Şimdi Ara

Vestel terranova led vestel firma ilgisizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bundan yaklasık 1.5 ay kadar once vestel fırmasının yenı lanse ettığı sozde super ince terranova 46 inc smart tv den buyuk umutlarla aldım kullanmaya basladıktan yaklasık 10 gun sonra tv de bazı sorunlar cıkmaya basladı bu sorunlar nedir diyeceksiniz tv kablo yerıne wiifi den bağlı ve tv sureklı wifi cıkarıldı dıye uyarı verıyor bu uyarı ancak tv prızden yanı elektrıkden cekınce duzelıyor ara ara bu hatayı verıyordu sonrasında kullanmıs olduğum dune hd duo medıa player ıle alakalı sorunlar yasamaya basladım bu sorunlarda cıhazım hem 1080i hemde 1080p ve hdmi 1.4 desteklı ama vestelın sözde (!) mılyarlarca lira butceyle yatrırım yaptıgı tv 1080i destekli yanı eger cıhazınız 1080p desteklıyse bu cıhazı vestel tv desteklemıyor almıs olduğum yerle ırtıbata gectım bana bolgeye bakan pazarlamacı ıle ırtıbata gecıp cevap vereceklerını soyledıler pazarlamacı bana cevaben demıskı medıa player 1080p desteklıydı neden vestel aldı almasaymıs demıs satıcıya (keske yuzume bana deseydı)neyse sımdı de cıhaza usb flash bellek taktım usb bellek takılı olduğu halde usb bellerk cıkarıldı yazıyor sureklı ekranda servıs konusuna gelınce bagcılar bolgeye bakan bırsa ısımlı servısden haluk bey ve aslan bey geregınden fazla ılgılendıler ama ısın musterı hızmetlerınde bıttıgını soylerler ben hata ekranlarını cep telefon ıle cekıp servıse ılettım mh aradım bana bır sene ıcınde 4 kez aynı hatayı verırse cıhaz değişimi yapabılırız derler ayrıca servıs bana cıhazınızı alalım ama sıze yedek tv veremeyız tv nız ortalama enaz 1 hafta 10 gun servısde kalmalı dıyorlar sozun ozu bır daha vestel marka hıc bır makına yı evıme asla sokmam sızlerle paylasmak ıstedım sımdı turkıyenın once gelen sıkayet sıtelerıne bu sıkayetlerımı ıletecem geregını ısteyecem cunku satarken okadar yağla balla sonrasında arıza cıkınca lafı dolastır ha buarada servıs elınden gelenı yapıyor ama mh kesınlıkle markalarının arkasınnda durmuyor

GENEL OLARAK SİKAYETLERİM
    1:tv 1080p DESTEKLEMİYOR
    2:tv WİFİ CIKARILDI HATASI VERIYOR WİFİ TAKILI IKEN
    3:tv USB CIKARILDI HATASI VERİYOR USB TAKILI IKEN
    4:tv COK SIK DONMA KİLİTLENME SORUNU YASIYOR
    5:tv KANAL DEĞİŞTİRİLİNCE EKRANIN ORTASINDA KOCAMAN BIR SARI SERİT CIKIYOR
    6:tv HDMİ 1,3 DESTEKLİ OYSA EVIMDEKI MEDİA PLAYER HDMİ 1,4 DESTEKLİ MEDİA PLAYER CALISMIYOR
    7:tv SATAN FABRIKA SATIS ELEMANI MADEM O KADAR SIKAYETCİ VESTEL ALMASAYDI DEMİŞ BENİM İÇİN...

• cihazda panel hatası arızası var dedı servıs ve tam 3 haftadır vestel mh değişime onay vermıyor bende 2 aylık tv nın tamır edılemsını ıstemıyorum mh aradığımdada klasık cevap bız sıze donus yapacagız bır daha asla evıme vestel marka urun sokmam
  • Servis fişi üzerindeki tarihten, bugüne kadar geçen süre kaç iş günü?
    Biliyorsunuz, tamir süresi azami 20 iş günü (hesaplarken cumartesileri de katıyorsunuz), bu süre sonrasında kanunen fatura iadesi isteme hakkına sahipsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 29 Mayıs 2012; 18:53:12 >
  • servıs suresı normalde 20 gunu gectı ortalama 1 aydan fazla oldu lakın fırma sadece tamır yapalım dıyor bende 3.500 lıra verdığım ve aldıktan bır hafta sonra hataları baslayan bır tv ye tamır yaptırmam ya değişim yada ıade alın dıye dıretıyorum lakın mh kac kez aradığım halde ılgılenılmıyor mh zahmet edıp sorununuz couldumu dıye bıle bır kez aramadı her gun arıyorum agzıma gelenı soyluyorum bız sızı arayacagız dıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Led tv arıza
    8 yıl önce açıldı
    Vestel QLED TV iyi midir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.