Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.804
Cevap
71
Favori
208.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şayet özellikle "HD" kanallar da bahsettiğin gibi sorunlar yaşanıyorsa veya kanal açılamıyor veya manuel taratmada zor bulunuyor v.s v.s sıkıntıları
    hem TürkSat uydusu kaynaklı+yayıncı kuruluş kaynaklı ve Tuner in bir şekilde bu bazı özellikle HD frekansları ile olan uyum sorunlarıyla alakalıdır!

yazılım ile düzelir veya düzelmesi gerekiyor!!

benzer bir sorunu bende yeni aldığım Kathrein Receiver ile yaşıyorum!! burada sorun direk cihazlar ile alakalı değildir hatta kesinlikle değildir sorun "biz" de dir
    sen şimdi Astra/HotBird v.s uyduların daki HD leri izlesen kesinlikle böyle abuk sorunları görmeyeceksin! Türksatın zaten kendisi hastalık yaw

sisteminin 10 yıllık olmasıyla da alakası yoktur ama ayarlarda sapma v.s varsa o zaman iş değişir,çağır öncelikle bir uyducu elden geçirt veya yeni bir LNB alıp tak

Edit;lediğin yerdeki durum ise farklıdır,benim yukarıda yazdığım olay ise "genel" dir,hani aklınız da bulunsun

• Can hocamla dün yaptığım sohbetin arkasından bugün teknosa da %15 hediye çeki kampanyası başladı. Mağazadan teslim al, bonus la öde avantajıx ekle derken 1772 tl ye malettim televizyonu. Cumartesi günü Ankara teknosa dan elden teslim alacağım. Şu anda hala bu fiyata alabilmek mümkün. Merak eden arkadaşlar sıcak fırsatlardaki konuma bakabilir.
    @albani teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

40ua9300 şuan n11 de 1.699 tl . 150 tl indirim kuponu ve 50 tl bonusla fiyatı 1.499 tl ye geliyor.

1 hafta önce gittigidiyordan 50 tl worldpuan ile 1.575.tl ye satın almıştım :(

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autocar25 -- 5 Haziran 2021; 23:48:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: autocar25

ua9300 ile bir hayli bilgi edindim sayenizde teşekkür ederim.
    Fakat Vestel'in anlaşması olmadığından dolayı MKV videolar da DTS (Digital Theatre Systems) çözemiyormuş. Vestel'in sitesinden canlı destek'te sordum mkv videoları ac3 e convert ederek sorunu çözebilirsiniz dedi.
    Convert etmek pekte mantıklı gelmedi bana. Convert işleminin süresi, dts ye göre ses de kalite kaybı vs. Bu sorunla karşılaşıp bertaraf eden var mı aranız da?
    1. MKV film izlerken ne yaptınız?

2. Televizyonun her hangi ebatını, 40/48/55 pc de monitör olarak denediniz mi performansından memnun musunuz?

Edit: ek soru.

1080p mkv mad max i izledi sorun yok video çekip atarim televizyon güzel LG gibi bozuk görüntü vermiyor çatırdama cuturdama olmuyor

• Dts ses açmıyor benim bildiÄŸim kadarı ile ses sistemi baÄŸlamanız lazım ürün bilgilerindede Dts görünmüyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler panelin "MediaPlayer" desteğine fazla takılmayın hatta hiç takılmayın ltf!

Piyasa ve net den ararsanız üç-kuruşa satılan Andoid li bir alay MP cihazı vardır $ 60/100 arasına alın bir tane bundan olayı aşarsınız

"DTS" Lisanslı bir üründür,çakal Çin liler Lisans-misans parası filan ödemezler!(hemen hepsi öyledir onlar da)ama MARKA cihazların hemen hepsi de
    Lisans bedeli öderler! Vestel için durumu nedir bilmiyorum,MKV formatı açar ama ses AAC/AC3 ise yine sorun olmaz ama DTS ise açmayabilir bundan dolayı
    "FW" ile pek gelmez böyle destekler! baktınız DTS leri açmıyor ya convert ya da yukarıda yazdığım gibi ext.bir MP alın takın+

yaw panel alınıyor,"resim kalitesi" hariç her bir şeyi konuşuluyor

93x serisi güzel bir F/P durumu yakaladı,siz buna göre hareket edin,işin MP kısmı artık basit ve ucuz ilgili cihazlar ile aşılıyor

Çok merak eden veya kafası takılan buna ait DH de ilgili Bölümü vardır,orada bu işin Hastaları vede Ustaları vardır,okursanız orayı anlarsınız
    ve size daha güzel bir eğlence çıkar,arada ben de takılırım oraya ama ben MP işini başka türlü aşıyorum,7 tane MP cihazı aldım bugüne
    kadar alayını şutladım

