Şimdi Ara

VESTEL U 9500 KULLANICILARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
5
Favori
16.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Televizyonu hangi görüntü modunda kullanmalıyım
    Dinamik mi
    Doğal mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günceleme sonrası problem olmadı. Youtube, netflix, prime video sıkıntısız sürekli kullanıyoruz. 4K trt kanalında sıkıntı yok. Telefondan ekran yansıtma çalışıyor. Bazende televizyonun kendi browseri ile online film izleme sitelerinden 1080p film seyrediyorum  

• Arkadaşlar
    Ev sinema sistemimi bağladığım da çevresel surround ses alamıyorum
    Her hoparlörden aynı ses geliyor
    Yardımlarınızı bekliyorum

• Merhabalar bende yaklaşık 3 aydır 50 u 9500 modelini kullanıyorum. 3 Gündür akşam saati bir kez televizyon kendi kendine kapanıp açılıyor böyle bir sorun yaşayan var mı ?

• Arkadaşlar şu kendi kendine kapanma açılma sorunu devam ediyor mu acaba? Almayı düşünüyorum ama midemi bulandırdı.

• mexalon M kullanıcısına yanıt

Hocam ben cec özelliğini devre dışı bıraktığımdan beri bir sorun yaşamadım. Genel anlamda memnunum tv den 3.150 tl ye almıştım ağustos ayının sonunda fiyatına bakınca yeterli geliyor açıkçası. Ama birazda şans işi elektronik.

• quote:

Orijinalden alıntı: sCrew41

Hocam ben cec özelliğini devre dışı bıraktığımdan beri bir sorun yaşamadım. Genel anlamda memnunum tv den 3.150 tl ye almıştım ağustos ayının sonunda fiyatına bakınca yeterli geliyor açıkçası. Ama birazda şans işi elektronik.

Hocam nedir bu cec? Bir de devre dışı bırakmasanız sorun devam ediyor yani öyle mi?

CEC destekli ve HDMI kablo ile bağlı cihazlar tek bir uzaktan kumanda ile kontol edilebilir. Bu şekilde ifade etmişler CEC özelliğini. Kapattığımdan beri bir problem olmadı hocam belki de öyle denk geldi tekrar devre dışı bırakıp denemedim. Zaten kullanmadığım için bu özelliği pek umursamadım açıkçası. Nasılsa 3 Yıl garantisi var çok ta takmıyorum o yüzden.

• sCrew41 kullanıcısına yanıt

Çok şikayet var hocam ondan soğudum açıkçası. Ayrıca ölü piksel çıkan bir kaç kişiye 3 piksele kadar normal kabul edip değişimi red etmişler. Hakem heyeti ile her türlü çözerim fakat paramla rezil olmak istemiyorum.

Haklısınız hocam parayla rezil olma kısmı konusunda. Ama tamamen şansa kalmış teknoloji işi biraz da pahalı markalarda da bir çok sorun okudum çünkü. Ben servis kurar kurmaz tv yi test ettim usb ye attığım düz renklerin olduğu videoda bir soruna rastlamadım.

• Peki hocam ışık sızması ghosting vs tespit ettiğiniz sorunlar var mı hocam.

Işık sızması çok az derecede var beni rahatsız etmedi sadece tv açılırken çıkan Vestel logo ekranında gözüme çarpıyor. Gözüme takılan başka sorun olmadı desem yeridir. Sadece tv plus kullandığım için görüntü kalitesi biraz piksel piksel gibi tv yayınlarında ama tv nin kendi uydu alıcısını kullanınca onda da bir sorun yok tv plusun suçu yani :) . Netflix te 4 k içeriklerde de beni tatmin etti açıkçası. Farklı markalarda da araştırmalarım sırasında farklı şikayetler okudum fiyatları da 1-2 K yukardaydı Vestel'e göre. Gönül ister tabi daha iyilerini almak bütçe kısıtlıydı eski tv arıza yapınca biran evvel almak zorunda kaldım. Tamamen şans işi teknoloji ama fiyat performans olarak üzeceğini sanmıyorum. Yine de bir bayide veya teknoloji marketinde kendinizde inceleyin derim. Canlı gözle renkleri vs görün.

• Çok çok teşekkür ederim hocam. Canlı görmek en iyisi galiba.

Rica ederim hocam başka sormak istediğiniz kafanıza takılan olursa sorun cevaplarım seve seve. Tabi ki canlı gözle görmeniz daha iyi olur renklerini ekranını vs

Valla hocam gittim gördüm görüntü hiç de çamur gibi değil gayet iyi. Alınabilir fakat şu 3 ölü piksele kadar normal kabul edilip iade alınmaması ve şu kendi kendine kapanma açılma problemi kafa karıştırıyor

Görüntü konusu iyi hocam ben memnunum açıkçası kapanıp açılma sorununu 2 kez yaşadım cec i kapatınca bir daha tekrarlamadı yaşayan kişiler gördüm bu sorunu. Ölü piksel konusunda haklısınız ben onu dediğim gibi youtube dan ölü piksel test videosu indirip usb ye kopyaladım kuruluma gelen servisin yanında takıp denedim. Serviste böyle bir şey yapmama şaşırdı daha önce karşılaşmadılar sanırım çok iyi düşünmüşsünüz diye de ekledi :) Ölü piksel çıkmış olaydı nasıl bir süreç işlerdi bilmiyorum açıkçası. Çok uzun zaman önce sıfır aldığım Toshiba laptota yaşamıştım piksel sorununu baya başım ağrımış güç bela değiştirtmiştim. Ben direk vestel bayisinden aldım ama servis getirip kurduğu için kabul etmeme durumu olur muydu bir fikrim yok açıkçası. Üstün körü tv leri araştırdığımda bu cihazı almadan önce sorunsuz bir cihaz da görmedim farklı markalarda da farklı sorunlar olabiliyor tamamen şansa kalmış bana kalırsa. O yüzden fiyat performans olarak tercih ettim Vestel i ayrıca hatırladığım kadarıyla 3 yıl garanti veriyordu.

• Evet hocam netleştiğinde düşüncelerim sizinle paylaşacağım inşallah. Şu an 3800 hatta 3700 civarı alınır durumda

Hocam çok zahmet oluyor ama sizinki ayak üstünde duruyorsa ünite üzerine koyduğumuzda uçtan uca ayaklar arası mesafe ne kadar acaba bakabilir misiniz. Çok duacı olurum.

Estağfurullah ne zahmeti hocam en dış noktaların arası 89-90 cm civarı geliyor

Yani 90 cm üzeri bir yere rahat oturur diyorsunuz hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.