Şimdi Ara

VESTEL SMART TV İNCELEMEM (42pf7017) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
940
Cevap
18
Favori
237.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erdal COŞKUN' a.. öncelikle teşekkürler.. ilgilendiğiniz için..

Söylediklerinden fazlasını daha önce yaptım.. denedim.. Ama maalesef..!!
    Hatta uydudan yalnız Turksat ı yükledim.. belki Hotbird deki kanallar saat ayarını etkiliyor olabilir diye..
    Turksatta turksat-saat var.. sesle saat ayarı veriyor ekranda..

Yani her şeyi denedim.. ama Teledünya - Dijitürk gibi saat ayarı stabil kalmıyor.. Hep değişken..!! Tam oldu diyorum.. TV 'yi kapa aç değişiyor.. veya farklı bir programa geçince değişiyor...
    Yani manuel ayarda kalmıyor.. kendisi tekrar otomatik ayara dönüyor ve +1 saat farklı bize göre 2 saatlik bir sapma oluyor saatte....
    Fabrikasına da telefon edeceğim bakalım.. onlar ne diyecek.. Bana kalırsa vestelin programı ile ilgili bir durum.. Belki yeni bir güncelleme bu problemi çözer..
    Ama önce fabrikasına bildirmek gerekecek... Şu an en güncel programı kullanıyorum..

Selamlar.. Kalın sağlıcakla..

• Arkadaşlar Dsmartta 10970 v 3000 frekansındaki kanallar gitti çözebilen var mı bu sorunu , atlanta receiver sahipleri yazılım güncellemesiyle düzelttirmişler biz ne yapacğız
  • Selamlar,

"Nero Media Home" ile ilgili bilgi amacıyla tüm topiği okudum ama ilginç..hemen hiç bir yazı yorum yok.

Nedir?
    Nasıldır?
    Niyedir?

İyi bi şey midir?
    Gerekli bi şey midir?
    Gereksiz bi şey midir?
  • Rsk7 ' nin dikkatine....

""Nero Media Home"" Program Cd si Tv ile birlikte veriliyor...
    PC nize kurarsanız... Tv' nizin DLNA özelliğini kullanabilirsiniz...
    Yani PC nizde ki Resim-Film ve Müziklerinizi Tv de görüp dilefiğinizi Tv de oynatabilirsiniz...
    Güzel bir Programm.. Buna benzer bir programı netten de indirip kurabilirsiniz... Örnek : Serviio 1.2.1 buda çok kullanışlı bu işlemler için...!!

İkisini de kullandım.. denedim... Kullanışlı.... Yalnız TV nizi modeme kablo ile bağlarsanız daha olumlu sonuçlar alınıyor.. Modem TV nin yanında değilse kablosuz pek kullanışlı olmuyor...
    Selamlar...
  • TV de zaman ayarlı USB' ye kayıt Problemi.....

Firmaya bu konuyu belirttim.. ve bu konuda açıklama istemiştim....
    Vestel Firması beni arayarak... Bu konuda açıklamalarda bulundu...
    Maalesef şu an itibarı ile tüm Vestel TV' lerde bu kayıt işlemini yapmanın mümkün olamadığını belittiler...
    Sebebi ise uydudan gelen saaat sinyallerinin saat ayarını devamlı bozması olarak açıkladılar...

Ben de bunun yeni bir yazılımla giderilebilip giderilemiyeceğini sordum..?
    Şu an için olumsuz.. dediler.. halbuki menüde kayıt ile ilgili çok güzel düzenlemeler yapılmış... Ama kayıt yapamadıktan sonra...???
  • quote:

Orijinalden alıntı: oltulu

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

arkadaşlar bir tanıdıgım bu tvden almış fakat görüntü formatını değiştiremiyorum diyor daha dogrusu nereden değiştirildigini bilmiyor
    16:09 formatına tv yi nasil ayarlarız açıklayan biri olursa seviniriz..

Kumanda üzerinde yanlış hatırlamıyorsam screen diye bir tuş vardı ona tekrar tekrar basarak değiştirebiliyorsunuz

Son firmware dosyasını tekrar paylaşacak var mı ? Diğer link patlamış.Hadiyn dostlar
  • UYDUM VESTEL HD DIGITURK TV DE VESTEL OLUGU ICIN BIRBIRLERINI KANAL DEGISIRKEN ETKILIYORLAR.
  • Arkadaşlar Merhaba;

Vestel 47" 3D Smart için Wifi dongle almam gerekiyor ama kit ürünü almak istemiyorum başka bir dongle alsam tanır mı acaba? Kullanan var mı başka bir adaptör uyum konusunda bilgilendirirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Ewett tv im geldi.1600 tl ye geldi bana.Ama servisi cok yavastı.

