Şimdi Ara

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
808
Cevap
38
Favori
63.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ledbar yada panel kaynaklı olabilir. Tespit için yetkili servisimizin bakması gerekli,
    cozumuvar.vestel.com.tr
    Talep / Kayıt Oluşturma - Vestel Çözümü Var
    https://cozumuvar.vestel.com.tr/talepler/talep-olusturma
    adresimiz üzerinden arıza kaydı oluşturabilirsiniz.
  • Bu NTFS desteğinin yeniden gelmesi gerekiyor. Sırf bu konu yüzünden Vestel TV almaktan vazgeçtim. Çok ciddi bir eksiklik.

• TV im bu hale geldi.

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu
  • Merhaba Vestel Destek,
    Bugün televizyonum teslim edildi ancak kutusunda şöyle ufak bir hasar var. Kargocu arkadaşla konuştuğumda sorun olmayacağını belirtti. Sence bir sorun yaratır mı?

• Vestel andorid TV ye şifre koyuluyor mu eski TV lerde şifre koyuyorduk çocuklar giremiyordu ama bunda bulamadım ayarlarda sadece TV ve hdmı kisimlarina şifre koyuluyor ama ana ekrana ve youtubeye uygulamalara şifre koyulmuyor bilen var mı en son TV yi satacam cocuklar iyice bağımlı oldu
  • Timurlénk kullanıcısına yanıt

google bunu istemiyor, dizi filmlerin kaçak indirmelerini engelleyip platformlardan izlensin istiyorlar

• aslanaslan10 kullanıcısına yanıt

Ekran darbe almış olabilir, kargocu sorun olmaz der tabi başına kalmasın diye. Tutanak tutulması lazımdı, naptınız kuruldu mu?

• firtina8145 F kullanıcısına yanıt

Play store'da şifre uygulaması vardır ordan kurun.

• Kuruldu hocam şimdilik bir sorun yok gibi, güneş alan bir odada olduğu için ekran biraz yansıma yapıyor sadece onun haricinde bir sorun yaşamadım.

İyi hocam sevindim hayırlı olsun, en mat ekranda bile güneş geldiği sürece bir miktar yansıma yapıyor. Bundan sonra aklınızda olsun kargo hasarlı gelirse mutlaka tutanak tutturun yoksa ne aldığınız yer ne de marka mesuliyet kabul etmez, çok yaşanan bir durum.

• Çok sağ olun hocam, bilgim yoktu öğrenmiş oldum sayenizde. Ekranda bir tane ölü piksel var şimdi fark ettim, uzaktan bakınca belli olmuyor ancak ekrana yakından bakınca belli, iğne ucu kadar siyah renkte. Bunun için değişim yaparlar mı yoksa uğraşmaya değmez mi? Veya düzeltecek bir yöntem var mıdır?
  • Vestel Destek kullanıcısına yanıt

Bu model fiyat performans olarak ideal gözüküyor ama COF sayısını 6 olarak gördüm, bu boyutta bir tv de 6 az feğil mi? 65 inç olanında 12 COF var mesela, bunda da en azından 8 olsa ekranın aydınlanma homejenliği açısından daha verimli olurdu gibi geliyor.

• Selam Vestel 65UA9631 modelinde hangi panel kullanılıyor bilgi verebilirseniz sevinirim

Düzeltecek yöntem bilmiyorum ancak değişim hakkınız var, talebinizi iletin mutlaka.
  • bedevi1903 kullanıcısına yanıt
    İps panel
  • firtina8145 F kullanıcısına yanıt

merhaba.

Bende sizinle aynı dertten mustaribim. Bence TV de en büyük eksiklik şifre olay. Çok eski Tv lerde bile şifre var. 6 Yaşında oğlum var, onu engellemek için sürekli kumandayı saklıyorum. Play Store üzerinden 2-3 tane şifre uygulaması indirdim ama randıman alamadım. Hepsinin sonu ücret ile sonuçlanıyor.

• Teşekkürler hocam Toshiba 65UA2263DT bunu vesteli mi önerirsiniz vestel 1500 daha pahalı sanki aynı televizyonlar gibi

• bedevi1903 kullanıcısına yanıt

İps istiyorsanız vestel, şansıma ne gelirse derseniz toshiba. Diğer özellikler aynı 1500 lira vermeye değecek bir şey yok tabi panel sorun değilse.

• merhabalar,

toshiba android televizyonumda, bir sebepten dolayı reset attım, turksat kanal güncelleme sistemi olan sistem yok oldu, freeviewplay denen bir uygulama geldi. kanalları ordan izliyorum.

ve sık sık televizyon izlerken android ana sayfaya atıyor beni

televizyonu eski haline nasıl getirebilirim?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.