Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.804
Cevap
71
Favori
208.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni alacaklar için 48UA9300 iyi fiyat ----->>>>> Card finans sahiplerine 1899tl ye geliyor.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/vestel-48ua9300-48-4k-3d-smart-led-tv-201182192
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyalnizoglu

HDMl ...pc yi bağladığımda.. öyle bir dalgalanma bende yok..??
    Gayet güzel pc den internete girdiğmde.. mause hareketleri güzel.... Digitürk Play den maçları HDMI ile seyrediyorum.. Mükemmel..
    Dolayısı ile Vestel Smart ı pek kullanmıyorum bile... Zaten TV nin smartı.. Vestel dahil ,, her tv de pek kullanışlı olmuyor....!!
    Elimde LENOVO tablet de var.. Ekran paylaşımı yaparak.. ( AV.. Wireless Display ) Tableti büyük ekrandan görme ve işlemleri yapmak çok güzel..!!
    Tabletten de Digitürk Playden Lig maçlarını kablosuz ve sorunsuz izleyebiliyorum....

Av wrilles e mobil ile bağlanınca sorun olmuyormu 2 sn gecikme ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agates

Yeni alacaklar için 48UA9300 iyi fiyat ----->>>>> Card finans sahiplerine 1899tl ye geliyor.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/vestel-48ua9300-48-4k-3d-smart-led-tv-201182192

vay be sağlam kazık yedik desene :) 2400 e aldık biz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • agates kullanıcısına yanıt
    Hocam film sitesi

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: agates

Yeni alacaklar için 48UA9300 iyi fiyat ----->>>>> Card finans sahiplerine 1899tl ye geliyor.

vay be sağlam kazık yedik desene :) 2400 e aldık biz

Hiç bonus puan çek mek vermediler mi nereden aldınız hocam? teknosa iyiydi ben alırken 75 tl bonus 330 tl hediye çeki ve 100 tl mağazadan al indirimiyle 1800tl gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agates -- 13 Ocak 2016; 18:32:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfkvrk

Hocam film sitesi

codec açamıyorsa resetliyor olabilir dostum
  • Evet arkadaşlar GG'dan bir günlük indirimle 1999 TL'ye düşen 48UA9300'ü ,
    100 TL 'de ParaPuan kazanarak 1899 TL ye almış oldum.
    150 liralık kuponumla alsaydım 1849 a gelcekti ama onu da buzdolabı almak için sakladım..
    Hatay'da ki bir vestel bayisi satıcı.Kargoyu bekliyoruz...Kutu içeriğinden emin değil bakalım ne çıkacak kutudan..
    Ben bakarken bile sürekli "sepete eklendi" bildirimi çıkıyordu sitede.
    TV patladı gitti hakikaten. :)
    albani'nin payı büyük.2 sene önce de 1000 liraya düşen panasonic 37et5e 'yi yine albani'nin f/p demesiyle almıştım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginckc -- 13 Ocak 2016; 18:46:58 >
  • Bende pc üzerinden kullanıyorum,hiç bir sorunla karşılaşmadım. Fare imleçinde bşr geçikme görmedim.

• Meraba arkadaşlar bende 48ua9300 var bu televizyonu kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak televizyondan internete girip herhangi bir film sitesinden film acıp izleyebilir mi benim ki kapanıp yeniden açılıyor

• mstfkvrk M kullanıcısına yanıt
    Ben daha once denemistim bende de kapanip aciliyordu.

• Neden acaba bir bilgin varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfkvrk

Meraba arkadaşlar bende 48ua9300 var bu televizyonu kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak televizyondan internete girip herhangi bir film sitesinden film acıp izleyebilir mi benim ki kapanıp yeniden açılıyor

Ben birkaç kez film açmayı denedim değişik sitelerden codec desteklenmiyor hatası verdi sürekli, bende uğraşmadım bir daha ,hangi sitedekileri açıyor söylerseniz deneyeyim.
  • Bende codek hatası vermedi direk kapanıp acıldı tv acabilirsem söylerim

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdur

Bende pc üzerinden kullanıyorum,hiç bir sorunla karşılaşmadım. Fare imleçinde bşr geçikme görmedim.

HDMI kablosu TV içinden çıktığı kendinizi aldiniz aldıysanız marka model nedir kablonun

• TV tam karşıdan seyredince muhteşem. Biraz çapraza geçersen canlılık azalıyor. Özellikle dizi ve film sahnelerinde. Ekran sanki matlaşıyor. Çok özelliği diğer markalara 10 basar. Sırf çaprazdan matlaşması beni değişime itiyor. 1 kaç günüm daha var. Alışırım inşallah. Kullanan arkadaşların benim gibi sorun yaşayanı varmıdır. Bilgi verirlerse sevinirim. Veya ayarla düzeltebilen. Ben çok uğraştım olmadıda.

