Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
39
Favori
65.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yanıt için teşekkür ederim.

Appstore'a benim televizyonda da girilmiyor. Arada gider sonra gelirdi appstore. Gelir herhalde .Hatta bundan dolayı TV de puhutv uygulaması da yok şuanda.

Disney plus gözüme çarptı yeni olarak. D-smart Go'yu gözüm aradı eklenmemiş.Güncelleme den önceki uygulamaların neredeyse hepsi var gibi. Ama internet browser'i göremedim. Yerine yeni bir uygulama mı geldi? Dizi, film izlemek için önemli.

Ücretsiz film uygulamasının eklenmesine ve daha hızlı olmasına sevindim.

Telefondaki kumanda uygulamasında sesli komutlar bazı cümlelere bağlanmış. Dediğiniz gibi YouTube araması olmayacak ise işe yaramayacaktır yeni kumanda.

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SmilingArtichoke S kullanıcısına yanıt

İnternet tarayıcı aynı program var. Eklediğim fotoda sol en altta kalan uygulama. Tam çıkmamış fotoda.

• Buraks23 kullanıcısına yanıt

👍😄. Teşekkürler.

• biryeregitmiyoruz2 kullanıcısına yanıt

Valla ben aldım hocam kargonun gelmesini bekliyorum. Ayrıca mi boxım olduğu için Android olmamasına takılmadım. Görüntü kalitesi çok beğenilmiş genelde. Bu fiyata Alt seviye tcl, samsung, lg alana kadar iyi kalitede 36 ay garantili vestel tv tercih ettim.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Gelince detaylı bir inceleme yazar mısınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tabi hocam

65q9900 mode tv’yi 2 aydir kullaniyorum. Ozellikle bu modeli tercih ettim android olmadigi icin. Bir noktada ufak bir isik sizmazi haricinde panelde hicbir sorun yok. Goruntusunu ayarlamak icin bir sure kurcalarsaniz iyi olur. İlk geldigi hali koru degil ama ayara ihtiyac duyuyor. Bu tv’nin en buyuk problemi farkli paneller kullaniliyor olmasi. Yani ben cok memnunum derken size farkli bir panel gelirse ayni memnuniyet olmayabilir. Bendeki panel LG. .

3 senelik bir tv oldugu icin teshir, acik cihaz ihtimali yukseliyor. Benim ilk gelen teshirdi ancak Vestel bolge mudurlugu konu ile cok yakindan ilgilendi. Stoktan sifir tv bulunup iletildi. Goruntu akisinda, sorun yok. Ancak ben uydu alicisi kullanmiyorum. Tv’yi alirsaniz farkedeceginiz ve sasiracaginiz konu ise ses seviyesi olacak. Ses seviyesi yuksek ve odanin icine sesi dolduracak tok sesi var. Subwoofer derin bas vurmuyor ama tzilerin arkasinda zirilti. Citirti yapmadan her sese katki sagliyor. Acikcasi ses sistemini cogu zaman acma geregi duymiyoruz. Kendi menusu cok basarili. Yeni guncelleme ile daha iyi oldu. Kumanda iyi ama biraz buyuk. İcindeki beyaz led biraz daha kaliteli hissi uyandirsa da basit plastik yapisini islevsel ve guzel basan tuslar unutturuyor. Simdilik aklima gelenler bunlar. Ben 25 500 tl gibi bir fiyata aldim. Her zamanki gibi samsung alsaydim yaklasik 15.000tl daha fazla odemem gerekecekti ki bu da firsat fiyati yakalarsam. Bu anlamda f/p acisindan incelenmesingereken bir model. Sorun problem olursa 3 yil garantisi mevcut.

saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 10 Ocak 2025; 21:25:51 >

• Teşhir veya iade ürüne dikkat etmek lazım bu modelde. Şu konuda birinin başına da gelmiş

https://inceleriz.com/forum/konular/vestel-65q9900-televizyon-saka-gibi-ama-gercek-surecler-silsilesi.835/

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Bugün iyi bir indirimle sipariş geçtim bakalım. Umarım memnun kalırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vestel 32 inç tv hediye kampanyası yapmış da fiyatlar uçuk diğer sitelere göre. Yoksa alınır yedek tv olsun diye

https://www.vestel.com.tr/55-ve-uzeri-tv-alimlarinda-32-tv-hediye-c-2310

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

fiyatlar kendi sitesinde hakketende çok uçuk. Cumartesi günü 32 inçlik android vestel tv yi teknosa dan 9000 tl ye aldım, vestelin kendi sitesinde 12149 tl gösteriyor. yemişim hediyesini bu kadar kazıklama olmaz. Normalde vesteli evimden içeri sokmam yalan yok, fakat baktım fiyat teknosada güzel ondan aldım. yoksa vestel bu giyatların markası değil hocam.

• arkadaşlar 65Q9900 serisi tv nin arka girişlerinin resmini paylaşabilir misiniz. tv duvarda asılı arkadaki girişleri hatırlayamadım. tv ye ses sistemini spdıf ( optik) girişten bağlamayı düşünüyorum.

hdmi 2.0 girişte hdmı arc özelliği var tv nin sesini bu girişten ses sistemine aktarmak istedim . ses sistemindeki hdmı girişte bu özellik olmadığı için galiba ses sisteminden ses alamadım.

hdmı dan tv deki sesi 5+1 ses sistemine nasıl aktardınız. tv de negibi ayarlar yapmak gerekir.

hdmı dan ses aktarım içinde ses sistemindeki hdmı ın hdmı arc özellği olmalı mı

• science40 S kullanıcısına yanıt

Hdmi den aktarirsiniz. Ses ayarlarindan hdmi arc olarak sececeksimiz. Ark girisi karsidan bakinca solda.

ses ayarlarından hdmı arc yaptım hocam olmadı.

hdmı kablo bağlantıları şu şekilde

tv de hdmı arc özelliği olan yere takılı ( hdmı2)

ses sisteminde hdmı out olan yere takılı ( ses sisteminde başka hdmı baglantı noktası yok)

tv den ayarlar kısmından ses çıkışı "hdmı arc" seçili. ( tv yazılımı vestelin yeni yazılımı TiVo ya yükseltmiştim)

ses sisteminde ise tv-audio kısmına getiriyorum. tvdeki ses ses sistemine aktarılmıyor

Ses sisteminiz nedir? Out olan sistemin bir de girisi olmasi gerekir ya da arc ozelligi tasiyarak in/out beraber calisir. Outa bagladiginizda ses gelemez.

ses sistemi lg ht503th

lg tr
    500W 5.1 Ev Sinema Sistemi - HT503TH | LG TR
    https://www.lg.com/tr/hoparlor/hi-fi-system/ht503th

Optik kablo ile baglaniyordur. Eski bir cihaz sanirim.

teşekkürler hocam . artık o şekilde bir bağlantı yapacağım

• En büyük sorun destek sıfır.
    5.5 yıllık Sony Android Tv ye yazılım geliyor.
    430 günlük vestel bir kere yazılım geldi oda televizyonu kitledi.
    Yerli hiçbir şey alınmaz.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

Öyle bir yemin ettim ki yerli hic bir sey almıyorum. Gıdayı bile amazondan aliyorum. Benim param bu dolandirici hirsizlara gitmesin. Çin den getirdikleri ürünleri 10 katına satan bu mağazalara da asla girmem

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.