Şimdi Ara

Vestel Tv ekranı yanıp sönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Televizyonda böyle bir garip problem var çözemedim nedir? Zaten "Vestel" niye televizyon üretiyor anlamıyorum ya, neyse.. Ürün birisinden ücretsiz olarak geldi ( beş kuruş vermem asla bu markaya yoksa) Televizyonda böyle birşey olduğunu söyledi bende deneme amaçlı kurulumunu yapıp denedim. İlk vakitler sorun yok ama aradan şöyle bi 10-15 dk geçtikten sonra nasıl desem ekran yanıp sönüyor.10 saniye baktıktan sonra artık gözleriniz bozulacak gibi oluyor. Tv yi kapatıp tekrar açtığımızda normal haline dönüyor fakat bir süre sonra yeniden başlıyor Tv yi bana veren kişi bunu tamirciye 150TL karşılığında tamir ettirmiş ancak 2 ay sonra bu hale geri dönmüş.
    Şimdiiiii; ben bu televizyonu tamirciye götürüp tekrardan o kadar para vermek istemem. Bunun problemini yaşayan yada bilen varsa bana bir yardımcı olsun. Ne yapmalıyım gidip tamir mi ettireyim bilemedim. Televizyonun modelini anlayamadım resim olarak ekliyorum.
     Vestel Tv ekranı yanıp sönüyor

• vestel yazının altında modeli yazıyor. modeli: 32'' 32760 wood hd-ready lcd diye yazıyor.

linkte özellikleri vb. yazıyor zaten.

http://forum.donanimhaber.com/m_30314179/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smart 75 -- 29 Kasım 2013; 22:20:04 >
  • eyvallah sağolasın hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.