|
VESTEL U 9500 KULLANICILARI (4. sayfa)
-
-
Ben de 50 inç alıyorum hocam. Mecbur 100cm bir ünite alıcam. Köy evinde kullanacağım dede evi çok eski yapı pirket. O yüzden asamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim ünitede 100 cm hocam rahar rahat kullanılır. -
Hocam çok özür dileyerek bir soru daha soracağım. Malum köy evine alacağım dedim ev zemini ahşap ve bir tık sallanabiliyor. Ayaklara baktım ters v şeklinde yani çok güven vermedi. Sapasağlam basıyor mu yere yoksa sehpayı az sallayınca devrilecek gibi oluyor mu?
Yere basma konusunda bir sıkıntısı yok hocam hiç sallandığını görmedim enteresan şekilde. Bende sizin gibi düşünmüştüm almadan önce. Çok aşırı şekilde bir sallantı oluyorsa hepsi sallanır diye düşünüyorum. Tv ünitesi biraz daha dayanıklı 4 köşeden de yere basan türde olursa sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
-
Hocam çok çok teşekkür ederim. Şimdi şu 3 adet ölü piksel olayını ve 14 gün içinde iade hakkım ile nasıl birleşir onu düşüneceğim. Biraz bahtsızım bu konuda. Msi pahalı bir monitör aldım ve inanın sıfır kutudan yarık bir ekran çıktı 😂😂 Allah'tan video çekmiştim açarken yoksa kimse inanmazdı.
Hocam bende aynıyım bu konularda maalesef ki :D Markaların ölü piksel garanti olayı hemen hemen aynı diye biliyorum. Ben kargoyla vs uğraşmamayım diye direk bayiden aldım onlar taşısın getirsin kursun istedim üstümden yük atmak için. Direk Vestel'in sitesinden de alınca 30 gün iade hakkı var diye biliyorum. Ama ülkemiz de hiç bir şey görüldüğü gibi işlemiyor ne yazık ki haklısınız bu konuda. Olmadı bir bayi ile görüşün veya müş. hiz. destek alın. Ve ya bayi de direk kendiniz test edin görün onay verdiğiniz ürünü teslim etsinler size mümkünse böyle bir olay sormakta fayda var. Malum her şeyin uygununu bile olsa pahalı memlekette. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.
-
Hocam bahtsız olduğum kadar da dişliyimdir ayıptır söylemesi 😀 hakem heyeti ile ciğerini sökerim firmanın 😂 ama uğraşmaktan bezdim. Firmalar kendisini çakal sanıyor ama her seferinde hakkımı almışımdır fakat sorunsuz olsun istiyorum.
Katılıyorum hocam Para verip aldığı şeyin sorunuyla uğraşmak yoruyor insanı
-
Hocam çok yardımın oldu Allah razı olsun işin gücün rast gitsin
üründen, görüntü kalitesinden, performansından memnun musunuz? 2 bin lira verip aynı büyüklükte farklı marka almaya gerek var mı ? lg65un7000 serisi vs gibi?
-
Hocam ben memnunum açıkçası fiyat açısından bakınca. 50" kullanıyorum yeterli geliyor özellikleri görüntü kalitesi vs.
-
merhaba arkadaslar bu modelin 58 inc fiyatı uygun gibi nasil ışık sızması oluyor mu? kenarlardan ,kullanan arkdaslar bilgi verebilirmi acaba ?
-
Ben 58 inc kullanıyorum herhangi bir ışık sızması fark etmedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 58 inc kullanicisiyim. Daha önce samsung kullanıyordum. Goruntu ayarlarını bir turlu istediğim şekilde yapamadım. Rica etsem goruntu ayarlarınızı paylaşabilirsiniz?
Selamlar,
55U9500 bakıyorum 4500tl civarı fiyatlar genelde.
9500 harici bir de 9501 var aradaki fark nedir çözemedim. 9600e baktım android tv güvenemiyorum androidte farklı sıkıntılar çıkabilir diye.
55U9500 ü genel olarak önerir misiniz?
Babamlara alacağım için kullanımı kolay uydu kanal geçişi üzmeyecek f/p ürünü olsun istiyorum.
Teşekkürler. -
bende bu farkı merak edıyorum 9501 cıkıs yili 2021 diyor tek fark bunu gordum ve suanda fıyatıda bayag ddusmus en dip fiyatta..bilen arkdaslar warsa yorumlarsa iyi olur
-
Ben 4500e 55U9500 sipariş vermiştim ertesi gün her yerde 4000 seviyesine düşünce fiyatı iptal edip tekrar sipariş verdim. 4000e tam f/p ürünü gibi şuan -
bir bayiden fiyat aldim 3750 ye vericek taksitli .Isik sizmazi -bulutlanma gibi sorun varmi hocam tv de ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıkçası ürün henüz kurulmadı ama babamlara aldığım için test etme şansım olmayacak şehir farklı.
Ama ışık sızmasıyla ilgili birkaç yorum görmüştüm.
3750 ye çok daha iyi bence Vestel satış sonrasında iyi diye biliyorum.
Titizseniz alır bakar bir sıkıntı varsa biraz uğraşsanız da çözüm bulabilirsiniz belki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X