Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.804
Cevap
71
Favori
208.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,5 ay oldu..alalı.. 9300 55 4K.... 3200 TL. ye aldım.. 2 Adet 3D aktif gözlük + 1 Mause kumanda...
    tavsiye edermisin derseniz..?.. evet.. Gerçi şu an yalnız 1 kanal 4K ama.. Çok güzel.. 3D güzel..
    1 ay araştırdım... Sony-Lg-Samsung..vs.. Her markanın üstün olduğu bir özelliği var.. Ama..
    Vestel... bence en kullanışlısı.. Hem de özelliklerine göre daha ucuz.. ve yerli olması + servis avantajı.. 3 sene garanti.. vs..
    HBBTV + DLNA + Blutooth özelliği + uydu kanal sıralama vs. kolaylığı.. Vs..
  • Bugün yeni gelen ekran kartı ile test yaptım görüntü güZel full hd, bir kaç oyun deniyeceğim. Bikgi veririm arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyalnizoglu İ kullanıcısına yanıt
    Biss i unutma.

• muratdur kullanıcısına yanıt
    Ekran kartın ve sisteminiz ne ? Deneyeceğiniz oyunlar neler ?
  • RID_ONE_54 R kullanıcısına yanıt
    otomatik kapanacağı zaman ekranda uyarı çıkıyor diye biliyorum. çat diye kapanmaz heralde. güle güle kullanın.
  • EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    üstad,
    bende de LG g2 var. siz TV'ye ne yöntemle bağlıyorsunuz telefonu? modem aracılığıyla mı yoksa telefondaki Miracast yöntemiyle mi? 3-4 saniyelik gecikme de can sıkıcı bir süre aslında.
    güle güle kullanın.
  • merhaba,

2 gün önce Teknosa'da TV'yi inceledim. 40ua9300 vardı.

birkaç tv ile (özellikle full HD bir tv ile) aynı video ve aynı renk/görüntü ayarlarında karşılaştırma yaptık. bazı kandırmacalar var, bir yanda renkler daha canlı GİBİ iken, vestel'deki görüntü de ayrıntılarda çamurlaşma yok. örneğin görüntüyü durdurunca resimdeki insanın yüzünde yara/leke varmış gibi ama rengi daha canlı ve belirgin, Vestel'de ki görüntüde ise aynı kişinin yüzünde bu lekeler hiç yok.

tv'yi kullanınca seviyorsunuz ancak başka modellerle kıyaslama yapmaya başlayınca kafanız karışıyor, fiyat performans illaki diğerlerinde farklı zaten, 400TL farkla samsung'un biraz daha net görüntülü modelleri karşınıza çıkıyor. (bu durum, başka modellerde gözünüz olduğunda vestelin modellerini incelemeye başladığınızda da olacaktır).

asıl konu şu bence, incelediğimiz tv (bilirkişi gibi değilde, halk diliyle yazıyorum) şuan teknosada 2.000TL + 200tl hediye çekiyle. örneğin benzer özelliklerde görünen SAMSUNG UE40JU6470UXTK 2.350TL ve 3D yok. yada SAMSUNG UE40JU6070UXTK 2.200TL+220tl hediye çeki, 3D yok. bu özelliklerde bir fiyat başka modellerde sanırım yoktur.

vestelde görüntü biraz daha buharlı gibi, ama gibi yani. mesela görüntü ayarlarını OYUN moduna aldığınızda renkler daha canlı hale geliyor.

bazen bir fiyat belirlersiniz kafanıza, mesela 2000TL. ama ürünlere modellere baktıkça, 200TL, 300TL derken 400TL daha bütçeyi arttırasınız gelir,araba alırken de böyle değilmiyiz :D
    bence cebinizde tam 2.000TL varsa, bu fiyata en iyi özellikte TV budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: reis48

üstad,
    bende de LG g2 var. siz TV'ye ne yöntemle bağlıyorsunuz telefonu? modem aracılığıyla mı yoksa telefondaki Miracast yöntemiyle mi? 3-4 saniyelik gecikme de can sıkıcı bir süre aslında.
    güle güle kullanın.

