Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.804
Cevap
71
Favori
208.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben olsam iade ederdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Vestel müşteri hizmetlerine sormaya çalıştım ama dünyadan haberleri yok :) Fazladan çifte ekran gözlüğü ve air mouse veriyor, 9300de airmouse vermiyorlar artık. 49" olduğu için panel değişmiş olabilir. Fiyat farkı Teknosa'dan sanırım çünkü 9300'lerin fiyatını 100TL pahallı ama ayrıca indirimde gösterdiği için fark baya açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANIL.K A kullanıcısına yanıt
    Yakında aynı fiyata iner.

• muratalper38 M kullanıcısına yanıt
    Çağırın servisi baksın.
    Sizin toz zannettiğiniz yerleri de ölü pixel diye gösterin bakalım onlar "abi bu toz" diyecek mi :)

• Arkadaslar 3d izlerken sag ve sol kenarlarda perde gibi hafif bir beyaza kacan solukluk oluyor. Ozellikle karanlik sahnelerde belli oluyor. Sizde de oluyor mu?

Bir de bugun laptopu bagladim hdmi ile. Goruntu gelmedi. Siyah beyaz karincalanma yapti ve tv dondu. Kapattim actim, hdmi cikarip tekrar taktim duzeldi. Sizde de hic oldu mu?

• Görüntü standart hali ile gelince biraz sönük kalıyor çünkü enerji tasarrufu maksimum seviyeye alınmış. Ben şahsen tamamen tasarrufu kapatıyorum. Doğal'ı seçtikten sonra da gelişmiş seçeneklerden renk sıcaklığını Soğuk olarak belirliyor öyle kullanıyorum.

Ağ bağlantılarında kablosuzu görmemesinin nedeni fabrika çıkışında wifi soketini takmayı unutmuşlar boşta durmuş sorun çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

Arkadaşlar bugün TV'de bir sorun farkettim. Ekranın ortasında 3-4 piksel yüksekliğinde, boydan boya yanlamasına çizgiler belirdi. Kimisi üst üste bitişik, kimisi kimisi 3-4 cm kadar ayrı şekilde.

Servis çağıracağım bakalım, kafama eserse iade de edebilirim. Hayırlısı artık.

Beklendiği gibi değişim kararı çıktı, yeni TV'yi bekliyoruz bakalım.
  • şu 9400 lerin görüntüsü 9300 lere göre nasıl arkadaşlar kıyaslama yapan varmı
  • arkadaşlar bu tv de 48" ile 55" arasında 900 tl fark var. bu fark vermeye değer mi. görüntü kalitesi açısından veya kalite farkı varmı.
  • kaptan_klc kullanıcısına yanıt
    Sadece...Ekrandan dolayı fiyat farkı var.. Özellikleri aynı...
    Kullanacağın mesafeye bağlı... 3 - 4 metre den izleyeceksen.. eğer.. 55 e gerek yok.. bence...
    Bende 55 var...
  • Amcamlar bundan almıştı gayet güzel.Vestel olması sizi kuşkulandırmsaın
  • kaptan_klc kullanıcısına yanıt
    Bizimkisi 55 inc. Yaklasik 4 metreden izliyoruz. Biraz daha butcem olsaydi daha da buyugunu alirdim cunku bir zaman sonra 55 ince alistim. Hele 3d film izlerken nedense daha da kucuk geliyor.

• Alacaklar için bugün gittigidiyorda %7 indirim ve card finans puanla 1900tl ye geliyor 48UA9300
  • yeni 94x serisi 3D aktif mi yoksa pasif mi?? örneğin çoğu insan için 3D nin aktif veya pasif olması önemlidir ve bunu belirtmiyorlar
  • Benimde merak ettiğim bu 49ua9400 de kullandıkları panel diğer 49fa9000 lerdekiyle aynı mı yoksa yeni bir panel mi?
  • Benim TV, her internete girmeye çalıştığımda kendini kapatıp açıyor. Daha önce yapmıyordu, yeni bir huy edindi kendine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemes

Benim TV, her internete girmeye çalıştığımda kendini kapatıp açıyor. Daha önce yapmıyordu, yeni bir huy edindi kendine :)

Bende bir ara 1-2 kere resetledi ,bazen de youtube da video izlerken kitliyor hiçbir şey yapamayınca fişi çıkarıp takıyorum düzeliyor.Yazılımdan kaynaklı sanırım bunlar çok fazla sorun etmiyorum
  • Bu fiyatı bu tvye vermek mantıksız!

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Bu fiyatı bu tvye vermek mantıksız!

Selam neye göre mantıksız. Diğer marka forumlarina bakıyorum 7000 verende dertli 1500 veren de. Araba alırken bu kadar düşünmemiştim. Her modelin bir artı ve eksisi var. Onun için bazı eksiklikleri kabul edip almak lazim sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Bu fiyatı bu tvye vermek mantıksız!

Mantıklı tercihleri görelim.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.