Şimdi Ara

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
39
Favori
65.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler risk almak istemiyorum 65ua9090, 65ug9630 ve 65ua9631 bu üç model de IPS panel sanırım. Bu modellerden en güncel olanı veya performansı en iyi olanı hangisi acaba. Görüntü kalitesi birinci önceliğimiz. Birde 4gb üzeri dosya oynatma problemi bu modellerde de var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel Mağazasında görmüş olduğum Vestel 65QA9700 65" modeli TV'yi İnternet üzerinden Vestel Kurumsal Mağaza tarafından satın aldım.

Aldıktan sonra karma panel olduğunu öğrendim. Vestel Yetkili Servis siparişimi getirdi. Kurulum yaptırmadım.Vestel mağazasında beğenmiş olduğum TV İPS panel bana gelen TV VA panel olarak gönderim sağlanmıştır. Kendi mağazalarınızda müşterilere TV tanıtımında İPS panel ile sunum yaparken gönderilen panelin VA panel olması müşterileri yanıltmaya yöneliktir.

Karma panel olduğunu ürün kodunun sonuna farklı bir numara vererek satışa sunulabilrdi. Tüketiciyi yanıltmaya girmektedir.

Değişim talebinde bulundum olumsuz cevap aldım.

• Secret_FB S kullanıcısına yanıt

vestel'in karma panel uygulamasını ben de kandırmaca hatta saçma buluyorum, sipariş sırasında va/ıps seçimini müşteriye bırakması gerekir ...

diyelim ki araba alıyorsunuz size farklı motor ile geliyor, neredeyse bunun gibi bir şey ...

bu meseleyi sağır sultan bile duydu ama devletten hiç müdahele yok, tüketiciyi yanıltacak durumlara karşı devletin açık ve net kurallar getirmesi gerekir ...

• aligbt_18 A kullanıcısına yanıt
    Evet üç modelde ips panel. Android 11 ile birlikte desteklenen dosya sistemlerinden ntfs desteği Google tarafından kaldırıldı, üç modelde Android 11 ile geliyor. Bizim tavsiyemiz en güncel model olan 65UG9630.
  • Merhaba Vestel yetkilisi
    Toshiba 50QA7D63DT - Vestel 50Q9700TT
    Yukarıda belirttiğim bu 2 tv arasında çıkış yılı hariç farklar nelerdir?
    Teşekkürler

• Merhaba

Toshiba 65QA5D63DT ve Vestel 65U9730 hangi panel tipleriyle üretiliyor son zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 4 Aralık 2023; 18:51:3 >
  • the-doctor T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

50QA7D63DT modelinde HDR10+ ve SUBWOOFER bulunuyor. Görüntü yenileme hızı(yazılım) 50QA7D63DT modelinde 2500hz, 50Q9700TT modelinde 400hz.
    Bunların dışında panel, anakart, ram, depolama ve hoparlör watt değerleri aynı.
  • ckm kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İki modelde VA panel olarak üretilmekte.
  • Vestel Destek kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgiler için. Panel bilgisi alabilir miyim? Va panel mi

ips mi?

Rica ederiz, ürünlerde VA panel bulunuyor.
  • Vestel Destek kullanıcısına yanıt

Son soru. Turkcell pasajda Toshiba 50QA7D63DT modeli için 2 yıl Vestel Aş garantisi var yazıyor. Tvlerde garanti 2 yıl mı 3 yıl mı? 6 ay içinde açmasak 6 ay içinde açtırsak açtırdığımız tarihten itibaren mi başlıyor garanti?

Vestelin online mağazasından televizyon aldım garantisi 2+1=3 yıl oldu. Yetkili bayi dışında belki 2 yıl olabilir
    Fatura tarihinden itibaren;
    -6 ay içerisinde kurulum yaptırırsanız servisin kurulum yaptığı tarihten itibaren,
    -6 aydan sonra kurulum yaptırırsanız fatura tarihinden,
    itibaren garanti başlıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yetkili fiziksel bayilerimiz, alışveriş sitelerindeki kurumsal mağazalarımız, yetkili online bayi ibareli satıcılar ve vestel.com.tr üzerinden alınan televizyonlarda garanti süresi 3 yıl. Bunlar dışında garanti süresi 2 yıl.

6 ay içinde kurulum yaptırdığınızda garantiniz kurulum tarihi itibariyle başlamaktadır. 6 ay geçmesi durumunda fatura tarihinden itibaren başlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestel Destek -- 5 Aralık 2023; 16:11:47 >
  • Sabır ve anlayışınız için teşekkürler. İyi çalışmalar

• Merhaba,
    VA panel - IPS panel farkı nedir ve hangisi daha iyidir? Bir de VA’lar sanırım Direct Led olarak geçiyor normalde VA’ların daha iyi olması gerekirken IPS daha iyi şeklinde yorumlar var o yüzden kafam karıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ben Vestel 55O9900 modelini kullanıyorum, SSIP TV uygulamasına içeriği koymak istediğimde "failed to load content" uyarısı alıyorum, bunun CORS ile ilgili bir durum olduğunu okudum ama nasıl içinden çıkacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. (Smartone IP'de de aynı sorunu yaşadım, linkin çalıştığını da teyit ettim ama bu televizyonda bir türlü başaramadım.)

• Merhaba değerli Vestel Destek yetkilisi

Regal 65R66QA11 televizyon hangi panel tipiyle üretilmektedir @Vestel Destek

• 65UG9630
    65UA9090
    65Q9900
    Bu üç model arasında gidip geliyorum. Hangisi daha günceldir ve hangisi daha çok iyidir? İyi bir panel, görüntü kalitesi ve güncel uygulamaları desteklemesi benim için önemli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aslanaslan10 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

En büyük farklar izleme açısı ve kontrast değerleri. IPS paneller daha geniş izleme açıları sunuyor fakat kontrast değerleri düşük olduğu için siyah gösterimi çok başarılı değil.
    VA paneller daha dar izleme açıları sunuyor yanlardan bakmaya başlandığında renklerde solma görünüyor, buna karşılık kontrast değerleri IPS panellere göre daha yüksek, bu sayede siyah gösterimi daha başarılı.

Konumuzda önceki mesajlarımızda da belirttiğimiz gibi yan açılardan izleme yapılacaksa IPS, sadece karşıdan izleme yapılacaksa VA alınmalı. İki panelinde avantajları ve dezavantajları olduğu için kesin olarak biri daha iyidir demek mümkün değil.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.