Bir kişi paneli "Monitör" gibi kullanımda performansı nasıl diye soruyor;arkadaş bu paneller den(panel tip TV ler) Monitör olmaz!! hem teknik olarak
    olmaz hem de bu panellerin bazı çalışmalarına göre olmaz,dolayısıyla PC ye bağlayıp ne veriyorsda eyvalla diyeceksiniz!
    "Gamer" isen yine iş değişir! veya Photo/WEB/Design ve diğer prof.veya benzer işler için soruyorsan yine olmaz!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: autocar25

ua9300 ile bir hayli bilgi edindim sayenizde teşekkür ederim.
    Fakat Vestel'in anlaşması olmadığından dolayı MKV videolar da DTS (Digital Theatre Systems) çözemiyormuş. Vestel'in sitesinden canlı destek'te sordum mkv videoları ac3 e convert ederek sorunu çözebilirsiniz dedi.
    Convert etmek pekte mantıklı gelmedi bana. Convert işleminin süresi, dts ye göre ses de kalite kaybı vs. Bu sorunla karşılaşıp bertaraf eden var mı aranız da?
    1. MKV film izlerken ne yaptınız?

2. Televizyonun her hangi ebatını, 40/48/55 pc de monitör olarak denediniz mi performansından memnun musunuz?

Edit: ek soru.

Basit bir media player kullanarak sorunu çözebiliyorsunuz. Böylece o sesti, bu görüntüydü, yok hdd okunmadı derdin kalmıyor Darkmedia player almıştım fi zamanında ve canavar gibi kullanmaktayım.

• albani kullanıcısına yanıt
    Hocam lig tv vardı önceden şimdi dahili uydu alıcısı var TV de lig tv var nasıl izleyebilirim ?

• DT abonesi isen zaten onların kendi Receiver ları ile izlersin veya izliyordun,yine aynısı olacaktır,panelin dahili Tuneri ile 7derece uydusundan DT içeriklerini izleyemezsin!

ancak bazı paneller de DTPlay v.s v.s gibi uygulamalar vardır,benim bunlarla işim olmadığı için örneğin Vestel deki durumu da bilmiyorum!

ancak DT Receiver sende varsa onu bağlayıp izlersin tabiki+
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autocar25 -- 5 Haziran 2021; 23:49:5 >
  • Merhabalar dun aldim 48ua9300 az once kurdular sikinti yok ancak kanal yuklemesinde hotbird kanallari da vsr sadece turksat kanallarini nasil secebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qenosit -- 25 Aralık 2015; 11:09:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qenosit

Merhabalar dun aldim 48ua9300 az once kurdular sikinti yok ancak kanal yuklemesinde hotbird kanallari da vsr sadece turksat kanallarini nasil secebilirim?

Hocam menü kurulum fabrika ayarı diyin orada sadece turksati seciceniz

• Arkadaşlar, bu tv nin pixellence özelliği nereden açılıp kapatılıyor? Yoksa kendiliğinden açık mı geliyor?
    Pixellence demosu izlettiriyor ama nerden açılıp kapatıldığını bulamadım.

Önceki yorumlardan birinde otomatik olarak açık geliyor demişti bir arkadaş ama emin olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 26 Aralık 2015; 11:48:07 >
  • albani kullanıcısına yanıt
    @albani

13 sayfayi araliksiz okudum üşenmeden.
    Iyiki varsin kardeş.
    Ben 40" ile 48" arasinda kaldim ama alacağım ua9300.
    Ben zaten tivibu kullaniyorum stb cihazla, kanal gecisim dert degil.

Tek sorum şu: flash bellegi bagladim diyelim ya da hdd. Ne tür formatlarda film izleyebilirim? 3d ve normal formatta film izlerim daha cok. Bilirsiniz mkv mpeg mp4 divx falan.

Saygiyla egiliyorum @albani

• reis48 kullanıcısına yanıt
    mpg, mpeg, .dat, vob, mkv, mp4, mov, avi, asf, wmv

• Arkadaşlar, bu gün Vestel 48UA9300 alarak aranıza katıldım. Televizyonu Teknosa bayisinden 2, 299 Tl'ye aldım. Servis gelip televizyonu kurdu. Şimdilik her hangi bir sorun görünmüyor. Tüplü tv'den sonra bu tv mükemmel görünüyor. Henüz televizyonu tam kurcalayamadım. Sadece bendeki Kati 912'yi bağlayabildim. Kati ile görüntü daha da bi güzelleşti. Ancak, hanımdan fırçayı yedik. Kaldır artık şu uyduyu diye söyleniyor. Tabi uyduyu paylaşım için kullanıyorum. Eğer bu tv'de paylaşım olsa ne güzel olurdu. O zaman katiyi satabilirim. Şimdi millet dizi izliyor. Dizileri bitince kurcalamaya başlayacağım.
  • tartar10 T kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın, kate ayrı bir sevdadır.

• Arkadaşlar az önce sefaköy armonipark avm de vestel bayisinde tv yi inceledim biraz almak isteyenler hafta sonu kampanyası 1999 tl idi 48"9300 serisi

• Teşekkürler. Daha iyileri sizin olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.