• Birde böyle sorun var.
    Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi

• LAMEKİME L kullanıcısına yanıt
    Işık sızması var ama rahatsız edici boyutta değil gibi. TV seyrederken farkedilmez sanırım. Zaten ışık sızması olmayan tv de yok gibi birşeydir.

Dediğiniz gibi tv yi tam karşıdan seyrederken görüntü güzel ama yanlardan seyredince görüntü soluklaşıyor.
    Panelden kaynaklanan bir durum bu, ayarla falan düzeltilecek bir şey değil.
    Detaylara çok fazla takılmayın derim, ne kadar çok şey bilir ve görürseniz, seyir zevkiniz o kadar azalır.

Bazan keşke bu kadar çok araştırıp okumasaydım diyorum, şimdi hangi tv ye baksam gözüm falso arıyor.
  • artemes A kullanıcısına yanıt
    Aynen keşke forumlara girmeseydim. Teşekkürler yorumunuz için @artemes

• -MaxPAYNE kullanıcısına yanıt
    Mobil bağlandığımda... Yani Lenovo tablet ile.. Gecikme farkedemedim.. Tablette uyguladığım komutu anında TV ekranında görüyorum..

1.5 -- 2 aydır kullandığım TV de bugün e kadar ki uygulamalarımda karşılaştığım tek hata..!! Şu.. ki bilmiyorum başka arkadaşların başına geldi mi..?
    Bildiğiniz gibi Bu TV de HBBTV özelliği var... Gerçi şu an bizde yalnız TRT1 üzerinde var... TRT1 de iken kırmız tuşa bastığınız bu özellik normalde çalışıyor...
    Tabii o anda TV.. internete bağlı olmalı... Ekranın altında.. görülen seçeneklerden seçim yaparak değişik işlemlere ulaşmak, bilgi almak güzel bir özellik..
    Bilhassa 19 dercedeki uydu da bulunan tüm alman kanallarında bu özellik çalışıyor.. mevcut... O kanalda yayınlanmış tüm dizi ve filmlere ulaşmak.. Hava durumu..vs..

Bu özellik bazen çalışmıyor...!! Kilitleniyor...!! Şimdilik tek çözüm buldum... Eski bildik çözümlerden.. PC lerde yaptığımız gibi.. Fişi çekip..... TV yi tekrar start yaparak..
    Gerçi önemli değil ama.. tabii ki keyfe keder...
    Belki yeni güncel yazılımda bu hata düzeltilir... v.0.1.33.2 şu anki yazılımı.... Yeni sürümü yüklü olan var mı..? Fark nedir.. Merak ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: iyalnizoglu

Mobil bağlandığımda... Yani Lenovo tablet ile.. Gecikme farkedemedim.. Tablette uyguladığım komutu anında TV ekranında görüyorum..

1.5 -- 2 aydır kullandığım TV de bugün e kadar ki uygulamalarımda karşılaştığım tek hata..!! Şu.. ki bilmiyorum başka arkadaşların başına geldi mi..?
    Bildiğiniz gibi Bu TV de HBBTV özelliği var... Gerçi şu an bizde yalnız TRT1 üzerinde var... TRT1 de iken kırmız tuşa bastığınız bu özellik normalde çalışıyor...
    Tabii o anda TV.. internete bağlı olmalı... Ekranın altında.. görülen seçeneklerden seçim yaparak değişik işlemlere ulaşmak, bilgi almak güzel bir özellik..
    Bilhassa 19 dercedeki uydu da bulunan tüm alman kanallarında bu özellik çalışıyor.. mevcut... O kanalda yayınlanmış tüm dizi ve filmlere ulaşmak.. Hava durumu..vs..

Bu özellik bazen çalışmıyor...!! Kilitleniyor...!! Şimdilik tek çözüm buldum... Eski bildik çözümlerden.. PC lerde yaptığımız gibi.. Fişi çekip..... TV yi tekrar start yaparak..
    Gerçi önemli değil ama.. tabii ki keyfe keder...
    Belki yeni güncel yazılımda bu hata düzeltilir... v.0.1.33.2 şu anki yazılımı.... Yeni sürümü yüklü olan var mı..? Fark nedir.. Merak ediyorum...

HDMI kablonuzun markası nedir ?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.