Şimdi Ara

VESTEL U 9500 KULLANICILARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
5
Favori
16.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F5C4619C1

Televizyon nasıl memnun musunuz hocam? 2600₺’ye değer mi sizce

Alıntıları Göster
    memnunuz hocam. sıkıntısı yok, görüntü kalitesi iyi, youtube'de usb filmlerde donma takılma yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehterann

memnunuz hocam. sıkıntısı yok, görüntü kalitesi iyi, youtube'de usb filmlerde donma takılma yok.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam o zaman. 2540₺’ye buldum hepsiburada’dan sipariş geçeceğim birazdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Tv niz geldimi bende düşünüyorumda geldi ise yprumlarınız nedir özellikle Netflix performansından memnunmusunuz

• Bluetooth performansını deneyen var mı? Kulaklık vs?
  • Merhabalar acaba vestel 2020 tv modellerini cikaracakmi bu konuda bilgisi olanlar varmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende u9500 almayı düşünüyorum inşallah memnun kalırız babama ud9000 aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: Reddagger78

Bende de bu model tv var. TRT 4k kanalı açılmıyor sebebi ne olabilir
    Frekansı elle girersen açılma ihtimali var. Samsung tvsi olan arkadaşta da yoktu elle girdi frekanslari trt 4k geldi.

• delgado5445 kullanıcısına yanıt
    Televizyondan memnunum hocam. Blutv ve amazon izledim. Akıcı, hızlı bir şekilde açıyor

• Vestel 43U9500 pc'de film ve konsol oyunları performansı nasıldır acaba kullanan arkadaşlarım var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 9 Haziran 2020; 10:5:19 >
  • Tv de 25. gün ölü piksel çıktı.

Servis 3 pikselden aşağısı garanti kapsamı değildir diye.

İade etmeye çalışacağım.

paramı geri alabilirsem kesinlikle bir daha vestel almam.
  • 58u9500 kullanıyorum 4 aydır aktif olarak,

cihaz'a gelen güncellemeyi kurduktan sonra arada saçmalamaya başladı.

Kumandadan kapanmıyor açılmıyor ya da açıldığında ekran gelmiyor gibi durumlar yaşıyorum.

Fişi çekip taktığımda düzeliyor.

%90 netflix %10 ps3 de oyun oynuyorum. Cihaz sadece akşamları 2-3 saat anca çalışıyor ya da çalışmıyor.

Önerisi olan var mı ? Garantide olduğundan yazılım vs yükle et işiyle uğraşmak istemiyorum.

Bu iade için bir sebep midir ? (Cihaz %90 normal çalışıyor, bence iadelik bir durum yok ama bilemedim)

Haricinde ben memnunum üründen std bir tv kullanıcısı olarak.
  • Ben 55U9500 kullanıyorum dün gelen güncellemeden sonra youtube, netflix, blutv gibi özellikler devre dışı kaldı uygulamalarda gezebiliyorum fakat videolar asla açılmıyor benden başka yaşayan var mı?

• 55u9500 almayı planlıyorum %50 Netflix, %50 uydu yayın kullanılacak cihaz. Donma kasma vs durumları olduğundan bahsedilmiş evde engel durumu olan var böyle bir sorun çıkarsa tv yi kullanamayacak daha da canımız sıkılacak. Görüntü de donmalar va oluşuyor mu izlerken?

• 55 inç Vestel yerine 49 inç Samsnung Lg Philips alın arkadaşlar.

Üzülenize gerilmenize gerek yok.

Vestel tvsinin arkasında durmuyor.
  • Arkadaşlar bende 43 inç veya belki biraz daha büyük daha çok görüntü amaçlı olmak üzere tv düşünüyorum. 2500 tl ye vestelin şu 2 modelini buldum. Bunların arasındaki farkı bilen varmı? Yani 9500 ve 9401 modellerinin arasındaki farkı bilen var mı?
    www.vestel.com.tr
    43" Smart 4K Ultra HD TV 43U9500
    https://www.vestel.com.tr/43-inc-smart-led-4k-ultra-hd-tv-43u9500
    www.vestel.com.tr
    43" Smart 4K Ultra HD TV 43U9401
    https://www.vestel.com.tr/43-inc-smart-4k-ultra-hd-tv-43u9401

• Cihazda Bluetooth özelliği var ve kablosuz kulaklık bağlanabiliyor.

Reeder marka 400 TLlik dandik tablet ile odadan odaya gidyorum 8-10 metre den çekiyor kulaklık.

Ama tvden 3 metre ötede tam karşısında oturuyorum kafamı sola çevirince bağlantı kopuyor.

Kulaklıkta Philips kafa üstü kulaklık telefonla çekim kapasitesi 10+ m
  • quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

Cihazda Bluetooth özelliği var ve kablosuz kulaklık bağlanabiliyor.

Reeder marka 400 TLlik dandik tablet ile odadan odaya gidyorum 8-10 metre den çekiyor kulaklık.

Ama tvden 3 metre ötede tam karşısında oturuyorum kafamı sola çevirince bağlantı kopuyor.

Kulaklıkta Philips kafa üstü kulaklık telefonla çekim kapasitesi 10+ m
    hocam reeder marka hangisi var sizde eve sadece sosyal medya icin bir tablet alacagım ucuz bir sey almak istiyorum benim isimi gorur mu bu reeder 8gb lıgı var satılan ucuza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garage_Sale

hocam reeder marka hangisi var sizde eve sadece sosyal medya icin bir tablet alacagım ucuz bir sey almak istiyorum benim isimi gorur mu bu reeder 8gb lıgı var satılan ucuza...

Alıntıları Göster
    reeder 8 go gibi bir şeydi modelin adı.

4 yıllık Asus tablet daha iyi performans veriyor.

Ucuz bir şey olsun diyorsanız ucuz olmasına ucuz ama beni hiç memnun etmedi.

3-5 ay sonra şişip kasmaya başlar mı bilmiyorum.
  • Arkadaşlar merhaba 65u9500 modelini düşünüyorum.
    1 tb harddisk ile ya da lokal ağ üzerinden (varsa) UHD performansı nasıl olur.
    Genel kullanıcı deneyimlerinizle negatif bir durum yaşadınız mı.
    Mevcutta 13 senelik 32inch philips kullanıyorum. Salon biraz geniş olduğu için 65 inc siritmayacak gibi duruyor ama emin de değilim.

• sayın admin galiba u9500 modellerde kronik bir sorun tespit eddim bu modellerin tümünde bu sorunun olduğunu düşünüyorum 3 ayrı sıfır tv de denedim 3 dede aynı sorun oldu bu nu iyi anlamak adına sizden ricam tv nin yansıtma özelliğini açıp telofonun hafızasında kayıtlı olan müziği açıp dinlermisiniz müzik kesik kesik çalmaya başlicak denemeniz mümkünnü ve bu model tv yi alanların denemesini de rica ediyorum deneyen ler burdan yoruma cevap yazarsa iyi olur ve herkez vestele bu kıronik sorunu bildirir not:telefonu tv ye yansıtıyoz wireless displayr özelliği yansıttık dan sonra telefonun hafızasında müzik açıyoruz ve müzik kesik kesik çalmaya başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.