Modeme gerek yok, direct wifi şeklinde Miracast üzerinden bağlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim bu arada.
  • Beyler tv ye usb disk takıp video izlediğimde, videolardan biri bittiğinde sıradaki videoya geçmiyor. Videolaron bulunduğu ekrana geri dönüyor. Ayarlara baktım her şeyi denedim olmuyor. Aynı videoyu tekrar izleyebiliyorum ama bir sonrakine geçişi yapmıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek bir var mı?
  • Raptor_ex kullanıcısına yanıt
    Full hd olsun dedim şimdilik hd5770 var ileride 4k ekran kartkarıbda yaygınlaşnca tekrar bakalım. İş yoğunluğundan bakamadım daha tam da belli değil oyunlar. Hızlı sahbeler olabilir. Raĺly yada fps olunlarla deniyeceğim. Bilgi veririm size. Tavsiye edeceğiniz bir oyun varsa söyleyin.

• Bugün geldi servis, 1.33.11 sürümünde sorun varmış, 1.33.5 yüklediler. Bu arada 3d film açtım mükemmel bir kez daha sevdim tv'yi.
  • qenosit kullanıcısına yanıt
    Hangi filmi izlediniz indirme linkini ozelden atarmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: qenosit

Bugün geldi servis, 1.33.11 sürümünde sorun varmış, 1.33.5 yüklediler. Bu arada 3d film açtım mükemmel bir kez daha sevdim tv'yi.

Otomatik güncelleme de o sürüm gelmiyor heralde ,bende de şu an 1.33.11 yüklü sanırım.Akşama evde bir kontrol edeyim ama sonu 11 diye aklımda kalmış.1-2 kez smart ekranında kilitlenme yaşamıştım.
  • agates kullanıcısına yanıt
    Guncel sürüm 11 ancak kapanma sorunu vardi bende. Fabrikadan sürüm istemisler 11 sorunlu olduğunu 5 yuklemelerini soylemisler yeni surum cikinca bizi cagirin tekrar yukleme yapariz dediler.

• muratdur kullanıcısına yanıt
    Bende gtx970 var , 4k televizyon alıp monitör olarak kullanmayı düşünüyorum ama ne kadar yeterli olur bilemiyorum. Genelde fps yada rpg türü oyunlar oynuyorum. İlk deneyeceğim oyun witvher 3 the wild hunt olacaktır ama sizde yoksa metro last light deneyebilirsiniz. yada daha hareketli bir oyun var ise elinizde onu deneyin
  • agates kullanıcısına yanıt
    TRT artı ya vaglanamiyorum TV nete giriyor fakat TRT artı logosu çıkmıyor.

• Dostlar size garip gelecek ama ben tv nin goruntu performansindan hic memnun degilim hangi ayati yaptiysam olmadi. Goruntunun inunde surekli beyaz bir perdelenme var ve hic gitmiyor inanin goz zevkim iyidir samsungun yalanci parlak ekranlarina kanmam ama evdeki philips tv ile bu vesteli.kiyaslayinca tv nin goruntusu hic iyi degil ayrica tam beyazi veremiyor tv . yine baska bir sorun ekran beyaz veya gri oluna ekranin 4 kosesindede koyulasma var . acaba benim tv de mi sorun var geride veremiyorum bir cok kampanyanin birlesimi biraraya getirmistim . suan sadece xbox icin monitor olacak gibi.

• Sabah mkv dosyasında ses gelirken şimdi gelmiyor. yoksa sabah ben mi garipten sesler duydum yoksa bu şekilde mi oluyor.

Şu videoyu indirip birisi deneyebilir mi ses geliyor mu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qenosit -- 7 Ocak 2016; 22:24:39 >
  • tanjugunduz kullanıcısına yanıt
    Sizdeki kaç ekran. 40"/48"/50". Bunlarda farklı paneller kullanılmış diye okumuştum bu başlıkta. Puslu bi görüntüsü olduğu yönde bir kaç kişi de yazmıştı. Genel bi problem mi yoksa sizin cihaza has bi durum mu kullanan arkadaşlar bi cevap verebilirler.

• Benim 40 olani eger panel fatkli ise keske 48 olanini aldim.kimseyi etkilemek istemem ama ta benim tv de bir sorun var yada tv nin goruntu kalitesi maalesef iyi degil

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.