Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.804
Cevap
71
Favori
208.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız satıcı kız â sordum kaç gözlük çıkıyor diye cevap karşısında şok oldum 3d yok dedi eminmisiniz dedim 9300 değilmi bu diye evet dedi ozaman 3d var dedim kataloğu açıp baktı aaa evet varmış 😂çok bilgili ler değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan santos

Arkadaşlar az önce sefaköy armonipark avm de vestel bayisinde tv yi inceledim biraz almak isteyenler hafta sonu kampanyası 1999 tl idi 48"9300 serisi

Kaçırmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartar10

Arkadaşlar, bu gün Vestel 48UA9300 alarak aranıza katıldım. Televizyonu Teknosa bayisinden 2, 299 Tl'ye aldım. Servis gelip televizyonu kurdu. Şimdilik her hangi bir sorun görünmüyor. Tüplü tv'den sonra bu tv mükemmel görünüyor. Henüz televizyonu tam kurcalayamadım. Sadece bendeki Kati 912'yi bağlayabildim. Kati ile görüntü daha da bi güzelleşti. Ancak, hanımdan fırçayı yedik. Kaldır artık şu uyduyu diye söyleniyor. Tabi uyduyu paylaşım için kullanıyorum. Eğer bu tv'de paylaşım olsa ne güzel olurdu. O zaman katiyi satabilirim. Şimdi millet dizi izliyor. Dizileri bitince kurcalamaya başlayacağım.

Kati ile aldığın görüntüye dahili ile alamazsın!! Kati ler tüm dahilili paneller den çok çok daha iyidir,her ne kadar 912
    artık çok eski model olsa bile yine de çok iyidir,tavsiyem 916 ya transfer ol artık

• quote:

Orijinalden alıntı: agates

quote:

Orijinalden alıntı: uk26

quote:

Orijinalden alıntı: agates

Yeni alacaklar için ;1500tl üzeri sitenin verdiği 150tl lik hediye çekide kullanılırsa 1569tl ye geliyor.
    http://urun.n11.com/led-tv/vestel-4k-3d-smart-40ua9300-102-ekran-led-tv-40-inc-P90747386

Hocam ne oldu sizin bulutlanma sorunu

Yarın yenisini yollayacak teknosa bakalım.Gayet ilgililer iade edip n11 den 55tl daha ucuza alma şansım vardı fakat teknosa da hizmet iyi Vazgeçtim.Sorun çıkarsa yine iade edebilirim sorunsuz.İnşallah çıkmaz tabiki.Gelişmeleri paylaşacağım.Bu banding testlerinden başka neleri yapmalıyım acaba panelin sorunsuz olduğunu anlamak icin? Albani hocam nelere bakayım servis kurarken ? İlkinde tecrübesiz dik kurdular tamam dediler gittiler ,gerçi ben Yoktum ama bu sefer herşeyin baktiracagim öyle onaylayacagim.

Teknosa tv yi yollamayarak beni tv siz bıraktı bende gittigidiyoru devreye soktum hemen akşamında param iade oldu.Bugün teknosa mağazasına gittim orada şansıma 40 ve 48 yanyana duruyordu bir baktım 40" aynı bendeki gibi köşelerde koyulaşma var beyaz ve açık renklerde.48" te hiç birşey yok canavar gibi.O an 40" ten vazgeçtim alıpta yine aynı sorunla karşılaşmayı istemedim.Neyse eve geldim yine bu forumda bir arkadaşın teknosa.com üzerinden aldığını gördüm verdiği hediye çeki bonus mağazadan al indirimiyle tv 1800 tl ye geliyor.Hemen girdim siteden sipariş geçtim bir dk düşünmedim bile :) 2299tl -100tl mağazadan al indirimi - 75tl bonus -330tl hediye çeki = 1794tl süper bir rakam.Sonrasında bir koşu teknosaya gittim ürünü aldım getirdim eve.Yarında servis gelirse kurduracağım. Hayırlısı olur inşallah. Ayrıca mağaza da samsung ve lg nin o çok satılan popüler modellerinin hareketli görüntülerde paneldeki atlamaları vs görünce doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.Sayın albani hocama teşekkürler.

• 4k harika boş boş promolar olmasına rağmen oturup izliyorum ayrıca, hotbirdeki 4klarda sıkıntı yok izleniyor. Bir de tivibu modül çıkarsa alsak ya da filboxa kalcaz artık.
  • S.A. oncelikle herkese merhaba. Bende an itibari ile teknosadan siparisimi verdim. Hediye cekimide aldim. 1950 ye geldi tv. 1.5 aydir falan forumda girip cikmadigim konu kalmadi. En sonunda vazgectim tv almaktan derken bu gece verdim cihazin siparisini. 70 ekran tuplu tv kullaniyorduk. Simdi benim asil meselem hic internetten tv almadim. Kargo tesliminde ve servisin cihaz kurulumunda yapmam gereken neler var. Herhangi bir test falan yaptiracakmiyim guncellemedir vesaire. Sehrimiz kucuk oldugu icin kargocular, servisciler arkadasimiz ama bu isler arkadasa falan bakmiyor. Agzimiz cok yandi boyle seylerden kisaca ne yapayim ne yapmam lazim.

