Şimdi Ara

Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
39
Favori
64.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 50q9900 modeli var, ip tv den dizi film izlemek resmen işkence, zaten 2 tane iptv uygulaması var ikisinide satın aldım ,canlı yayınlarda problem yok ancak altyazılı dizi film izlerken sesi altyazıyı ayarlamak dakikalar sürüyor ve 10 15 dk sonra televizyon donuyor, fişini çekmek zorunda kalıyorum, bu sıkıntıyı yaşayan ya da çözüm önerisi olan varmı
  • Durduk yere BluTV uygulaması gitti Toshiba Smart TV'den. İyi kötü seyrediyorduk. Nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum. Durduk yere yazılım geri çekmek nedir ya

• Vincentvega6 V kullanıcısına yanıt

Android tv'lerde bile bu işlem sıkıntılıyken smart tv'de bunla uğraşmanıza şaşırdım, en temizi tv box alıp rahat etmek hocam. Üst seviye tv olmadıkça kendi yazılımıyla uğraşmak tamamen dert, onlarda samsung yada lg olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazzle9 -- 3 Eylül 2024; 17:57:20 >
  • BluTV geri geldi. Ama bu iş nasıl oluyor anlamadım. Adamlar TV'de yüklü uygulamayı güncelleme falan yapmadan geri çektiler, yine günncelleme falan olmadan ekrana geri getirdiler. TV'ye yüklü gibi durup buluttan mı çalışıyor bunlar? Ya da uzaktan TV'ye erişimleri mi var? Kafamda garip sorular :)

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Gerekli durumlarda kaldırıp düzeltip tekrar eklerler alışın buna :) uygulama dediğimiz şey zaten arada bir köprü, tüm iş içeriklerin bulunduğu sunucularda bitiyor.
  • https://www.hepsiburada.com/vestel-43ua9631-43-108-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-pm-HBC00004DOZMP

Bunu tavsiye edermisiniz arkadaşlar.50 inç olanı almayı düşünüyorum.
    Vestel TV - Soru ve Öneri Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 12 Eylül 2024; 15:7:26 >

• TV her geçen gün kendinden nefret ettiriyor. Kumanda okları ile hareket eden imleç sürekli donuyor. Uygulamadan çıkıp girince düzeliyor. Uydu takılı olduğu halde, sinyal yok diye hata veriyor, kanalı ileri geri yapınca düzeliyor. Vestel markasına çok uzaktım, belki düzelmiştir diye denemek için aldığım TV den yine aynı pişmanlıkları yaşıyorum. Bir daha asla Vestel ürünü almam.

• Merhaba Sayın Vestel yetkilisi

vestel 75qg9840 Modeli ile toshiba 70qa5d63dt modelleri hangi panelleri kullanmaktadır? Hz leri kaçtır ve aralarındaki farklar nelerdir? (ekran boyutu ve işletim sistemi haricinde) @Vestel Destek

• daskadir D kullanıcısına yanıt

Konuyu bıraktı galiba vestel yetkilisi. Buradan cevap almanız zor. Bu TV falan işlerine falan bakan bir tüketici tavsiye forumu vardı orada bilgili arkadaşlar var onlara sorun isterseniz.

• Merhabalar arkadaşlar.

Şu tv nasıldır, önerir misiniz?

www.hepsiburada.com
    Vestel 55UA9740 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/vestel-55ua9740-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-android-led-tv-p-HBCV000071438T
  • ahbap kullanıcısına yanıt

Hocam televizyon nasıldır bilmem ama kodundan android olduğunu anlıyorum. Ben Google Tv tercih ederdim

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    İnceleriz.com u diyorsunuz
  • malikanesorumlusu kullanıcısına yanıt

Evet genelde panel kodlarından falan çıkarım yapanlar orada oluyor diye biliyorum

• daskadir D kullanıcısına yanıt

Android TV ile Google TV arasında ne fark bulunuyor? Neden Google TV'yi tercih ederdiniz?

• 65U9700 televizyonuma güncelleme geldi. Hic beklemediğim tarzda bir güncelleme. Televizyonun tamamen arayuzu değişti. Hem hızlandı hem android tarzda bir görünüme kavuştu.
    Emeği geçenlere teşekkürler :)
  • Buraks23 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen şu linkte bahsedilen güncelleme geldi. Birçok vestel modeline gelecek gibi

tavsiye forumu
    Kılavuz - Vestel’in yeni arayüzü TiVo ve güncelleme alacak ürün listesi
    https://tavsiyeforumu.com/konu/vestelin-yeni-arayuzu-tivo-ve-guncelleme-alacak-urun-listesi.20204/#post-432865

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 4 Ocak 2025; 15:54:29 >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

Aynen hocam bu geldi. Bi sesli kumanda almam lazim sanirim . Sadece sesle yönetim aktif değil.

Ama yazılıma bayıldım. Sonunda disney+ ta geldi. Hem cok hizli yazılım, hemde gorsellik cok güzel.

• Buraks23 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Bende bekliyorum gelmesini. Bakalım gelir yakında. Yazılımını beğenmenize sevindim. Bağlantıda paylaşılan tavsiye formunda beğenmeyen olmuş. Kararsız kalmıştım güncellemeyi yüklemekte.

Uygulama listesi varsa fotoğrafını atabilir misiniz? Merak ettim yeni neler var?

Kumandasını merak ettim. Vestelin sitesinde 599 ile 629 TLlermiş. Telefon uygulamasından devam.

• Vestel 65 q9900 modelini nasıl bilirsiniz tavsiye eder misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmilingArtichoke

Hayırlı olsun. Bende bekliyorum gelmesini. Bakalım gelir yakında. Yazılımını beğenmenize sevindim. Bağlantıda paylaşılan tavsiye formunda beğenmeyen olmuş. Kararsız kalmıştım güncellemeyi yüklemekte.

Uygulama listesi varsa fotoğrafını atabilir misiniz? Merak ettim yeni neler var?

Kumandasını merak ettim. Vestelin sitesinde 599 ile 629 TLlermiş. Telefon uygulamasından devam.

Ekran görüntülerini ekliyorum.

*Appstore girince boş geliyor.

*İnternette yeni yazılımı beğenmeyenleri bende gördüm Youtube kids yok demişler bende bulamadım.

*yeni yazılım belki bilmeyenler için biraz karmaşık gelebilir.

*telefonuma vestel kumanda kursamda Youtube da birsey ararken ses kullanamadım. Tek ihtiyacım video ararken sesli komut kullanabilmek. Kumanda alsam yine gelmecekse bi anlamı olmaz ondan emin olmam lazım:)

*Ana ekranda filmler geliyor otomatik olarak. Ve o filmlerin hangi platformda olduğunu yazıyor direk o filme gidiyorsunuz cok guzel bir özellik.

Hatta filmlerin bedava oldugu bir uygulamada geliyor. Direk orada varsa izliyorsunuz üyeliksiz.

Cihaz eskisine göre çok daha hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buraks23 -- 4 Ocak 2025; 20:5:17 >

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.