Şimdi Ara

vestel t.v.&divx player ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam şu aralar büyük ekran bir t.v. almayı düşünüyorum :
    hepsiburada.com'da şu anda kampanyası olan VESTEL ONYX 82 EKRAN 16:9 STEREO TELETEXT TELEVİZYON (100Hz) isimli ürünü almak istiyorum;
    -bu ürünü siteden yada bayiden alan varmı kullanımı hakkında fikir verebilirmi??
    -sorun halinde karşında biri olmaması (mağaza v.b.) ilerde çıkacak bir sorun düşünülürse siteden almak mantıklımı??
    -bulunduğum yerdeki (niğde) bayiler'in bu boyutta flat olmayan tipte bir t.v.'den haberi yok bu nasıl olabilir anlayan varsa beri gelsin ??
    -16:9 t.v.'ler günlük kullanımda (çatı tipi antenle) ne kadar iyidir??
    - vestelin sitesinde 1400-1600 mil gibi bi fiyatken hepsiburada'da bu fiyata nasıl olabilir altından bişey çıkarmı?? :ph34r:
    - divx player'da almak istiyorum fakat problem çıkartabileceğini düşünerek bayiden alıcam, siteye gönder geri gelsin uğraşmak mantıklı gelmedi pek, divx player'i alışveriş sitelerinden alıpta sorun yaşayan oldumu ??
    - başka yerden aldığım ürünü(başka şehir, internet sitesi v.b.) servis gelip ücretsiz kurarmı (böle bişey okudum biyerde ama hatırlamıyorum ayrıntısını). garantisi için t.v. dahil bu ürünlerin servis tarafından mı kurulması gerekir ??
    eheh baya uzun oldu.. son olarak bu fiyatlarda 900-1000 mil. arası bu ebatlarda alternatif önerisi olan varmı
    şimdiden teşekkürler [sss] [sss]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.