• qenosit kullanıcısına yanıt
    Hocam hotbird de kactane dh k kanal var 3 d kanal varmi ayrıca avrupa çanağı yeterli dimi hotbird için

• İlk sayfada verilen frekansi tarattim sadece, 2 tane cikti. 3d kanal var mi bilmiyorum frekans varsa bakabilirim...
    Canak isinden hic anlamam merkezi sistem bizim çanaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qenosit -- 28 Aralık 2015; 0:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibocan_37

S.A. oncelikle herkese merhaba. Bende an itibari ile teknosadan siparisimi verdim. Hediye cekimide aldim. 1950 ye geldi tv. 1.5 aydir falan forumda girip cikmadigim konu kalmadi. En sonunda vazgectim tv almaktan derken bu gece verdim cihazin siparisini. 70 ekran tuplu tv kullaniyorduk. Simdi benim asil meselem hic internetten tv almadim. Kargo tesliminde ve servisin cihaz kurulumunda yapmam gereken neler var. Herhangi bir test falan yaptiracakmiyim guncellemedir vesaire. Sehrimiz kucuk oldugu icin kargocular, servisciler arkadasimiz ama bu isler arkadasa falan bakmiyor. Agzimiz cok yandi boyle seylerden kisaca ne yapayim ne yapmam lazim.

Birde yine forumda okumustum akim korumali priz hdmi kablo falan bulunduracagimiz seyler varmi. Veya forumda boyle bi konu gormedim ama varsa linkini verirseniz ordan da takip ederim. Simdiden tesekkurler

• quote:

S.A. oncelikle herkese merhaba. Bende an itibari ile teknosadan siparişimi verdim. Hediye cekimide aldim. 1950 ye geldi tv. 1.5 aydir falan forumda girip cikmadigim konu kalmadi. En sonunda vazgectim tv almaktan derken bu gece verdim cihazin siparisini. 70 ekran tuplu tv kullaniyorduk. Simdi benim asil meselem hic internetten tv almadim. Kargo tesliminde ve servisin cihaz kurulumunda yapmam gereken neler var. Herhangi bir test falan yaptiracakmiyim guncellemedir vesaire. Sehrimiz kucuk oldugu icin kargocular, servisciler arkadasimiz ama bu isler arkadasa falan bakmiyor. Agzimiz cok yandi boyle seylerden kisaca ne yapayim ne yapmam lazim.

Hayırlı olsun öncelikle, kargoyla ürün geldikten sonra açmayın gelince servis açsın. Daha sonra duvara ya da sehpaya nasıl istiyorsanız ona göre montajı yapıyorlar. Hemen yazılımı güncellediler bende ama siz yine hatırlatın, daha sonra smart tv'yi açıp youtube'da bir şeyler açtı kanalları yüklemesi yapıp 3 d'yi nasıl kullanacağını gösterip gitti. Sizin yapmanız gereken testler piksel, gölgelenme ve ışık sızması( tüm tvlerde biraz var sanırım) benim bildiğim bu kadar.

Hdmi'e gerek yok akım korumalı priz size kalmış ben delitilki'den 60 tl'ye monster almıştım uygun fiyata bulabilirseniz alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qenosit -- 28 Aralık 2015; 11:40:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qenosit

quote:

S.A. oncelikle herkese merhaba. Bende an itibari ile teknosadan siparişimi verdim. Hediye cekimide aldim. 1950 ye geldi tv. 1.5 aydir falan forumda girip cikmadigim konu kalmadi. En sonunda vazgectim tv almaktan derken bu gece verdim cihazin siparisini. 70 ekran tuplu tv kullaniyorduk. Simdi benim asil meselem hic internetten tv almadim. Kargo tesliminde ve servisin cihaz kurulumunda yapmam gereken neler var. Herhangi bir test falan yaptiracakmiyim guncellemedir vesaire. Sehrimiz kucuk oldugu icin kargocular, servisciler arkadasimiz ama bu isler arkadasa falan bakmiyor. Agzimiz cok yandi boyle seylerden kisaca ne yapayim ne yapmam lazim.

Hayırlı olsun öncelikle, kargoyla ürün geldikten sonra açmayın gelince servis açsın. Daha sonra duvara ya da sehpaya nasıl istiyorsanız ona göre montajı yapıyorlar. Hemen yazılımı güncellediler bende ama siz yine hatırlatın, daha sonra smart tv'yi açıp youtube'da bir şeyler açtı kanalları yüklemesi yapıp 3 d'yi nasıl kullanacağını gösterip gitti. Sizin yapmanız gereken testler piksel, gölgelenme ve ışık sızması( tüm tvlerde biraz var sanırım) benim bildiğim bu kadar.