İlk izlenimlerim

Tv görüntü kalitesi sd de çok net değildi adamlar şişmandı, ama digiturt hd yı actırdım göruntu mukemmel oldu.

-------Tv nin kullanımı kolay.kapanırken göz kırpıyor çok hoş.kasası parmak ızı göstermıyor.

------Googleye girdim.subtıtle tusuna basınca(smart menudeyken) menu acılıyor url 'yı gırın acılacak.

------Uygulamalar guzel ,kalıtelı.

YANİ KISACA PARASININ HAKKINI SONUNA KADAR VERIYOR.

VESTEL SMART TV İNCELEMEM (42pf7017)

HD MAÇ :)KAMERA PEK NET CEKMEDI AMA :(

smart menü derken smart center mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsen06

quote:

Orijinalden alıntı: ARMADATURK

quote:

Arkadaşlar kumanda geldi çok şükür,ve eski haline geldi tv...

Ama tvyi aldığımdan beri fişe takıp ilk açmalarımın bazılarında,görüntü bozuk geliyor,yani insan yüzüne bakınca yanakları siyah çıkıyor,mavi bulut siayah gözüküyor,sonra kumandadan kapatıp açınca düzeliyor...
    Son 2 gündürde yine bazen tv yi ilk açtığımda ses geliyor ama görüntü gelmiyor,tviyi açıp kapatınca düzeliyor...

Bu sorunları yaşayan benmiyim sadece ? yoksa tvde arıza mı var???

alalı 1 ay olmadı,kumanda çalışmadı diye aradık tv yi götürdüler kumanda evde kaldı,yaptık diye getirdiler tv yi yine çalışmadı bu sefer kumandayla beraber tv yi götürdüler,ertesi gün tv yi getirdiler,kumandada ertesi gün geldi,sonra bu anlattığım sorun vs...

KISACA BEN BU TV Yİ ALARAK HATA YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM...TÜRK MALI DEDİK HATA ETTİK...Ayrıca servisten gelen tvnin her tarafı parmak izi doluydu,ve o çercevesine bant yapıştırmışlar izi çıkmadı hala duruyor... rezilllik...

yeni aldıysan şikayetimvar.com a yaz bence değiştirsinler

Yazdım arkadaşım sağolasın.... tv'nin fişini takıp ilk açtığım anda ekran bozuk çıkıyor,yüzler siyah,bulutlar sarı,kırmızılar yeşil....ve son 3 gündürdüe ses geliyor görüntü gelmiyor ilk açışlarda....kumadan ile açıp kapatınca düzeliyor.... bunu yaşadınız mı hiç ?

evet fişden çekince ekran bozuluyor yüzler bulanık oluyor aynısını bende yaşadım

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrakurt23

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ARMADATURK

quote:

Arkadaşlar kumanda geldi çok şükür,ve eski haline geldi tv...

Ama tvyi aldığımdan beri fişe takıp ilk açmalarımın bazılarında,görüntü bozuk geliyor,yani insan yüzüne bakınca yanakları siyah çıkıyor,mavi bulut siayah gözüküyor,sonra kumandadan kapatıp açınca düzeliyor...
    Son 2 gündürde yine bazen tv yi ilk açtığımda ses geliyor ama görüntü gelmiyor,tviyi açıp kapatınca düzeliyor...

Bu sorunları yaşayan benmiyim sadece ? yoksa tvde arıza mı var???

alalı 1 ay olmadı,kumanda çalışmadı diye aradık tv yi götürdüler kumanda evde kaldı,yaptık diye getirdiler tv yi yine çalışmadı bu sefer kumandayla beraber tv yi götürdüler,ertesi gün tv yi getirdiler,kumandada ertesi gün geldi,sonra bu anlattığım sorun vs...

KISACA BEN BU TV Yİ ALARAK HATA YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM...TÜRK MALI DEDİK HATA ETTİK...Ayrıca servisten gelen tvnin her tarafı parmak izi doluydu,ve o çercevesine bant yapıştırmışlar izi çıkmadı hala duruyor... rezilllik...

yeni aldıysan şikayetimvar.com a yaz bence değiştirsinler

Yazdım arkadaşım sağolasın.... tv'nin fişini takıp ilk açtığım anda ekran bozuk çıkıyor,yüzler siyah,bulutlar sarı,kırmızılar yeşil....ve son 3 gündürdüe ses geliyor görüntü gelmiyor ilk açışlarda....kumadan ile açıp kapatınca düzeliyor.... bunu yaşadınız mı hiç ?

evet fişden çekince ekran bozuluyor yüzler bulanık oluyor aynısını bende yaşadım

bazen bendede oluyor yazılımsal sorun

• quote:

quote:

İlk izlenimlerim

Tv görüntü kalitesi sd de çok net değildi adamlar şişmandı, ama digiturt hd yı actırdım göruntu mukemmel oldu.

