Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.804
Cevap
71
Favori
208.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asau

Bu fiyatı bu tvye vermek mantıksız!

Peki hangi TV ye verelim bu parayı ? Yazdın madem destekli yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3d aktif edemedim bu televizyinda flashdan film aciyorum..3d ye basiyorum hic bisey olmuyo

• cagies C kullanıcısına yanıt
    3d bastıktan sonra yan yana secenegine gelin gözlükle tv bağlantısını kurun izleyin.
  • 3d basiyorum televiyona hic bisey gelmiyor ekrana...usbden takiyorum filmi..
    Normal televizyonda favori kanallari geliyor

• arkadaşlar bir sorum olacaktı, yeni aldığım Vestel 40ua9300 model tv'nin panelinden çınlama gibi bir ses geliyor, evde iki led tv daha var onlarda herhangi bir ses yok, servis çağırdım normal diyorlar, sessiz ortamda beni rahatsız ediyor, sizdeki tv'ler de de bu ses var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myndr

arkadaşlar bir sorum olacaktı, yeni aldığım Vestel 40ua9300 model tv'nin panelinden çınlama gibi bir ses geliyor, evde iki led tv daha var onlarda herhangi bir ses yok, servis çağırdım normal diyorlar, sessiz ortamda beni rahatsız ediyor, sizdeki tv'ler de de bu ses var mı?

Yok açılırken çok az bir ses geliyor hemen gidiyor o seside çoğu kişi algilayamaz zaten

• Arkadaşlar 3 d gözlükleri izin arkasında kaç mah olduğu yazıyor bir bakarmisiniz Sizinkiler kaç mah

• -MaxPAYNE kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevap için şuan evde olmadığımdan sizin sorunuza cevap veremiyorum, gidince bakarım inş.

Ayrıca TV sesi kısıkken yani 4-5 civarı seviyesindeyken 2 metre uzaklıktan rahatlıkla duyuluyor (sessiz ortamda), stand-by konumunda ise ses kesiliyor, bir türlü anlatamadım servise, yine gelip bakacaklar yarın, panelin arkasını dinlediğimizde ses çok bariz belli siz de de öylemi acaba
  • Bende öyle bir ses duymadım hiç akşama dikkat ederim.Bu arada android vestel smart tv uygulamasını kapsamlı kurcalama fırsatı buldum gayet kullanışlı.Hangi saatte kanallarda ne var ,flm dizi haber kategori ayırma ,internet browserda cepten yazmak gayet kullanışlı (boşu boşuna microsoft klavye aldım 100tl para verdim) Kanal listesini düzenlemek cepten daha rahat ,kanal arama eksiği kumanda haricinde bu uygulama da da var yanlız.İsim yazıp kanal aratma neden eklememiş bu vestel enteresan yani.Tek tek bakmak zorunda kalıyorsun bir kanal bulmak için.Yeni güncellemelerde bunu çözerler umarım .ya da vestele bir mail atıp hatırlatmak lazım bunu.Hotbird de 2 tane 4k yayın buldum gayet güzeller.
  • myndr M kullanıcısına yanıt
    Az önce değişim sonucu yeni tv geldi. aynı şekilde rahatsız edici bir cızırtı var diğer tv'de yoktu bu sorun yarın servis gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qenosit

Az önce değişim sonucu yeni tv geldi. aynı şekilde rahatsız edici bir cızırtı var diğer tv'de yoktu bu sorun yarın servis gelecek.

takip edelim beraber, yarın gelecekler bakalım bu sefer daha üst (bölgeden) bir servis bakalım ne diyecek, tv'yi aldığım yerle de görüştüm sağolsun çok ilgilendi, kendilerinde olan aynı model tv de böyle bir sesin olmadığını iletti
  • myndr M kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde yarın 10-12 arası gelecek bakalım ne diyecekler.
  • quote:

Hocam sendeki de ne şanssızlık ,inşallah basit halledilebilecek birşeydir.
  • Ekran arka ışık ayarını değiştirebilen var mı ? Bende izin vermiyor ne yaptıysam %50 de duruyor.Gerçi şu an memnunum resim kalitesinden ama merak ediyorum değiştirsem belki daha iyi olacak.
  • agates kullanıcısına yanıt
    Hic sormayin aslinda cok onemsememek lazim ama diğeri kapanip duruyordu bu gündüz bu sekilde cizirti yapiyorsa gece hiç izlenmez tv bakalim hayirlisi olsun.

• Düşünçelerinizi merak ediyorum diğeri bu kadar çok değildi kanal değiştirirken çok rahatsız etti beni.
  • quote:

Düşünçelerinizi merak ediyorum diğeri bu kadar çok değildi kanal değiştirirken çok rahatsız etti beni.

Öncelikle yeni yeni TV'niz hayırlı olsun.

Ne çok kötü, ne çok iyi denebilir. Benim değişime giden ışık sızması konusunda baya baya iyiydi, umarım yenisinde fazla çıkmaz.

Bunu tek başına düşününce idare edilebilir gibi duruyor, ama cızırtı olayını katarsak biraz mide bulandırdığı söylenebilir.

• EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    Cok hayirli oldu yine değişim istesem ne olur acaba kabul ederler mi

• quote:

Düşünçelerinizi merak ediyorum diğeri bu kadar çok değildi kanal değiştirirken çok rahatsız etti beni.

Bir daha değişim iste belki 49ua9400 verirler dostum

• agates kullanıcısına yanıt
    Keşke ama hiç sanmıyorum en fazla kahve makinesi verirler. bu şekilde de benim için hiç rahat etmedi evdekilerde rahatsız oldu.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.