Hdmi'e gerek yok akım korumalı priz size kalmış ben delitilki'den 60 tl'ye monster almıştım uygun fiyata bulabilirseniz alın.

Peki o bahsettiginiz testleri servisemi yoksa kendimmi yapacagim. Birde nasil yapiliyorlar tvnin kendi icinde yerimi var yoksa biz ekstradan usbden falan mi yapacagiz

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

http://aktuel-urunler.com/wp-diger/uploads/2015/12/A101-31-Aralık-Aktüel-Aynalı-Takı-Dolabı-1-Yılbaşı-2016.jpg

aynı TV deniyor

Ayni ozelliklere sahip gorunuyor sadece markasi farkli. Oda vestelin yan markasi herhalde. Yalniz taksitili fiyati diye bi ibare var tam okuyamadim. 1800 kusur gibi gozukuyor. Hayirlisi olsun.

• ibocan_37 İ kullanıcısına yanıt
    videoları usb'ye atıp bakabilirsiniz ya da evinizde internet varsa servis geldiğinde youtubedan açıp bakabilirsiniz.
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Fiyat taksitli 1870 yapıyor ayrıca 2 gözlük diyor dahili wi-fi yok. Dahili uydu alıcı demiş ama 4k uydu alıcısı var mı acaba. Bir de air mouse yoktur, genelde pek beğenmemişler ama ben sevdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qenosit -- 28 Aralık 2015; 13:39:39 >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autocar25 -- 5 Haziran 2021; 23:49:15 >
  • http://www.kliksa.com/urun/vestel-55ua9300-55-4k-ultra-hd-3d-smart-dvb-t2cs2-led-tv/902593733

Dün kliksa da 55UA9300 yoktu, bugün baktım 5 adet gelmiş. Sitenin sağ üst köşesinde size özel 40 lira indirim çıktı. 40 lira çekle 2809 liraya geldi.
  • Ben de geçen hafta sonuna doğru Teknosa kampanyasından 55ua9300 aldım. Cumartesi Vestel servisi gelip 30 dakika içinde duvara montaj+kurulumunu yaptı.

3.5 metre izleme mesafem var. Uhd ve hd görüntü başarılı, sd idare eder. 60" kaldırırmış ama piyasada fazla alternatif yok. 65" büyük gelirmiş, iyi ki son anda vazgeçmişim.

Panelde önemli bir sıkıntı farketmedim. Köşelerde kararma ve ışık sızması şimdilik yok. Zoom'lu sahnelerde motion biraz zorlanıyor ancak o kadar dert değil.

Air Mouse çok kullanışlı çıkmadı. Ergonomik olarak ele güzel oturduğunu söyleyebilirim. Ekranda imleç olması pratiklik sağlıyor ama klavye kullanımı resmen işkence.

Dahili uydu alıcısı sorunsuz çalışıyor. Türksat'ta açılan HD kanallardan bazıları Digiturk kutusunu takınca açılmadı (Tv8, ligTv). Araya sinyal yükselticiyi ekledim ancak bu sefer de Digiturk HDCP koruması saçmalığıyla karşılaştım.

Forumda biraz araştırma yaptım, HDCP probleminin çözümü pek yok gibi, ben de şimdilik Digiturk'ü söküp dahili uydu alıcıya geri döndüm.

Bir diğer problem de yan tarafta bulunan 2 adet usb girişinden üstte olanı air mouse'u ve harici hdd'yi görmedi ancak alttaki usb girişi ikisini de görüyor. Anlaşılan Tv'yi duvardan indirip tüm girişlerini tek tek kontrol etmem gerekecek.

Netice itibariyle 2.500 TL civarı bir paraya alınabilecek en mantıklı F/P cihazlardan biri. Forumda görüşlerini paylaşarak karar vermemde etkili olan tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür.

• dostlar bende dun teknosadan 40 ınc sıparısı verdım evımde salonda phılıps 47 7008 k var bakalım goruntu kısmı nasıl olacak cunku magazada ınanın hıcv-bır gorsel ve vıdeo gosteremedıler sankı vestel dusmanı gıbı takılıyorlar abı vetsel alma phılıps 43 puk 4900 al bu super falan dıyorlar.

neyse dostlar bu tv ye hangı klavye setı olur logıtech marka urunlerı algılıyormu yada klavyede ne ozellıgı olmalı yardım lutfen kucuk odada xbox . atlanta g4 mını klayve setı ıle oyun ve mac ızleme ofısı gıbı kullanacagım ızledıkce sıze bılgıler verırım suan klavye setı tavsıyesıne ıhtıyacım var.
  • İnternet üzerinden film veya dizileri izlettirebiliyormu.Mesela dizibox taki videoları izleyebiliyormuyuz?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.