-------Tv nin kullanımı kolay.kapanırken göz kırpıyor çok hoş.kasası parmak ızı göstermıyor.

------Googleye girdim.subtıtle tusuna basınca(smart menudeyken) menu acılıyor url 'yı gırın acılacak.

ınternete baglı haldeyken uygulamalar menusu hocam

• quote:

quote:

quote:

İlk izlenimlerim

teşekkür ederim çok sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Vestel`in IPS Led panel 40-42 inç televizyonu var mı? Bu model Ips değil sanırım..

burada görüldüğü üzere

quote:

Orijinalden alıntı: macarxp

arkadaşlar ben yaklaşık 4 - 5 aydır Vestel terranova 47PF8231 modelini kullanıyorum. ürünü almadan önce baya araştırdım. çok titiz bir kullanıcıyım emin olun samsung tan aşağı hiçbir yanı yok. Televizyonda Lg panel var kumanda dan menü+4725 numaralı tuşlara bastığınızda kontrol paneli geliyor ve orada televizyonun bütün özellikleri görebilirsiniz. Bu ürünü mağazada birçok modelle kıyasladım evde bizzat Lg 3400 serisi ve LG CINEMA 3D 6xx serisi modelleriyle karşılaştırdım . bu kıyasladığım televizyonlar arasında en iyi görüntüye sahip. hatta size şukadarını söylüyorum mağazada ürünlerin kasaları gizlensin sadece paneller görünsün 1000 kişiye sorun en iyi görüntü hangisi diye emin olun %90 vesteli gösterir. gözle görülür bariz bir parlaklık ve netlik var. tek kelime ile cam gibi görüntü! yani kısaca Samsung panelden hiçbir farkı yok hatta 3d olayında pasif gözlük sunduğu için üstün bile denebilir. Ürünün eksik yönleri söylemek gerekirse menüde görsellik çok zayıf daha estedik göze hitap eden bir menü olabirdi. ikincisi de pc ye bağlayıp monitör olarak kullanacaksanız ciddi bir input lag olayı var. ekranın tepkime süresi biraz uzun. bu gerçi bütün led televizyonlarda olan problem. birde dahili kumandası pek kullanışlı değil onun haricinde ürün piyasadan alınabilecek en iyi tv lerden birisi.

http://www.panelook.com/LC470EUF-FEP1_LG%20Display_47_LCM_overview_16892.html
    gibi kaliteli bi lcd cam var pf9060 larda cam diyorum panel demiyorum çünkü sadece camı alıyorlar panel arka ışık vs vestel tarafından yapılıyor yani burdaki yenileme hızı geçikme süresi ms ''ki 120hz 5-8 ms bağzı aşığı olan tvler forumda 4 liralık tvlerinde 50hz panel kullanıyor'' vestel pf9060 47'' teknik özelliğidir parlaklık vs panel burda yapıldığı için daha yüksek veya düşük olabilir yani sonuç olarak vestel tvler büyük oranda ıps ekrandır üstteki linkten gördüğün üzere fakat ıps yazmaz üstüne lgnin ticari damgasıdır sonuçta

• bugrakurt23 kullanıcısına yanıt
    benim tv sürümünden dolayı açılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdal coşkun

Vestel smart tv de dlna bağlantısını yapabilen varmı? Bilgisayar'a tv ile gelen Nero'yu kurdum fakat tv ye bağlanamıyor. 47 tl lik ücretli sürümü yüklememi istiyor. Telefonada android marketten smart remort (akıllı kumanda) uygulamasını yükledim. Fakat 1-2 defa tv yi buluyor sonra bir türlü bulup bağlanamıyor. Bilgisi olan varmı?

tv`yle bilgisayar aynı ağ üzerinde olmalı otomatik bağlanması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrakurt23 -- 18 Haziran 2013; 22:44:17 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İlk izlenimlerim

benim tv galiba sürümünden dolayı açılmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk izlenimlerim

ılk surumde acıyordu sımdı acmıyor bendede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihboran

SMART TV' lerle ilgili seçim yapmakta zorlanan arkadaşlar, 11820 teknoloji destek hattı, akıllı tv, bilgisayar, cep telefonu, internet teknolojileri ile ilgili her konuda telefonla ve uzaktan bağlantı ile destek veren bir hat. saat 08:00-03:00 arasında canlı destek veriyorlar. bilginize.

11820 dakikası kaç TL? 0900'lü hatlardan farkı yok, telekom özelleştikten sonra halkı dolandırmak için yapılmış bir uygulama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk izlenimlerim

ılk surumde acıyordu sımdı acmıyor bendede

sürümün eski olanını yüklemek mümkün mü ?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.