< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (37. sayfa)
-
-
Hocam aynı modeli almayı düşünüyorum aldıktan sonraki geçen süreçte herhangi bir sorun yaşadınız mı, sizin yorumlarınız nedir tavsiye eder misiniz teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevap için teşekkürler kafam çorba gibi oldu bir sürü marka ve model var. Önerdiğiniz bu 55UG9630 Bu modelin işletim sistemi rom ram ve panel bilgisi nedir tek panelmi karışık mı ? uydu yayınlarında kanal geçişi yavaş olmasın ve doğal renk üretsin istiyorum tv bluray arşivi film izleyeceğim doğal doğru renk versin maksat. Bu tvyi bir vestel bayiine sordum o üretilmiyor bu üretiliyor diye başka bir model gösterdi aynı tv devamı dedi iyice çorba oldum.
Birde bu tv dikkatimi çekti 55QA9700 bununla arasında fark nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 18 Aralık 2023; 17:8:45 > -
55UG9630 tek panel ips, 16 GB depolama, Google TV Android 11 işletim sistemi mevcut. Harici depolama üzerinden film izleyecekseniz kısıtlama olduğunu hatırlatmak isteriz, bağlanacak olan depolama biriminin FAT32 biçiminde olması gerekli. Güncel modellerde Android 11 mevcut ve 11 ile birlikte Google tarafından yapılan değişiklik sebebiyle NTFS biçimi artık desteklenmiyor.
55QA9700 Qled ancak karma panel, depolama hariç diğer özellikler aynı(depolama 8 GB). -
Sanırım 55qa9700 LG üretimi qled ips,
55UG9630 ise Boe üretimi ips.
İki ekran üzerinde ciddi bir fark var mı?
Google TV nedeniyle 55UG almak istiyorum ama Qled mevzusu aklımı çeliyor.
Yeni Vestel televizyonlar 2024'ün ilk çeyreğinde satışa sunulur mu sizce? Durumu göre bir kaç ay bekleyebilirim.
Ayrıca 55UG modelinin Google TV sürümü 11 mi? 11 ise sonradan güncelleme ile sürüm yükselmesi olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgrn7 -- 19 Aralık 2023; 10:43:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55QA9700 modelinde ağustos itibariyle ips panel ile üretim bulunmuyor, almadan önce bunu unutmayın. Alacağınız yerden seri numarası öğrenebilirseniz panel bilgisi verebiliriz.
Aradaki farkı canlı olarak görmenizi tavsiye ederiz, arada fark var fakat bu fark kişiden kişiye değişiklik gösterir.
Yeni modeller ilk çeyrekte gelecektir, net bir tarih bilgisi bulunmuyor.
Evet sürüm 11 ile geliyor, daha önceki 9 ile gelen modeller 11 güncellemesi aldılar. Sürüm güncellemesi büyük ihtimalle gelecektir. -
Cevabınız için teşekkürler.
Merhaba Toshiba 55UA3D63DT tv paneli ips mi acaba garantisine siz mi bakıyorsunuz? Vestel tvler ile aynımı paneller üretim vestelde mi?
Vestel 65UA9631tv ips mi va panel mi? Full array led mi yoksa edge led mi?
Tavsiye edermisiniz. Bana eski bir model gibi geldi.
Merhaba, seri numarasını özel mesaj üzerinden iletmeniz halinde net bilgi verebiliriz. -
İlettim hocam kodunu. Seri no dediğiniz arkasında yazan mı?
Merhaba, ips panel direct led. 2023 yılında satışa sunulan güncel bir model. -
Örnek görseli özel mesaj üzerinden gönderdik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestel Destek -- 21 Aralık 2023; 10:47:30 > -
Vestel android tv sahibiyiz televizyonu kapatttiktan sonra yaklasik 10 dk sonra kendi kendine açılıyor bir ayari var mi bunun neden kendi kendine açılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ayarlar cihaz tercihleri kısmındaki zamanlayıcı ayarlarını kontrol edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestel Destek -- 22 Aralık 2023; 11:17:47 > -
Acilma zamani ve kapanma zamani kapali ayarda zaten ama ara ara kendi kendine acilip duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vestel 65QA9700 almayı düşünüyorum panel bilgisi nedir VA mı yoksa İPS mi ?
-
Çözümü var sitemize üye olduktan sonra linki üzerinden servis kaydı oluşturabilirsiniz.cozumuvar.vestel.com.trTalep / Kayıt Oluşturma - Vestel Çözümü Varhttps://cozumuvar.vestel.com.tr/talepler/talep-olusturma -
Merhaba, va ve ips panel birlikte üretiliyor. -
Sevgili vestel destek
55u9500 televizyonum var, daha önce panel sorunu olduğu için gelip aldılar yeni televizyonu verdiler.
Epey bir süre geçti üstünden, şimdi ekranın ortasında, beyaz ışık var. Özellikle beyaz görüntüde parlama yapıyor, tam ekranın ortasında ve aşağı yukarı cep telefonu büyüklüğünde yatay olarak.
Bu televizyonu ne yapmak gerekiyor, led bar mı değişecek, değişecekse komple mi değişecek, bu olay bana ne kadara mal olur? Vallahi televizyonu aldım alalı sürekli bir sorun sürekli bir problem, yıldırdı artık beni.
Bir yol gösterirseniz, ona göre hareket edelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X