden Teşekkürler..
  • Tarih zaman ayarina gel ve saat ayari modunu otomatikten manuel'e al. Otomatikte kanal degistirince saatte değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.